Piticlontzi de iulie-august 2004 (203)
Raspunsuri - Pagina 22
g_ioana spune:
Neatza,mai ce de harnicutze,ptiu,ptiu,ptiu..Eu-s dupa o noapte de hodina,ca saptamana asta am program de recuperare,doarme tati cu cupilul,asa ca am senzatia,ca vad mai clar si parca cu scilipiri roz
Olivia,chiar ca ti-ai facut-o singurica,dar ce-ai avut mama cu tine?
Hai ma ca are o burticica dragutza Uka ,seamana cu burticica mandrei mele![]()
AndreeaP felicitari pentru bunatati si harnicie,si tine-o tot asa!!!
AndreeaM si noi am fost la Bogdanovici si ni s-a parut destul de ok,ii curgea un ochisor iar pediatra ei de atunci a zis ca trebuie sa-l desfundam,dar Bogdanovici a fost de alta parere si cu masaj si picaturici ne-a trecut de tot!!!
Nora,felicitam Raresul,pentru pampersul uscat!!!!
A mea de vreo 2 luni nu-l uda nici noaptea nici la pranz dar n-am inca curaj sa nu-i mai pun!!
Cristalina,sa fie sanatoasa samburica ca miscacioasa este!!!

Mitzu,hai ca azi este o zi frumoasa pentru nascut
Gabi eu cred ca ar merge mai degraba la Stefanutz distragerea atentie ca de ce le spui ca nu-i bine,d'aia fac mai rau!!Eu asa am facut la inceput si pe urma incet ,iincet am trecut la explicatii,pedepse si recompense.
hai ca m-am intins,pupici
gorodeii
aripile mele
roxanaz spune:
neatza dragelor
is teribil de obosita si nu stiu de ce, am dormit aiurea...eh, asta e. ca doar e marti :)
Cristal si eu zic ca ar trebui sa mergeti la dermato cu bubisele Mariei ca tare sunt intinse. in afara de chisturi in plexurile coroide nu s-a mai vazut nimic anormal, nu? eu stiu ca exista posibilitatea de resorbtie...trebuie rabdare. fara tutun

Nora, felicitari pentru pampers-ul uscat. noi suntem invers...adica trece si pe langa. cred ca o sa poarte pampers pan la 8 ani. or fi asa mari? ![]()
Andreea de ce vrei baby sitter? nu il mai tii pe Pupi la gradi?
Anca, Liliana, sunteti ok?
Olivia super piratu'! poza cu vecinu nu ai? ![]()
o zi frumoasa tuturor!
Nora__ spune:
Ioano...te-ai scos cu dormitul
Adevarul e ca io nu prea stiu ce e noapte nedormita.Dormim cu el in camera,el in patutul lui.Si de sambata am dat patutul si i-am luat fotoliu pat si fiind nou,e foarte incantat.Uneori noaptea mai vrea apa,se scoala tat-su
si ii da si gata.Acum de cand cu fotoliul,numai intinde mana.Problema la noi e dezvelitul noaptea,ca are calduri,domnul
Iar eu cam dorm ca valiza in gara,ma culc mai tarziu si pic ca din avion.Iar dimineata se scoala husbandul,ii da laptele,face cafeaua si apoi se chinuie 10 min sa ma trezeasca pe mine si pe fata
Iar cu sclipirile roz...io cred ca fardul e de vina
Ia mai zi ce mai faci de mancare,sa ma inspir.
Edit: Roxana...si la el trece pe langa,de asta ,cand ii dau laptele pe la 11-12,ii schimb si pampersul pus pe la 10,sa fiu sigura ca nu se uda noaptea.Dar de cateva nopti,cand il controlez noaptea,e uscat.Si azi....surpriza.Daca il pun rapid pe oala,face ...daca ne mai jucam cateva minute...se uda instant.Ca face mult acum,e mare si il umple.Cat despre marimi...vom trece la pampersi de adulti![]()
Nora
Comorile Norei
Noi doi
Costume carnaval
Noutati
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
g_ioana spune:
Am si io zoze noi cu mica vrajitoare
http://new.photos.yahoo.com/gorodeii/album/576460762323564020/photo/294928803581890996/26
http://new.photos.yahoo.com/gorodeii/album/576460762323564020/photo/294928803581519536/27
Mei,Nora te invidiez
,asha-i sotziorul tau tot timpul sau numai cand urmareste ceva??![]()
gorodeii
aripile mele
Nora__ spune:
quote:
Originally posted by g_ioana
Am si io zoze noi cu mica vrajitoare
http://new.photos.yahoo.com/gorodeii/album/576460762323564020/photo/294928803581890996/26
http://new.photos.yahoo.com/gorodeii/album/576460762323564020/photo/294928803581519536/27
Mei,Nora te invidiez,asha-i sotziorul tau tot timpul sau numai cand urmareste ceva??
gorodeii
aripile mele
Ce fain se concentreaza mica vrajitoare....aveti noroc...ca nu ii iese,ca erati pana acum vagoane de tren

Deci husbandul...nu stiu ...dar oricum nu are incotro
Si de urmarit..'ceva'...asta e default...anytime...any where...dar nu are legatura cu cupilul
Nora
Comorile Norei
Noi doi
Costume carnaval
Noutati
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
cristalina spune:
Neata!
Multumim frumos pentru sfaturi si urari.
Vedem ce zice nenea doctorul, o sa-l trimit pe John cu Maria.
Mitzu, nastere usoara si refacere rapida!
Sa ai o bebita sanatoasa si mancacioasa...si somnoroasa, sa ai timp sa te odihnesti!
Azi is mai pe fuga, am o gramada de facut inainte sa plec in tarile calde.
Pupam pe toata lumea!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
g_ioana spune:
Apropo,ati auzit careva de isoprinosine ,pastilutze pentru intarirea sistemului imunitar?
Nora,eu nu gatesc decat de regim de vreo cateva zie,par exemplu ieri am facut un fel de leguminitza:cartofi,morcovi,pastarnac si patrunjel la care am asortat o friptura de vita mai mult fiarta decat prajita dar la care nu am rezistat si am pus un poco de usturoi.Si fiindca mi-am adus aminte de retzete, am unele trasnet si testate, de pe vremea lui Radu Anton Roman(Dumnezeu sa-l odihneasca)am sa ma uit in caietzel si am sa va scriu vreo 2.
Cristalina spor la treburi si mai incetineste si tu viteza cu care faci toate lucrurie sa se mai odihneasca si samburica!
gorodeii
aripile mele
alice2004 spune:
Buna dimineata ! 
Ma intrebam daca astazi aflam ceva noutati despre Mara, dar Botoshica junior i-a luat-o inainte ! Felicitari pentru coditze si fundite, Cristalina, 
, sa fie sanatoasa !!! O sa fie super fain pentru Mariuca sa aiba o surioara (eu toata viata mea am "plins" ca nu am o sora !!). O sa fie totul OK, ai sa vezi, si vorba Oliviei, triplul test o sa iti spuna mai multe amanunte, eu una habar nu am de treaba aia cu chisturile !! Pupici inca o data si sarcina usoara in continuare !
Si spor la trebile pentru tarile calde !!
Olivia, ma bucur ca esti mai bine, in sfirsit s-a elucidat misterul, dar mama, zau, ce ai avut cu tine ? Acum chiar ca mai bine dormeai desculta si cu sifonierul deschis, vorba Norei, decit sa te imbaiezi si sa stai pe balcon in curent, nttzzz, ntzzz !!
L-am vazut si pe Uka, ce faiiiinnn costumul acela si ce dragalash foc este imbracat in el !
Pupi multi pentru micul aventurier ! 
Si pupici si pentru printesa Ioanei, cea cu bagheta magica, hehehe, cum tine ea betisorul in mina !! 
Beyy, Nora, sa stii ca nu am reusit sa fac tortul lui Roxi (poate deseara), ca ieri au venit oamenii de la firma care ne-a montat contoarele de apa si au decis ei ca trebe verificate, asa ca ne-au lasat fara apa si la baie si la bucatarie pina azi, inginerie care ne va costa si cincisutemiilei !! Mama, ce-mi venea sa ii omor, daca puteam, ca eu nu am dorit nici o verificare, contoarele mergeau binemerci si nu semnasem nici o hirtie cum ca sint obligata sa fac povestea asta !!
Dar, nah ... traim in Romania (inca) !!
Ieri venira si nasii lui Andrei pe la noi, nasha mai are putin si naste si ea - pe 27, daca nu se grabeste fetita, avea o burtica impresionanta, hehehe, mi-am adus aminte cum ma incalta si pe mine Florin, ca nu mai reuseam sa ajung la pantofi !! Si bebitza era in verva, a "dansat" tot timpul cit a fost la noi ! cel mai impresionat a fost Andrei, care una-doua ii mingiia burtica Simonei si apoi ii tragea pulovarul la loc, sa fie bebe acoperit cu paturca (asa spunea) ! ![]()
Anca, pupici si lui Pupi
, mama, da stiu ca esti in verva gatitului si tu ! Pofta buna la eclere - mie nu mi-au iesit cum trebuie de fiece data cind le-am facut, asa ca m-am lasat batuta !Gata, sa mai fac o pauza, ca m-am lungit destul !
Sa aveti o zi buna azi !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
biluta28 spune:
Neata!
Vazut pirat fain de Kim i super vrajitoare de g-ioana
Eu facu-i in wd ciorba de burta "iam-iam"
Unde se vor intalni copii vostri anul acesta cu Mos Craciun??
Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani - Edi 2 ani si 2 luni
http://community.webshots.com/user/biluta28
biluta28 spune:
quote:
Originally posted by g_ioana
Apropo,ati auzit careva de isoprinosine ,pastilutze pentru intarirea sistemului imunitar?
[
Acestea nu sunt pentru intarirea sistemului imunitar preventiv ci pentru a preveni complicatiile la unele bolii deja exixtente, eu le-am dat la copii in timpul varicelei pentru a nu aparea si alte complicatii. Daca ai sa citesti un prospect ai sa vezi cum sta treaba. Eu le-am mai folosit odata cand copii au fost ff raciti si deja luasra 3 randuri de antibiotic si nu cedau.
Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani - Edi 2 ani si 2 luni
http://community.webshots.com/user/biluta28