Bucurii de sept - oct 2006 (4)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

adameascaSoricica mea doarme pe burtica de la 2 saptamini si cind doarme doarme nu gluma cite 5 ore.Problema este ca nu in patut ci doar pe canapeaua din sufragerie care este mai tare. Doar seara dupa baita doarme la ea in patut in pozitie normala, pe spate.

POZE CU PRINTESA

Monica si bebe Cosmina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Asa a inceput si Luk, intai somnul de peste zi era pe burta, apoi a refuzat sa mai doarma cu fata in sus noaptea. Stai sa vezi ce frumos o fi cand va putea sa se rostogoleasca de pe burta pe fata si n-o sa mai stie sa se intoarca inapoi pe burta.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

adameascabanuiesc ca o sa se enerveze si asa deja are "personalitate".
Nu stiu bbei vostri cit de papaciosi sint dar ea daca nu ii dau sa pape cind vrea e in stare sa ma manince pe mine.Mai devreme ma musca de obraz, sau de mina sau de ce apuca zici ca e ventuza.Cred ca o sa-mi manince si urechile cind o mai creste

POZE CU PRINTESA

Monica si bebe Cosmina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

NEATZA!

LA MULTI ANI CU MULTA SANATATE SI FERICIRE IRENA, ANAIS, MATHEA SI SEBASTIAN!
RALU, nu-ti face griji deloc, nu afecteaza oasele, ci arata ca si-a dezvoltat deja muschii care o ajuta la rostogolire.

La noi noaptea a fost intrerupta de mese lungi si dese( a pus 200 de grame in 1 zi), m-a rupt, si, colac peste toate, dimineata m-am trezit in miros de kk, care a fost intins de domnul cu mana pe pat, pe body, pe ochi, pe celalalt pampers, etc. si totul a fost asezonat de un pipi, care de data asta, m-a ratat, dar nu l-a ratat pe el. Apoi a mancat si regurgitat de m-a umplut de lapte, eeeeiiii, dar acu' sta si vorbeste cu aia de pe pereti, m-a lasat in pace.

Azi am de gand sa-mi fac o salata mai ciudata care-mi place mie mult de tot, cu orez, peste ceapa si maioneza light, mmm, da' ce buna e! drept rasplata ca muncesc atata!

DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006

www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

La multi ani pentru cele 2luni implinite azi, Sebastian si Irena si pentru 1 luna Anais, Mathea si Andrei! Sa fiti sanatosi si fericiti toata viata!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Poze diverse, Varsta Mariei, Mariuta mamaruta,
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa a venit pe lume Maria

Mergi la inceput

pe cine pasioneaza si intereseaza, intrati la adresa asta pentru un horoscop personalizat:
http://www.dsclex.ro/astrolog/astrotranz.php

VARSTA RADU ANDREI

Mergi la inceput

Dori, ti-ai inceput dimineata intr-un mod excelent, pun pariu ca daca savurai o cafea nu te dezmeticeai asa repede.

Ileana
poze,poze si iar poze...

Mergi la inceput

Ce-i cu linistea asta p-aci? Io cu cine-mi beau cafeaua? Ca fi-mea inca doarme, de aseara de pe la 11 cu aproximatie. Iar imi ies ochii pana s-o culca deseara...

Ileana
poze,poze si iar poze...

Mergi la inceput

Gata, am revenit, dupa ce am calcat, pus rufe la spalat si facut salata mea, acu beau si eu cafeluta.

VARSTA RADU ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

Neatza'

Sunt chiauna. ARMAND s-a culcat la 10, s-a trezit la 3, la 5, la 6 si la 7! Nici nu mai vad tastele. A dormit putin cat am mancat si acu' striga la Simpson! In curand va vrea la dans! M-a capiat copilu' asta numai dansat vrea si muzica la max!

DORI- vei avea muuuuuuuuuuuuuuuult noroc azi!

SUSA- e safe cu landoul daca il legi cu centura!

LA MULTI ANI SARBATORITILOR

ALESSIA80 cu minunea ARMAND (07.09.06)

uite cum cresc...

Mergi la inceput