Bucurii de sept - oct 2006 (4)
Raspunsuri - Pagina 20
inni spune:
Luk cu tine seamana la perle.
Ma duc si eu acum sa dorm.
Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">
Amalia si paginutza ei 

adameasca spune:
Somn usor!!!
Ei seamana cu mine Luk, nu-l cunosti pe tac-su.
Eu is fata finutza si cu bun simt... 
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
inni spune:
quote:
Originally posted by bb ralukutza
exact! eu am caciulite la muuulte costumase si le-am pus intr-o punga ca nu suport cum ii sta cu ele! da' de ce naiba nu le sta bine?
Sunt prost croite.. de-aia.

Amalia si paginutza ei 

inni spune:
Somn usor tuturor.
Amalia si paginutza ei 

_Ralu_ spune:
quote:
Originally posted by lilina
fetelor care aveti bebelusii deja botezati
ati luat ceva cadouri nasilor ?
si daca DA, ce anume ?
pe mine m-a parasit inspiratiaLilina si
Vlad - Alexandru (23.09.2006)
cate o icoana. am avut doua perechi de nasi.
si la barbati le-am luat si cate o sticla de vin bun!

raluca
de
alexia-maria(07.09.2006)
pozishoarem-am facut maricica! si ma mai fac!
www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">va invit sa ma cunoasteti!
_Ralu_ spune:
quote:
Originally posted by Cata_adr
Ziceati de noapte agitata. Asa a fost si la noi. Nu-mi vine sa cred. Cand am citit acum mesajele voastre cu copialsii agitati, am ramas "masca". La fel a fost si al meu. Nu a vrut sa adoarma..abia la 4 dimineata am reusit sa-l adorm.
Sper ca noaptea asta sa foe altfel. Sunt cam obosita.
LA MULTI ANI PUIUTILOR CARE AU IMPLINIT 2 LUNI, MULTA SANATATE SI NUMAI BINE.
Cata - o mamica fericitaRobert Alexandru: www.keyweb.ro" target="_blank">Aici ma puteti vedea
Povestea mea
----------------
You really can change the world if you care enough!
la noi a fost ca de obicei. adica am adormit pe la 1.30 si ne-am trezit la 8.

raluca
de
alexia-maria(07.09.2006)
pozishoarem-am facut maricica! si ma mai fac!
www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">va invit sa ma cunoasteti!
Susa spune:
BUna seara mamici si bebei..
Multumim de urari, ne-am sarbatorit in familie azi..adica cu ai mei parinti si frate...am facut si cateva pozici daca aveti chef sa vizionati mai jos..
La Multi Ani si celorlalti bebelusi care implinesc azi 2 respectiv 1 luna , multa sanatate...
Lexi..e superba fata ta
Ileana pupici lui Luk care e un haios...
Eloise sa stii ca instinctiv nici mie nu-mi place sa-l duc in scoica decat putin. il las si in masina in landoul de la carucior...stiu ca nu e "safe" dar nu merg la drumuri lungi cu el..
Am vizionat poze... sunt niste frumosi toti bebelusii nostri...inclusiv al meu..normal...merg si eu la somnic ca sunt singura bufnita...va pup
Silvia mamica de 
Lucas-Daniel 9-09-2006
www.dropshots.com/new.php?userid=190258&cdate=20061001&cimg=8" target="_blank">pozele noastre
Cata_adr spune:
am o curiozitate. Majoritatea spuneti ca bebeii sunt plangaciosi si nu dorm cand ii puneti in patut. Buuuuun...pana aici la fel. Aveti solutii, ba ii luati in brate si tac, ii leaganati, ba ii luati in patul parintilor, etc. Eu nu reusesc sa descopar cauza: mananca, il schimb si cand urla, ori ca il iau in brate, ori ca il pun in patut tot aia e. Cred ca v-am zapacit, dar nu pricep. Tare as vrea sa inteleg ce in mintea lor.
Maine ma duc la coafor sa ma pregatesc pt. botez. Intr-un fel abia astept, dar am si emotii. Vorbeati de cadoul nasilor..noi ne intelegem super cu nasii nostri si le-am luat un telefon fix cu 3 aparate, fara fir, pt. pitica lor o trusa Barbie din Carrefour, bomboane si sampanie. Telefonul si-l doreau, i-am intrebat ce vor. Am zis ca e mai bine asa, decat sa le luam ceva ce nu le place. Noi ne si permitem sa vorbim despre ce ne dorim.
Sper sa pot dormi in noaptea asta, caci azi noapte abia la 4 am putut sa adorm. Nu mai pot..parca sunt beata. Vad ca inamicul nr. 1 a adormit, dar in landou in sufragerie. Ne riscam sa-l ducem in patut. Sper sa nu-l trezesc. Asa l-as lasa aici ca doarme asa frumos...zici ca nimic nu-l poate trezi in urmatoarele ore. Tineti-mi pumnii.
adameasca spune:
Nu stiu la voi vum a fost noaptea, dar noua fi-mea ne-a facut o surpriza. A facut o pauza de masa de 8 ore timp in care a dormit bustean. Am prins si eu 6 ore jumate de somn de nu-mi venea sa cred cand am vazut cat e ceasul. ![]()
Ileana
poze,poze si iar poze...
adameasca spune:
Cata, nu stiu ca sa zic despre trezitul lui Robert cand ajunge in patutz... Poate ii place sa doarma ghemuit in landou, isi aduce aminte de perioada din burtica... Eu la disperare il mai lasam pe Luk acolo si noaptea. Sau adoarme-l in brate pe o pernitza subtire/paturica si pune-l in patutz cu tot cu pernitza, sa nu mai simta locul rece cand il pui jos. Pe burtica ai incercat sa-l pui la somn? Asa somnul e mai profund. Depinde daca ii si place sa doarma asa. Trebuie sa gasesti un truc sa nu se mai trezeasca. Luk ne facea asa, dezvoltasem strategii intregi de a pune copilul adormit in patutz. La noi a mers cu somnul pe burtica incepand de la 2 luni.
Irena, Anais, Mathea si Sebastian!!!
Ileana
poze,poze si iar poze...