Bucurii de sept - oct 2006 (4)
Raspunsuri - Pagina 29
GETY spune:
Am chemat si eu pediatrul azi acasa. Adinazot, nu stiu daca te confrunti cu aceeasi problema ca si mine. Fetita mea a luat 660 gr. in greutate in prima luna. Se putea si mai bine. Motivul pentru care plangea mititica este ca nu se satura cu cat lapte sugea de la mine. Nu este destul. Adevarul este ca m-am si alimentat haotic in ultima perioada si cu stresul ca plangea mai ales mai spre seara si o tineam in brate, nu prea mai aveam timp de mancare. Acum, dupa san, i-am mai dat supliment lapte praf si a dormit mai toata ziua, mititica. Si acum doarme.
Duminica o botezam, sper sa ne fie mai usor de acum inainte.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
gripo spune:
CHANTAL, ma bucur ca macar ca ii vezi numele pe lista noastra iti mai alina, macar un pic durerea. Este ingrozitor ce ti s-a intamplat, iar fetita ta, desi acolo in ceruri, ea a facut si va face mereu parte din grupul nostru, ca si tine de altfel. Cu ajutorul lu Dumnezeu, o sa ai ingerasul tau, care sa-ti lumineze batranetile. Eu ma rog pentru tine.
DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI
matahut spune:
quote:
Originally posted by cri19
AMARANTINA eu intentionez sa-l alaptez cat mai mult ( in jur de un an ) asa ca eu sigur o sa aflu cum e suptul cu dintisori,atata doar ca sper sa aflu cat mai tarziu.
Sa auzim numai de bine.
CRICRI mamica lui ANDREI ROBERTO-28.08.2006
http://community.webshots.com/album/555408571vGfwGn
Eu am alaptat-o pe Ana pana la 2 ani...Niciodata nu m-a muscat. Cred ca depinde de fiecare bebe.
Eu am avut computerul plin de virusi...Abia ayi am reusit sa il reparam! Citesc din urma si revin! Sper ca n-am pierdut nimic esential yilele astea.... Recuperez eu!
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
POZE CU PUI DE CUC
katia spune:
Salutare!
Am reusit sa citesc capitolul trecut si sa scriu cate ceva. Maine voi incerca sa recuperez capitolul acesta iar voi bineinteles veti fi deschis pe urmatorul
Deci:
Cata, mie mi-a prescris dr Exluton si mi-a zis sa-l iau cat mai curand, n-a pomenit nimic de ciclu ca nici mie nu mi-a venit. Mi-a placut cum spuneai despre bb al tau ca azi noapte s-a culcat la 4 dimineata
. Felicitari pentru steluta
Putzuruca, felicitari pentru botez! Sa-ti traiasca bb sanatos!
Inni, Alessia, multumim de aprecieri! Pupici ‘bucuriilor’ voastre
Osna, am vizionat pozele. Super pozitie de somn, ma intreb daca nu ii amorteau picioarele
Si are niste ochisori!!!!!
Monique, ti-am admirat printesa – ma declar fan al pozei nr 9 ![]()
Adameasca felicitari pentru ‘camera copiilor’ ![]()
Gripo ma bucur pentru realizarile sotului!!! Stii ce sa le spui binevoitorilor a caror odrasle sunt ‘mai’ decat puiul tau? – Sa-l pupe intr-un loc, btw ai un copil frumusel foc, sa-ti traiasca!
Lilina si copilul meu face la fel, mananca cand apuca – eu astept sa se regleze singura!
Ramomar ce frumusica e Patricia! Ptiu sa n-o deochii! Si imi place numele mult de tot!
De fapt eu n-am zis pana acum dar imi plac enorm trei nume din colectia de bucurii : Patricia, Ilinca si Maruca
Scumpik, eu zic ca nu o sa i se intample nimic copilului daca il scoti afara nebotezat. Eu am scos-o pe Katia din ziua urmatoare dupa ce am venit de la spital!
Eloise felicitari pentru bb care papa la san!
Flory, super pozele...am sa incerc si eu dar mai tarziu, peste vreo doua saptamani.
Copilul meu mi-a facut ore fripte azi - a plans toata ziua! Acum doarme... de la 5. La noapte cred ca iar nu dorm! Uf !!!!
Pupici!
Silvia & minunea Katia
Pozici cu noi
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
putzuruca spune:
Buna seara mamici si bebici,
Am lipsit ieri pentru ca n/am avut net,de fapt n/am avut calculator. Al meu sot a dus calcul la upgrade si m/a lasat pe uscat. Azi s/a dus la firma sa/l ia si nu era gata dar mi/a adus un laptop ca nu mai dormea in casa in seara asta daca n/aveam net.
Problema cu suzeta o am si eu. Am crezut ca numai DEEA scuipa suzeta si apoi tipa dupa ea. Cand mergem la plimbare si se trezeste, stau numai pe langa ea sa/i infig suzeta in gura.
Inni, sa stapaniti sanatosi noile achizitii. Asa este, Penta nu contine antihepB. Eu pe asta il fac DEEI, antiheb se face separat, deci doua injectari.
Ralu, frumoasa printesa ta. Pupici de la DEEA.
Lexi, si eu ma mai uit cate o data la DEEA si ma intreb daca e frumoasa sau nu. Inni are dreptate in ceea ce priveste caciulitele.
Va dorim distractie placuta celor care aveti botezul weekendul asta.
Putzuruca mamica de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
poze cu dragoste
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">pagina Andreea
anangel_lexi spune:
Ce faceti fetelor pe pagina a 2-a?
Eu acum am reusit sa o adorm pe asta mica, a avut crize de colici. Suntem terminati cu totii, azi am robotit toata ziua pentru botez.
Fug si eu sa mananc ca azi n-am apucat sa bag decat 2 sandvisuri cu dulceata si o saorma...
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Poze diverse, Varsta Mariei, Mariuta mamaruta,
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa a venit pe lume Maria
adameasca spune:
Inni, te dadusem la dispuaruti si tu erai la shopping. Ce-ai achizitionat?
Fi-mea cred ca a luat-o razna, dupa ce m-a urlat de la 5 de n-a bagat limba in gura, a adormit de seara la 7 jumate. Ora ei obisnuita de culcare e 11 seara. Cred ca maine la 6 suntem in picioare, gata de joaca.
Si io am tras deja 2 ore de somn, iar acuma nu mai pot dormi, normal...
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
inni spune:
5 BUCURII..SE LEGANAAAU..PE O PANZA DE PAIAAAAAANJEN ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">
Amalia si paginutza ei