Piticlontzi de iulie-august 2004 (203)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Nora ...sa le fure mama...dar sa nu fie nesimtit!Nu ai zis nika de laringita! Pai tocmai la punctii nu vroiam sa ajung!
Halooo...Canada? Se aude pin'acolo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Mda...neuronul...s-a pierdut...l-au furat piratii
Deci laringita a trecut de mult,a trecut apoi la o mica bronsita si muci...acum avem doar muci,care nu mai trecIi mai dau cate un pic de Panadol (paracetamol),cand imi auc aminte (adica o data in zi), ca altceva n-am ce sa-i dau.Si ii pun in nas pivalone.Ehhh...trec si astia...vin altii...pan' se-nsoara,umplem o valiza de batiste

Punctiile sunt groaznice,dar nah...zic si io ca un amator...tu stii mai bine...la o adica,nu sunt mai bune decat sa bagi atata antibiotic in tine?Si daca sunt purulente...si trecute de faza incipienta,oare antibioticele vindeca complet?Ca la mine n-a mers cu pastile.Si cand am vazut apoi ce a iesit...m-am speriat...si era clar ca nu avea cum sa treaca cu hapuri.Dar poate la tine e mai usoara.

Nora

Comorile Norei Noi doi Costume carnaval Noutati

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Daca sinuzita este acuta tratamentul se face cu antibiotice...daca s-a cronicizat..nu prea mai ajuta si se fac punctii...eu sper sa scap! este prima data ..si mor de ciuda ca mi-am facut-o cu mana mea!Atunci sanatate..si vorba ta..trec astia vin altii!

Mergi la inceput

Adicatelea cum ti-ai facut-o cu mana ta?Hmmmmmmmmm...ai dormit desculta si cu usa la sifonier deschisa...?
La mine cauza a fost...cred...faptul ca umblam ca tuberoza,cu pletele in vant,iarna,fara caciula...ca nah...imi stricam freza...

Nora

Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Adeka m-am spalat pe cap si apoi am stat vreo 1 si juma' in balcon sa ma depilez....si batea vintul...iaca de vezi ca nu dulapu' a fost vina!Asta acum 2 saptamini ..dupa care am avut torticolisul...

Mergi la inceput

Pai mai bine te bagai in dulap sa te epilezi si nu mai faceai minunile astea de boliSi iti probai si toaleta pe a doua zi

Nora

Mergi la inceput

Mey Nora, eu am avut o revelatie...tu ai doi copii???

edit...Cristalinule...o sa afli mai multe la triplu test! Tin pumnii sa iasa bun rezultatul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

pana sa ma apuc de scris, am uitat ce-am citit. bat-o vina de batranete
am vazut poze cu copii frumosi si cuminti
gabi, cred ca explicatia mitzurei este excelenta apropos de educatia copiilor. si noi folosim avertisment si ignorare, time out nu prea avem unde
cristal, imi pare rau de bube eu m-as repezi la un dermatolog, mai bine ac el cine sa stie. felicitari pt al doilea rand de codite si sarcina usoara in continuare
mitzu, hai mai, nu mai vrea mara afara sau te-ai obisnuit tu burtoasa. nastere super usoara
carmen, pe unde-s copii tai, tot pe la bunici? nu v-ati plictisit numai tu si pasaroiul acasa? uf, ce n-as da si eu macar 2 ore singurei sa mergem la un film.
apropos, sunt in cautare de baby sitter, am deja o oferta de la o tipa de la serviciu dar parca n-as vrea, pai daca nu-mi plac serviciile sa stric relatia cu ea? hm, ma mai gandesc desi tare-i tentatnt
pupi a fost super rau sambata, poate si vaccinul antigripal, vizita la dr etc iar duminica mai ceva ca un inger. hm, asta pt ca n-am facut mai nimic si i-am acordat toata atentia, stiu ca tanjeste dupa ea.
cam atat
va pupam pe toti
a, am facut eclere delicioase, s-au lins pe degete ai mei copii si celebrele mancaruri la punga,we asta am servit cotlet de porc cu cartofi natur in sos de smantana cu patrunjel. taaare bun. pt azi, varza calita cu carnati. hai, mai lauda-ti-va si voi ca eu asa ma inspir

philip&andreea

Mergi la inceput

Neatza!!

Olivia....da,am doi copii:fata de 12 ani jumate si teroristul de 2.3 ani indata.Am fost harnica

Deci azi am avut surpriza sa gasesc teroristul uscat la fund...pampersul era curat si perfect uscatL-am pus pe oala imediat si a umplut olita.Nu-mi fac iluzii ca de acum asa va fi,dar e un inceput.

Andreea...mmmmmmmm...eclere...nu stiu de ce,dar mie mi se par grele de facut.Cu toate ca ne plac mult siiii...eclerul a fost prma pofta la Rares.Si cand am poftit la eclere,ma intreaba sotzul:'eeee...pofte,pofte?"....eu:nuuuuuuuuuuuuuuuu....doar mi-e pofta,asa....ca imi plac.' ....si ete ca a fost cu ochi.Trebuia sa-i pun numele EclerasSi de atunci cum zic de eclere,cum ii sclipesc ochii husbandului

mitzuleeee...azi????

Sa aveti o zi frumoasa!!

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Cristalina, ce are pitiku tau seamana cu impetigo. Se face o crusta care arata ca mierea, nu? Parca am citit intr-o carte despre asta. Nu cred ca e alergie.
Mitzule, nastere usoara! De-abia astept poze cu Marutzul tau!
Marcelina, ce zici de ideea mea? Vezi ca duminica e la Creanga Tigrisorul caruia ii placeau clatitele, pentru 2/3 ani, vrei sa mergem? La Tandarica cred ca e Cenusareasa, dar nu sunt sigura. Hai sa facem chestia aia cu iesitu' in oras dfara copii!
Gabi (Leeloo), si Ianca mai face asa uneori si uite ce fac eu de fiecare data. Ori ma prefac ca plang si sunt suparata, caz in care ea se simte foarte aiurea, uneori o apuca plansul si spune ca nu mai face, ori ma prefac ca plec, ii spun ca m-am suparat si nu vreau sa ma mai joc cu ea, caz in care tot acolo ajunge, ma roaga sa ma joc, zice ca nu mai face. Cred ca orice metoda aplici, trebuie sa fii consecventa si sa-l faci sa inteleaga ca e neplacut pentru tine si ca te doare. A mea face asta doar cand am treaba, cand vorbesc cu Razvi sau fac altceva, practic cand nu prea o bag in seama. Cred ca ar fi bine sa descoperi si cauza.
Ar mai fi o metoda, daca are o jucarie preferata, ii spui ca jucaria aia e un fel de copil pentru el, apoi il intrebi ce parere ar avea daca jucaria respectiva l-ar bate. Cred ca sunt suficient de maricei sa inteleaga prin exemple.

Ianca Printesica si Super Mamica

Poze strumfesti
Poze mai vechi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii

Mergi la inceput