Piticlontzi de iulie-august 2004 (203)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Helou! M-am tinut tare si am citit tot din urma si am vazut poze superbe cu copii, pupam Uka pirat si dansator, Stefi cea scumpica cu ochelarei, Maria care face vraji, Botoshica mica.
Monica, sa traiasca Samburica, chiar, nu ne dai si noua reteta de facut fetitze, ca daca as sti sigur ca-i cu coditze, m-as baga si eu!
Eu nu prea mai apuc sa scriu dintr-un motiv care ar trebui sa ma bucure, tati sta mai mult pe acasa si, in loc sa fiu mai libera, parca nu-mi mai ajung mainile si picioarele, toata ziua le e foame, plecam la plimbare si, mai nou, am luat-o razna in prag de iarna si ne-a apucat santierul. Sambata am golit toata mobila din sufragerie, duminica am expediat-o la soacra-mea, am primit, in sfarsit coltarul si acum stam intr-o camera goala, asteptand sa vina un nene sa ne puna parchetul si altul sa ne faca mobila.
Matei e mai alintat si mai obraznic pe zi ce trece, azi s-a dat cu capul de ciment (daca-i santier avem si de asta) pentru ca nu i-am dat voie sa stea intr-un picior pe o galeata de plastic de jucarie (aseara a cazut de pe ea), asa ca dau si eu cu ignore dar plange pana vomita.In rest, e OK, chiar daca are nasul infundat (dar nu-i curge) si mananca de ma sperie.

A, sa nu uit, ca sa radeti de mine, am dat sfoara in tara ca azi e Sf.Matei si diseara am musafiri, trebuie sa improvizez o masa unde sa le pun diverse iar Sf.Matei e de fapt pe 16.
Edit ca uitam- a nascut o prietena de-a mea un baietel de 4 kg, tot Matei il cheama si m-am emotionat toata cand am vazut o multime de bebei mici, mici la maternitate.
MITZU, sa stii ca in fiecare zi am intrat sa vad daca a aparut Mara (ce nume frumos)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

roberta, sa stapiniti sanatosi coltaru`, de unde l-ati luat?

Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Salut!

Nu am reusit sa citesc, de am Garda Financiara pe cap , dar tot mi-am dat seama ca nu a nascut Mitzura. In schimb a nascut sora mea , azi dimineata la 6 si 10! Sunt mandra matusa a unui baietel de 3,2 kg, a nascut fara anestezie pentru ca la 12 era la maternitate, la 4:30 avea dilatatie 3 cm, iar la 5:15 avea deja 8 cm si nu a aparut anestezista la timp. Sunt bine amandoi, i-am si vazut dimineata, el era mic, incruntat si facea scandal. Asa ca dau de baut la toata lumea!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

oooh, avem vesti noi! Andreea si Robi, sa traiasca piticii nou nascuti, sa fie sanatosi si fericiti!
hehehhe Robi ai fost tare cu sf Matei....las ca merge si in avans. f bine ca sunteti acasa si aveti timp sa va rasfatati....ca la calculator....mai bine nu. pupici intregii gasti.
Nora nu te stresa, imi place sa gatesc si in bucatarie stau mult de tot. azi fac cozonaci ca a venit frigul.
sunt asa agitata, abia astept sa plecam la budapesta...mergem la concert sambata...( speciale pentru cineva care a facut totul posibil, se stie ea cine e )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Roxi, linkul de-l detei nu mere, asa ca asteptam varianta in romaneste, sa fie mai simplu ! Spor la bucatareli, cozonaci deja ??? Moama, ce fain !! Si ce concert o sa vizionati ???
Roberta, felicitari si pentru prietena ta si micul Mateias, sa fie sanatos si cuminte !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Andrea, sa-ti traiasca nepotul!
Sa fie sanatos! Refacere rapida mamei!
Roberta, sa-i traiasca voinicul prietenei tale!

Roberta, reteta de fetite e la John...hehehe...Pot sa-l imprumut pe el cateva zile Daca citeste ma ia la bataie...hihihi

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

felicitari andrea si rob, sa traiasca ficiorii sa creasca mari, sanatosi si voiosi! ehei, a crescut nr moldovenilor

Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Lume, lume...ieri 13 nov la 7 dimineata a nascut cumnata mea (sora sotului), o fetitza de 3,9 kg, sa-mi traiasca nepotica si finutza Diana!!

felicitari Andrea pentru nepot!! Iata cum apar copilasii..

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

nepotelului lui Amironeanu, fiului prietenei Robertei si finutei lui Andries
Io`st in trecere ca mai am de lucru si n-am kef deloooc, da` deloooc.
Vreau acasa !

Pup la gasca

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Woaaaaaaaaaaaaaaaa...azi e zi mare....trei dintr-o lovitura...Andrea,roberta,Andries...sa va traiasca nepotzii si copiii celor apropiati...La multi ani! ...frumosi si sanatosi!!

Carmen...pai sa creasca nr moldovenilor...poate colonizam restul tzariiSiii...(ca uitai sa te intreb)...cine e cuscra matali,a?Siiii...te intreb acilea,ca dincolo nu prea dai cu batzul...vii de Sf Andrei la cuconada?Pffffffff...de fapt nu ar mai trebui sa mai zicem asa,ca e cu puradei.Beyyy...si cat vreau sa mergem undeva fara cupii...si nu se poate,domleVreau la Maharajaaaah

Nora

Comorile Norei Noi doi Costume carnaval Noutati

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput