Piticlontzi de iulie-august 2004 (203)
Raspunsuri - Pagina 26
alice2004 spune:
Hihii, cum imi pica mie netu - cum mai apare un fititz cu coditz !!
Apoi sa iti traiasca finutza si nepotzica, Andries,
, sa fie sanatoasa si sa creasca mare si cuminte si surorii tale refacere rapida si toate cele bune !! 

Mei, daca mai ramin fara de DC, oare apare si Mara ??? Ca vad ca azi e zi "roz bombon" !!!![]()
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
cristalina spune:
Andries, felicitari! Sa-ti traiasca nepotica!
Mitzule, s-a deschis sezonu'!!!...:))))
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
alice2004 spune:
Zici ca toate fetele au asteptat sa treaca ziua de 13 !!!![]()
Alice si Andrei
roxanaz spune:
Andries sa iti traiasca nepotica sanatoasa si iubita! woooaaah 39,kg??? suuper! 

moama chiar ca azi e avalansa!
Cristal esti dementiala, imprumuti barbatu, 'ai???

da un colocviu nu ar strica, asa, intre barbati ![]()
alice2004 spune:
Roxi, despre asta vorbeai ???
Lemon meringue pie - Tarta cu crema de lamaie
Aluat pentru tarta:
200 g faina
100 g unt
50 ml apa
un virf cutit sare
Umplutura de lamiie:
3 galbenusuri
1 1/2 cana zahar (eu am pus un pic mai putin)
3 linguri faina
3 linguri amidon
1 1/2 cana apa
2 linguri unt
1-2 linguri de coaja de lamaie rasa fin
1/3 cana suc de lamaie
Bezea (merengue)
3 albusuri
1/2 lingurita vanilie
1/4 lingurita tartar (cream of tartar) sau citeva picaturi de suc de lamiie
6 linguri zahar
Blatul: se prepara aluatul de tarte prin amestecarea tuturor componentelor. Se intinde intr-o tava de tarta, formind niste margini si se coace 15-20 minute. Inainte de copt se asterne peste aluat o folie de aluminiu si se apasa cu mina, modelind dupa forma. E necesara aceasta procedura, ca sa nu se ridice aluatul la copt.
Umplutura: intr-un vas de marime mijlocie se amesteca zaharul, faina, amidonul si un pic de sare. Incet se adauga apa. Se pune vasul pe aragaz la foc mediu-iute pina se ingroasa compozitia si face bule, amestecind continuu. Se da focul mai mic si se lasa sa mai fiarba 2 minute. Se ia vasul de pe foc. Bateti galbenusurile cu o furculita. Se iau citeva linguri din crema ingrosata, si dupa ce s-a racit un pic, se amesteca cu galbenusurile, dupa care se toarna totul inapoi in vas. Se pune iar pe foc pina incepe sa fiarba, apoi se da focul mic si se lasa 2 minute. Se inghide focul si se adauga coaja rasa si untul. Apoi se toarna incet, amestecind mereu, sucul de lamaie. Se pastreaza la cald pina e gata bezeaua.
Bezeaua: se lasa albusurile sa stea la temperatura camerei 30 min. Intr-un castron mare se amesteca albusurile, vanilia si praful de tartar sau suculd e lamiie. Se bate cu un mixer electric la viteza medie timp de 1 min. sau pina cind se formeaza soft peaks (cind opriti mixerul si-l ridicati albusurile formeaza virfuri indoite).
Incet adaugati zaharul, cite o lingura. Bateti la viteza mare pentru inca 4 minute aproximativ pina compozitia formeaza virfuri drepte si lucioase (stiff & glossy peaks), iar zaharul s-a dizolvat.
Se toarna crema calda de lamiie peste blat. Se intinde bezeaua in strat uniform si se sigileaza la margini cu blatul de tarta, pentru a preveni retragerea ei la coacere. Se coace la foc mediu (180 grade) timp de 15 min. Se raceste pe gratar timp de 1 ora. Apoi se da la rece pentru 3-6 ore inainte de servire.
Alice si Andrei
carmenp spune:
ehei, sa traiasca si finuta si nepotica lu` andries!!
mitzuuule, la atitea nascari nici o contractie, nica?
s-apoi scoru` ie 2-1 in favoarea baietilor, musai trebe echilibrata balanta
norico, cin` ie vorba de coconiade de aia de care stii tu, adeca cu maharajac si beuta fara copchii si barbat sa ma anunti![]()
. dincolo am cetit da`s crizata cu timpu` si atunci prefer sa dau refresuri p-aci ca tare mi-s dragi fetili astea. cuscra?! cuscra mea e si ea moldo fugeata prin ardeal, asteapta ca tre sa dea cu batu` cind o ceti mesaju`;))
cristalule, puahaha, ce id are john?![]()
Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3, 
Nora__ spune:
cristalino...baga un ADN...o analiza,ceva...sa fie sigure fetele ca iese cu funde
Si mai ramane si singur,poate se plictiseste![]()
Nora
Comorile Norei
Noi doi
Costume carnaval
Noutati
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
alice2004 spune:
Da, Roxi, e din retetele Nataliei, mi-am dat save la subectu cu pricina si cind vreau sa mi se faca foame, mai cetesc dacolo !!![]()
Mey, lasati omu-n pace, auzi la ele, hehe, inchiriat sotz cu experienta in facut fete !!!
Hai, ca majoritatea pe bebe unu acu la fine de an l-am conceput, daca va amintiti !!
Alice si Andrei
roberta04 spune:
ANDREEA, sa-ti traiasca nepotelul, sa fie sanatos si sora ta la fel!!! ANDRIES, sa creasca mare finuta-nepotica si sa va bucurati de ea!
Mey, da' eu chiar am o presimtire ca vine si Mara. Adela, ce zici? Sa pregatim beuturile deja?
Monica, barbat cat usa am acasa da' daca nu-i in stare de fetite, mai negociem
Acum chiar ca iau si eu bataie daca citeste....
CARMEN, coltarul asta a fost cosmarul intregii veri. Am dat comanda in iunie, avans, si ni l-a adus abia acum pentru ca e facut printr-o ruda la Tehnoton. A costat 24 de milioane, e din lemn, nu din pal, arata bine, zic eu, e maaaare, dar e cam nashpa sistemul de extensie, e ceva gen pat de campanie, merge de dormit ocazional si eu voiam ceva pe care sa dormim in viitor, cand mai creste Matei si-l lasam singur in dormitor.Asta e, poate reusim sa ne mutam pana atunci si mai amenajam o camera.
Eu am facut compozitia de sarmale, mi-am trimis baietii afara ca sa fac papa si am sarit pe calculator
Sa nu va spun ca le-am facut paste la pranz si, fara sa vedem, Matei a amestecat orez din cel pregatit pentru sarmale in cascavalul pentru paste si nu intelegeam ce e tare in ele...