Piticlontzi de iulie-august 2004 (203)
Raspunsuri - Pagina 29
roxanaz spune:
buna dimineata!rau fara drog ieri, mai ales ca aveam asa veste frumoasa de dat!
deci: la 3.10 s-a nascut Mara, 3, 320kg, 54cm, scor apgar 10. Mitzu a ajuns la spital cu dilatatie 10 si a nascut la propriu in 10 minute! fara anestezie, fara nimic. asa ca felicitarile noastre cele mai calde si sa fiti o familie super asa cum ati fost si pana acum! 

Olivia, mergem de ziua lui Mugur la concert Glenn Hughes, his all time favorite. concertul este chiar dde ziua lui....asa ca nu puteam pierde ocazia asta
(e cadoul meu pentru el....)
Anca pupici!unde va mutati, ati gasit apartament mai mare, mai frumos?
hehehe Andreea ai zis baby sitter....si eu nu am mai percutat ca e vb doar pentru cateva ore ![]()
va pup, revin!
cristalina spune:
Bine ai venit pe lume Mara!!!

Sa cresti mare, sanatoasa, voioasa si frumoasa si sa le aduci parintilor numai bucurii!
Felicitari Adela, sa va traiasca printesa!
Am stat toata yiua calare pe net sa vad daca merge forumul, pe la 10 seara am plecat din laborator si aveam o presimtire ca a nascut!
Pupam gasca, eu cam exagerey cu statul in laborator dar altceva oricum nu am ce face..:)
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
szivarvany spune:

MARA 

Sa-ti traiasca mandretea Mitzu, sa fiti foarte, foarte fericiti cu totii ! Te asteptam cu detalii, alea-alea si poze, muuulte poze. Refacere rapida si mult laptic !
Io va salut tot din mers, sunt racita lesinata, mi-a pierit simtul gustului si mirosului, am febra si`s la munci in asteptarea sefului, deci ie mijto
In rest, am fost aseara la Sel si i-am cumparat Giuliei setu` de masinute pt MosNicolai`![]()
Va pupam si mai scrieti ca`s pe aici ... cred.

Daria &
Giulia (2004 08 16)
alice2004 spune:
Meyyyy, stiam io, stiam iooo ca asa o sa fie ! Am stat calare ieri toata ziulica impreuna cu Nora (facind galerie Mitzului pe messenger) si ne spuneam noi ca Mitzu o sa nasca fara de sustinere forumista !!
Bravos, Miiitzu, felicitari cu carul, sa iti traiasca printzesica, sa fie sanatoasa si sa creasca mare si frumoasa si cuminte !! 
Iar tie refacere rapida - ceea ce cred ca o sa se intimple, avind in vedere recordul absolut de aici de nascut usor si fara de anestezie - , pupici muuulti
si toate urarile noastre de bine !! bis]
Mamaaa, ce ma bucur ca a fost OK si usor pentru Adela !!! Am mai intrat si aseara pe Dc, dar inca nu se refacuse ... dupa care m-am dus la somn cu Andrei si hehehe acolo am ramas ! ![]()
Olivia, multumesc pentru sfat, am sa ii transmit lui Florin !
Ma bucur ca esti mai bine si succes cu noul tratament !
Anca,
si spor la gasit baby-sitter, cred ca este mai usoara cautarea decit pentru o bona ... sau ma insel ??
Cristalina,
!! Cum mai e Mariuca ??
Roxi, vizionare placuta la concert !!
Avind in vedere ca o sa fie si un concert "aniversar", placerea o sa fie dubla !!!![]()
Liliana - 
!!
Andreea, ce pofta mi-ai facut de eclere !! Nu trimiti si paici citeva ?? ![]()
Gata ... ca am scris un roman ... va doresc o zi minunata si linistita !!
Io-s pe aici, acum ca merge efcinciul, m-am mai linistit !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
roberta04 spune:

ADELA, FELICITARI! SA TRAIASCA MARA, SA FIE SANATOASA SI SA CREASCA MARE!
Si eu m-am gandit ieri toata ziua ca naste Mitzu si noi nu putem afla, dar am avut si un feeling ca naste repede, repede!
Olivia, da, am alt tonus, ma simt mai bine fizic, am luat niste vitamine si parca nu mai cad pe strada.
Roxi, ce cadou frumos! In avans, La Multi Ani lui Mugur, sa fie sanatos!
Si LA MULTI ANI la toti Mateii de aici, ca azi chiar e Sf.Matei. Si eu plec repede sa cumpar ingrediente sa-i fac tort.
Va pup si mai revin
cristalina spune:
La multi ani de sf. Matei!
Ca nu se poate sa nu urez si eu...:)
(eu mancai si baui lapte si ma lua un somn...mmmm)
Alice, multumim de intrebare, taica-su yice ca e mai bine, cand am plecat eu chiar era, nu am apucat sa o duc la doctor si John zice ca daca tot e spre bine ma asteapta pe mine sa vin sa mergem impreuna.
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
carmenp spune:
la multi ani, mateiasilor!
brei, io zic sa lasam f5 in pace ca peste o luna il forjam iar la lia![]()
Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3, 
alice2004 spune:
Multa sanatate Mateiului de Robi, toate cele bune si petrecere frumoasa !!! 
Si asemenea tuturor Mateilor care isi sarbatoresc ziua de nume astazi !!
Alice si Andrei
g_ioana spune:
LA MULTI ANI TUTUROR MATEIASILOR,PUPA MAMA PE TOTZI,CU DEDICATZIE SPECIALA VECINICULUI!!!

Roxi,distractie placuta la Budapesta,trasnet cadou ii faci sotziorului,desi cred ca nici nu mai era nevoie ,ca la cate bile albe strangi tu cu bunatatzile![]()
Cristalina,ai dat mama id-ul lui John,fetelor,ca erau disperate zilele trecute
pupici Mariucai,si stai linistita ca atunci cand te intorci nu va mai fi necesar sa mergi la doctor cu ea!
Daria,sanatate maxima,si pe mine ma incerca ieri o raceala dar am testat neshte modafen pentru raceala si gripa si vad ca m-a lasat!
Mei,trebuie sa-mi laud si io un pic sotziorul,ieri a stat cu cupilul(i-a murit bonei soacra) iar la 6 cand am ajuns io acasa,era totul superok,si cupil si casa,a facut mancare,a calcat si rufe si era si curat,ptiu,ptiu,ptiu,parca-mi vine sa-l angajez pe el bona!![]()
gorodeii
aripile mele
alice2004 spune:
Auzi, Ioanooo, pina ne da Cristalina id-ul lui John, baga-l tu repede p'alu sotzu lu mataleee, ca daca zici ca a facut toate cele, io sigur ma inscriu pe lista doritoarelor de bona dasta !!!
Alice si Andrei