Piticlontzi de iulie-august 2004 (203)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

la multi ani Mateilor! sa fiti sanatosi si fericiti si sa aveti o viata asa cum v-o doriti!
Robi tocmai ce zisesem acu doua zile ca nu o sa uit de sf. matei...da...neuronu'.....
multumim de urari, speram sa ne distram la maxim (si sa facem ceva shopping of corz )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

ihiii, la asta ma gindeam si io

quote:
Originally posted by alice2004

Auzi, Ioanooo, pina ne da Cristalina id-ul lui John, baga-l tu repede p'alu sotzu lu mataleee, ca daca zici ca a facut toate cele, io sigur ma inscriu pe lista doritoarelor de bona dasta !!!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

quote:

Auzi, Ioanooo, pina ne da Cristalina id-ul lui John, baga-l tu repede p'alu sotzu lu mataleee, ca daca zici ca a facut toate cele, io sigur ma inscriu pe lista doritoarelor de bona dasta !!!

Alice si Andrei

Mei io vi-l dau, da' pe riscul vostru, ca are si defecte "bona" se uita la toate stirile sportive si la tot ce inseamna competitzie sportiva!

gorodeii

aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mateilor
Vreau si io sotz care sa faca ceva in casa, dar asa, de la sine, nu impins de lege

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

parca tot m-as sacrifica
edit, bey, io n-am treaba cu john, vroiam id sa-i fac un bine nevesti`sii

quote:
Originally posted by g_ioana

quote:

Alice si Andrei

Mei io vi-l dau, da' pe riscul vostru, ca are si defecte "bona" se uita la toate stirile sportive si la tot ce inseamna competitzie sportiva!

gorodeii

aripile mele

Carmen, Ilinca, Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

quote:
Originally posted by carmenp

ihiii, la asta ma gindeam si io
quote:

Alice si Andrei

Carmen, Ilinca, Ionut

Beyyyyyy...tu il ai pe Coco,da?Iti ajunge

alice....esti spusa!!!...ce dai sa nu te parasc?Ca si tu ai noroc de barbat bun care sta cu cupilul si mai si produce...deci ia da ID-ul

Ioano....n-a zis nimeni sa fie perfect de perfect,ca n-ar mai avea farmec,te-ai plictisi de moarteSi cred ca l-ar lasa fetele la meciuri daca toata ziua ar face treaba din casa,nuuuuu???

La multi ani! pt toti copilasii Matei!!Sa fie fericiti si sanatosi!!

Nora

Comorile Norei Noi doi Costume carnaval Noutati

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Io v-am avertizat,ca tin la voi,Carmen sa-ti explic mai pe larg,incepand cu ora 19.30 se uita la sport pe TVR,protv,antena, s.a.m.d, si dau aceleasi stiri dar el este fan.Norocul meu este ca pe minimax,la aceiasi ora este "maya si miguel"Si cu toate astea,daca o intrebi pe Maria la cine se uita la televizor raspunsul este acelasi"la Gigi Becali"

gorodeii

aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Bine ai venit pe lume MARA, sa cresti mare, sanatoasa si sa ai parte de noroc in viata! Adela, felicitari, refacere usoara si asteptam impresii de la marea intalnire!
Andries, sa va traiasca finuta, sa creasca mare, sanatoasa si sa aiba noroc in viata!
de Sf. Matei, multa sanatate va dorim la toti!

Am fost marti si l-am vazut pe bebe, il cheama Daniel, nu prea vrea sa suga, dar il asteptam cu mare drag acasa.

Multa sanatate la toti piticii (noua ne curge in continuare nasul, zau ca nu stiu ce sa-i mai fac, din fericire nu are febra, e vesela, mananca si doarme bine) si la mamicile racite.

Fug inapoi la treaba, a mea sora a stat la servici pana in ultima zi si ea era mana mea dreapta, acum fara ea am muuuult mai multa treaba

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Ioana, nu-i bai !!! Noi avem fro patru-cinci programe de sport pe cablu, pe care i le pun la dispozitie cu mare bucurie, daca se ocupa de copil, spala si calca !! Ca defectu-i superminor in comparatie cu avantajeleee !!
Hehehe, Nora, ma dadusi de gol, ntzz, ntzz ! Bey, io-tz dau id-ul lu sosu meu, dar el are alt defect, care nu are nimik de a face cu uitatu la teveu, hihiii !!

Alice si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

BINE AI VENIT MARA!!
sa fii sanatoasa, sa ai mult noroc in viata, sa fii fericita si implinita!

aceste urari sunt din partea noastra si din partea marinei (temporar, pana cand intra pe net sa ne mai scrie)

eu vreau si poze.

o zi frumoasa tuturor!

cele mai frumoase

Mergi la inceput