Piticlontzi de iulie-august 2004 (203)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

pai da,alice ...cam asa...io stiu si data 'ezacta'...deci cristalina pleaca la fix...

Nora

Comorile Norei Noi doi Costume carnaval Noutati

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Nora, si eu stiu exact data si dap, Duamna Cristalina lasa casa fara de dinsa ezact la acea data !! Heheee, doar ca eu nu ma inscriu pe lista, ca mi-ajunge unul !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Robi, ce mishtooo, sos de paste cu orez !! Inginerie, nu gluma ! Inventiv Matei, nu gluma !! Pofta buna atunci !
Roxi, nu ne-ai spus ce concert o sa vizionati !!

Alice si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Nici io nu mai vreau,ca am deja pereche,dar faceam galerie fetelor doritoare si o incurajam pe cristal...

hahaha...numai dracii imi trec prin cap...imi imaginam acum cum John este invadat de mesaje :'John...esti liber pe 23.11.2006 intre 14 si 16?"

Nora

Comorile Norei Noi doi Costume carnaval Noutati

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Din categoria "dracii..." - eu am un semn de intrebare - se deplaseaza si la domiciliul clientului ??? Acu ma bate pe mine Florin daca ceteste aici ... hihiii !

Alice si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

robi, io o tin numa`n cosmaruri cind e vorba de paturi, cat de citeva luni canapea/coltar pentru livingu` din apartamentu` meu de doo camere, ceva frumos dar pe care sa se poata dormi zi de zi. pin` la urma am gasit un coltar la staer, frumos si nici prea scump, care-mi vine peste o saptamina.

Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Fetele ccucuietele, eu semnez de aut si plecare acasa, ca se facu ora si mai am de umblat prin oras sa platesc neshte facturi, ca sint un cetatean model !
Va doresc o dupaamiaza linistita si cu soare - in Bucuresti e o vreme frumoasa si caldutza !
Va pup pe toatele !!

Alice si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Bai, toata lumea naste pe aici, numai eu raman de caruta????? Hai ca poate va fac o surpriza pana maine! ca acum chiar ca nu mai am nici o scuza....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Adela, sa fie cum spui tu , sa ne faci o surpriza, hai ca noi facem galerie sa iasa Mara repede, repede, sa fie sanatoasa si tu sa te refaci cat ai clipi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Mey..iar v-a luat cu gatit?!? Eu propun sa ne numim clubul mamicilor gospodine, pofticoase..si devreme acasa!Si acum sa va spun un secret de aia ma mut eu in C-ta...sa pap prajituri gata facute ..de Roxi!..hi,hi..asta a fost o surpriza chiar si pentru ea!
Eu de cind sint US...nu prea mai gatesc..sint atit de multe lucruri de incercat pe aici...ca zau ca nu-mi mai vine sa stau la bucatarie..si si ieftine! ieri am facut un spanac spaniol..yummy!

Felicitari pt toti bebeii aparuti pe lume!
Multumim ca ne-ati vizionat!
Adela eu ti-am spus..pe 20 vine Mara...dar pe 20 nu este sagetatoare! Nu stiu ce sa zic de zodia asta!..ca deh si io sint una dintre ele!
Nora ..ce fata frumoasa si mare ai! Chiar ca harnica ai mai fost!
Cristalinule poate nu pleci pina nu ne dai de veste ce-a zis dr de bube...
Roberta se vede ca ai alt tonus!De la coltar ti se trage!Petrecere frumoasa....ca LMA nu zic inca!
Roxa..lasa mami sa mai vezi si tu ce indura zilnic altii!Na..ca acum fata asta face cozonaci! Si zau ca ar trebui sa-l cunoasteti pe Mugur..sa vedeti de slab este!
Carmen voi cum mai stati cu papa? Ziceai ceva de o anemie..si apoi nu ai mai spun nika!
Alice ai luat Elocom?
Biluta voi unde intilniti Mosu? Noi nu ne-am gindit inca...

Felicia, Carolina, Liliana, Anca, Gama....pe unde sinteti?

ma duc la treaba..dar mai dau cite un F5

edit...mey Roxa de ieri tot intreb de ce Budapesta? am aflat azi ca pt concert...da di care??

edit la edit:)).Irina am uitat sa-ti raspund ieri..nu am reinceputut tratatmentul cu crema respectiva..pt am inceput tramentul de la Clinique si cu un kit de chemical peeling..si nu am vrut s-o combina cu nimic:))

Mergi la inceput