Piticlontzi de iulie-august 2004 (203)
Raspunsuri - Pagina 31
diana21 spune:
Multa sanatate si o viata frumoasa, frumoasa, frumoasa Marei mici si scumpici!!!
Mitzura, sa va traiasca fetita! De-abia asteptam sa o vedem!!!
Ianca Printesica si Super Mamica
Poze strumfesti
Poze mai vechi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii
Nora__ spune:
quote:
Originally posted by alice2004
Ioana, nu-i bai !!!Noi avem fro patru-cinci programe de sport pe cablu, pe care i le pun la dispozitie cu mare bucurie, daca se ocupa de copil, spala si calca !! Ca defectu-i superminor in comparatie cu avantajeleee !!
Hehehe, Nora, ma dadusi de gol, ntzz, ntzz ! Bey, io-tz dau id-ul lu sosu meu, dar el are alt defect,care nu are nimik de a face cu uitatu la teveu, hihiii !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
alice...daca e sa ma iau dupa
,daca face toate treburile
Nora
Comorile Norei
Noi doi
Costume carnaval
Noutati
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
carmenp spune:
aaa, asta iesplica di ci mama omida n-a putut interveni la momentu` oportun sa ne zica de mara
quote:
Originally posted by vrabiuta
aceste urari sunt din partea noastra si din partea marinei (temporar, pana cand intra pe net sa ne mai scrie)
eu vreau si poze.
o zi frumoasa tuturor!
cele mai frumoase
Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,
g_ioana spune:
quote:
Originally posted by Noraquote:
Originally posted by alice2004
Ioana, nu-i bai !!!Noi avem fro patru-cinci programe de sport pe cablu, pe care i le pun la dispozitie cu mare bucurie, daca se ocupa de copil, spala si calca !! Ca defectu-i superminor in comparatie cu avantajeleee !!
Hehehe, Nora, ma dadusi de gol, ntzz, ntzz ! Bey, io-tz dau id-ul lu sosu meu, dar el are alt defect,care nu are nimik de a face cu uitatu la teveu, hihiii !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
alice...daca e sa ma iau dupa,se pare ca e de bine defectu' si aici nu zic nu,never ever
Si poate bag si un
,daca face toate treburile
Nora
Comorile NoreiNoi doi
Costume carnaval
Noutati
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
Da' ai grija ca doar John si al meu sotz fac fetitze
gorodeii
aripile mele