Bucurii de sept - oct 2006 (4)
Raspunsuri - Pagina 22
alessia80 spune:
Si eu pe aici! Cu o mana scriu si cu alta-i tin suzeta, ca o da afara si apoi il apuca crizele ca n-o mai are! Am facut scurta la mana deja!![]()
ALESSIA80 cu minunea ARMAND (07.09.06)
uite cum cresc...
adameasca spune:
Sotzu' meu si-a facut cont pe DC numa' ca sa scrie si el 3 vorbe la povestea fetii. Mai ramane sa ma apuc si eu sa postez pe forumul lui la gazeta sporturilor, sa fim chit.
Ca oricum comunicarea pe messenger e la ordinea zilei. ![]()
Alessia, cunosc treaba cu tinutul suzetei si scurta la mana.
Fi-mea a dormit bustean in total 12 ore. N-am ce sa-i mai cer, nu? Nema somn azi peste zi, poate afara, la plimbare...
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
mephala30 spune:
La multi ani puisorilor care implinesc azi 2 luni/o luna!
Alessia, pai, asta e programul de noapte al lui Teo: culcat pe la 12, trezit la 2-3 noaptea, la 5, 6, 7 jumate...uf, mi-e atat de somn!!!
Cand citesc despre copilasii vostri, cum ca dorm 4-5-6 ore...pai asta e lux!!! 
Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin (5.06.2004)
Poze
mephala30 spune:
Ileana, 12 ore? ....e ceva paranormal ![]()
Poze
roxanae spune:

Ce liniste pe aici.Fata mea s-a culcat seara trecuta la 11,30 s-a sculat la 5,30 si a mancat si s-a mai sculat apoi la 9,30.Am dormit dusa sper sa o tina si zilele urmatoare tot asa.
Itzy,Inni,Gripo,Osna,Vauva merci si
.
Lexi nu esti singura mama nebuna si ciudata.Nici eu nu am vrut sa pun poze din acelasi motiv.Mi se pare mare diferenta intre ceea ce vad eu pe viu si cum arata in poze.E tare uratica.... a mea.De fapt pana la trei luni mie mi se pare ca nu prea ai ce intelege de la un copilas.Sunt draguti, scumpi, dragalasi si dulci dar mie nu mi se par frumosi deloc, poate cu unele exceptii.Nu ma bombaniti e o parere.Dupa 6 luni incepe sa arate acceptabil,iar la un an poti vedea daca bebe va fi un copil frumos sau nu.Dar iubesc copilasii mult nu suport gandul ca unul dintre ei sa fie bolnavior sau sa sufere .
Vauva, Rahela era si mai urata cand era mica.De fapt la un an cand a vazut o poza de-a ei la o luna a intrebat: " mam cine e?...mamau.."Adica "mami cine e ... babau"Ea are parul meu, dar Rebecca seamana cu taica-su cu parul negru, dar se pare ca va compensa cu ochisorii(deocamdata sunt albastrii si sper sa ramana asa).Multumesc de complimente in locul ei.
O ZI BUNA!
Roxana
de Diana-Rahela(8.05.2002) & Sarah-Rebecca (18.09.2006)
poze
adameasca spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Ileana, 12 ore? ....e ceva paranormal
Poze
A mancat o data la 6 jumate si o data la 10 jumate. Si ce, crezi ca mai pup vreo repriza de somn mai mare de 10 min pana deseara la 11?

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by adameasca
Si ce, crezi ca mai pup vreo repriza de somn mai mare de 10 min pana deseara la 11?
ei si? n-ai dormit destul?
Poze
Crisnemes spune:
hello!
Daca voi va plangeti ca e liniste pe forum la mine in casa nu e defel asa. Dragos e racit si aseara a cam vomat , drept urmare nu
l-am dus azi la gradi.Victor e treaz de pe la 5 jumate. Cred ca va dati seama cum sunt. Acum a venit mama la mine si il las pe Victoe cu ea iar ies cu Dragos un pic la cumparaturi la magazinele de pe aici
Va pup si va doresc o zi minunata!
Cristina si
Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO
CristinaGoji spune:
Faza cu tinutul suzetei cu mana e valabila si la noi. eu mai fac o smecherie, care tine cateodata. Il tin cu caputul lipit de san cu suzeta in gura asa incat sa n-o poata scoate. sper ca m-am facut inteleasa. iar cu dormitul in patul nostru- i-am facut cpul calendar lu' barbatu'meu, care n-a vrut pat de 1,80x2,00m si am facut de 1,60x2,00. Acum trebuie sa dormim 4 in el, noi 2, fiu'meu si cainele. Pan acum a mai avut cainele tentative de urcat in pat, dar la comanda nu-i voie ramanea jos cu o privire suparata. Ei acum, cand a vazut ca si asta micu are voie, la comanda nu-i voie se face ca nu aude. Si uite asa a devenit patul neincapator pentru noi.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_goji/my_photos
CristinaGoji spune:
Si sa va mai spun o faza cu mucii. Acu cativa ani am mers la vara mea si trebuia sa-i scot fetita la plimbare. Avea vreo 3-4 ani copila. Si cat o imbraca maica'sa tot scotea si manca cate-un muc.Scuze de detalii picante
. Lenuta nu-i voie, nu-i frumos, etc., etc. La un moment dat scoate fata un muc si nu-l mananca - bravo fetita, cuminte fetita, la care Lenuta zice- pe asta mi-l las sa am ce manca pe drum
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_goji/my_photos