Piticlontzi de iulie-august 2004 (203)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

alice...ziceai parca odata de tarta lui Roxi...unde e reteta?Sau o ai scrisa?Ca pana o caut io,ma apuca seara.Saru' mana
Io n-am facut tarta aia si vreau intai sa o incerc,ca n-are toate amanuntele...cate mere si ce fel de tava si vreau intai sa incerc si apoi v-o optimizez
Dar as vrea sa vad si reteta Roxanicei,sa am varianta

Normal ca nu ai putut face tortul...cum sa faci fara sa fac si io?Trebuie un simultan mic

Nora

Comorile Norei Noi doi Costume carnaval Noutati

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Neata, neata!

Multumim de urarile cu nasterea, dardeocamdata nu se arata nimic. Am o fetitza puturoasa. sau comoda. sau care iubeste caldurica. Nu vrea sa iasa neam si nici nu da nici un semn (o contractie, un dop, ceva). Noroc ca misca ca altfel m-as impacienta. Am vorbit cu 2 medici si 3 moase, poate din toata armata asta de 5 oameni vine careva la momentul X .

In continuare nu pot sa vad nici o poza si asta ma umple de ciuda....

Cristal, am primit CD-urile, mersi mult! Multumesc si de urari. Dar tu mai intri cat esti plecata, nu? Hai ca o sa ne fie dor de tine. Bafta si tie pe acolo si calatorie usoara.

Alice, hehe, si pe mine ma incalta Cosmin....ce-am ajuns. Si ce mobila eram....

Roxi, chiar asa, mai zi-ne de Pat, ce ispravi mai face. Si noi suntem la fel cu pampersul de noapte si si cel de amiaza. Dimineata e atat de plin ca ii atarna pana la genunchi. Uneori i-l schimb si eu peste noapte, ca ori a dat pe afara, ori e in pericol sa dea.

Andreea, chiar, de ce vreti bona? mama si ce bunatati faci pe acolo...

Ce va invidiez ca puteti merge la teatru pentru copilasi. Si noi avem in Sibiu, dar e in renovare si e inchis de vreo jumate de an, si va mai fi inca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Simultan, ai ?? Bene, simultan sa fie atuncea !
Dar sa stii ca nu era vorba de tarta - dadu Roxi si reteta pentru asta, dar eu am vrut tortul cu cacao, era un link catre site-ul culinar, stai sa vaz daca gasesc !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

alice...stiu ca nu vroiai sa faci tarta,eu o vroiam sa vad,poate o fac.Dar nu mai stiu unde e reteta.Si ma gandeam ca tu o ai la indemana.Vorbesc de tarta cu fructe a Roxanei.Linkul cu tortul e bagat in favorites,acasa

Nora

Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Hmmmmm...care mai sunteti in zona?Nu bagam un chat???Sau si mai bine...hai sa ne dam ID-urile de pe yahoo mess si facem o conferinta.Sa vedeti ce show iese

Id-ul meu:noricel2222

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

ce sa va mai zic dragelor de al meu individ. nimic nou. azi noapte m-a capiat cu venitul peste noi, la 2 l-am prins ca se latise in juma de patul nostru, nici nu dormea....cand ma duc sa il transport era ud tot...pishu pan la gat :(. il schimb, adoarme intre timp (ca de, se rezolvase problema). la 5.30 vine peste noi, il trimit din nou la nani. la 6.30 il chitaia pe ta-su: "tataaa. tataaaa. tttaaaaaa taaaaa" se aude din caverna: "da tati" raspunsul "apaaaa". adica copilu bea apa si nu vroia ca noi sa pierdem momentul. cam asa s-a desfasurat somnul meu azi noapte.
Mitzu fata cu personalitate Mara. cand ziceai ca e dpn-ul?
edit ca am dar aiurea send: Nora, reteta de tarta pe care o face Alice cred ca e aia cu blat de pandispan: ptr forma de 28 de cm : 5oua, 5 lg de zahar, 5 lg de faina, 1/2 plic praf de copt, un zahar vanilat. galbenusurile batute spuma cu zaharul, albusurile cu zaharul vanilat, se amesteca usor, se adauga faina amestecata cu praful de copt, se toarna in tava unsa si tapetata, se coace 30 minute la 180 grade, 25 la 160cuptor electric ventilat. se lasa sa se raceasca.
crema de vanilie: 400ml lapte, 3 galbenusuri, 4 lg amidon, 5 lg zahar - sau 3 lg zahar si un plic-doua de zahar vanilat, aroma de vanilie, 4-5 lg unt. se amesteca zaharul cu amidonul, se adauga incet si frecand laptele, se pune pe foc mic, amestecand continuu. se adauga inauntru galbenusurile deja batute, se freaca insistent, dupa ce incepe sa fiarba se tine fix un minut, se ia de pe foc, se adauga vanilia si untul, se freaca bine, se da la racit
peste blat se toarna crema, se adauga deasupra fructele, apoi un pic de torten guss, se da la rece. si gata
reteta e tot de pe culinar, a Mayei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Roxi, ma gindeam io ca Pat e motivul pentru care esti tu obosita azi dimi !! Cool faza cu apa !
Mitzu, deci asha ... Mara mai sta putintel, mey, daca fetitzul e binemerci la caldurica, sa nu ajunga MamaOmidee Marina sa nemereasca data si sa fie pe 20 !! Pupi si sanatate multa, asteptam in continuare alaturi de tine !
Nora, nu am la indemina ingineria cu tarta, ca io mi le tiparesc la imprimanta si le pun la dulap acasa ... asa ca aici nu am decit linkul cu tortul ! Dar tu ce faci, soro, iara n-ai shefi de stai pe mess ?? Daca tot ai dat id-ul, te pun io acum in lista mea ... nah !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Roxi...saru' mana pt efort,ca ai scris iar reteta.Dar ce e torten guss ala?Si sa vad cum ma descurc cu crema...tare mi-e frica de cremele astea fierte,sa nu se taie.Si de aia tot ma bag la Dr.Oetker
'Faina' faza cu apa de asta noapte.Pai va implica in toate momentele lui importante

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Mitzule, faceai podu' pe spate!?...hihihi
Mai intru, numa' ca nu stiu cum o sa fie cu logatul de pe calculatoarele alora, zisei sa urez de acum ca nu strica .
Ma bucur ca au ajuns CD-urile.

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Si io-s in zona dar plec la shoping ca-s prea odihnita
Chestia aia de a zis-o roxi este glazura!
Iar io am un id tare complicat,gorodeii!
hai pupici

gorodeii

aripile mele

Mergi la inceput