Piticlontzi de iulie-august 2004 (203)
Raspunsuri - Pagina 20
szivarvany spune:
Cristal - felicitari !!! 

Ce faaain ! Las` ca va fi bine, ai sa vezi, la urmatorul ecograf va fi totul super ok ! 
Daria &
Giulia (2004 08 16)
mitzura spune:
Hehe, Cristal, deci e un fetitz fromos! Bravo, asa cum va doreati! Oricum, vad ca la voi fetitele sunt ca baietii de pe la noi adica miscacioase si fara stare. Io tot sper ca a mea, sa fie o fetita din aia cuminte. Cat despre chisturile alea, n-am auzit in viata mea de asa ceva. daca tanti dr zicea asa, io zis sa stai si tu linistita, macar pana la urmatoarea ecografie.
Cat despre chef de nascare, il am si nu prea! Intr-un fel de-abia astept (ca nu mai pot dormi, respira, misca, etc.), pe de alta parte cand ma gandesc ce harababura va fi in casa noastra si in capul meu dupa, parca nu mai imi vine...
. oricum de nascut tot trebuie sa nasc, asa ca... Nici nu vreau sa intru la induceri si alte alea.....
leeloo2004 spune:
Fetele eu va pup pe toate ca a venit ora de plecare!
Mitzule - nastere usoara si fara peripetii (eu sunt sigura ca vei naste pina ma intorc eu!) 
Pentru restul plimbacioaselor - Cristal si Roxi - drum bun si distractie pe masura!
Gabriela si
Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
carmenp spune:
cristal, stai linistita, ai sa vezi ce fata sanatoasa si miscacioasa ai sa faci
schimbu` 3, unde s`teti?
Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3, 
kim222 spune:
Gata s-a terminat si we de 3 zile!! Vineri l-am dus pe Uk ala cresa...facindu-ne tot felul de procese de constinta..dar am profitat de ziua libera si am afcut curatenia de iarna!
...spalt geamuri ..frecat la greu..
Joi s-a intimplat si minunea...Uka aplins rau de tot..dar rau
..sa nu-l iau de cresa
..asa ca sint f linistita ..din moment ce-i place atiti de mult!
Vineri am fost si la dr meu de fam (pe care nu reusisem sa-l vad pina acum!)..i-am expus tot ceea ce mi s-a intimplat in ultima luna...ce diagnostic cred ca am...m-a consultat si la firsit mi-a zis ..Good job dr! Nimerisemn diagnosticul..si anume sinuzita!
Acum sint pe cefalosporine
.Mi-a facut si analize de singe...sper sa fie doar de sinuzita vorba si nu si se altceva![]()
Iar simbata am uitat sa duc cupilu la vaccinat!
Si acum ma duc sa va citesc la o cafeluta!
edit sa va povestesc ce tinerica m-am simtit vineri..la laboratorul de analize trebuie sa spui data nasterii...am socat-o pe tipa..uitase sa-mi mai faca analizele
Apoi a aparut o a alta care venise special sa-mi laude suvitele (alea facute in Ro
)..si asistenta care -mi recolta singele ..nu a last-o sa plece pina nu-si da cu parerea citi ani crede ca am
..am primit ..23-25 ani!
kim222 spune:
Multumim pt complimente!
Ioana..hi,hi,,burtica..ai observat-o?![]()
Carmen maninca mai bine acum...pt ca am terminat tratamentul cu fier..dat de la mine putere!
Alice coroana era de la Burger King...din hirtie..nu a vrut neam sa se culce fara ea!
Cristalulele..bube? Nu ai pus si tu o poza..Eu asa cum spui..nu cred ca este de la frig..praf....poate astea doar o accentueaza? este doar pe fata? Felicitari pt codite!!! A pus-o John!![]()
Andrea vazut pozele cu Stefi...dulce foc! Eu m-as fi dus si la o a doua opinie..parere personala.....Cum si-a dat seama de dioptrii? Nu-s cam prea mari? Se pot face exercitii...ati incercat cu asta?
Roxa...Budapesta? How come?Detailes , pleasee...Si mai povesteste-ne de Pat..ce esti asa zgircita!
Ma bucur ca Papa are doar o otita! Ea nu este la prima otita, asa este Papa?
Ma cam speriase topicul...
Gabi sedere placuta in Grecia! Eu zica sint cam trei metode pt Stefan..un este ignorarea..pleci de linga el spunindu-i ca te-ai suparat si nu vorbesti cu el..adoua metoda este sa-l pui la colt...nu la el in camera! pt ca nu se pedepseste copilul in camera lui!si la sfirsit il pupici si nu-i mai faci teorie...Si a treia este in momentul in care va loveste...ia-i manutele si pune-l sa se bata pe piept cu una dintre ele...in timp ce-i spui ceva similar cu gentle (asta este cuvintul in engleza)..si fa asta de fiecare data...asta a functionat la cresa in cazul lui Uka cind impingea...
Ina ..vorba lui Dana (speel)..nu va fac poze la toate jucariile ca este de prost gust....Nu stii ca eu ma plingeam ca are tot ce si-ar dori in copil ...dar el mai bine se joaca cu aspiratorul!
Vreau poze cu Raducu' si din concediul vostru!
Biluta multumim de vizionare!
Si ca sa fiu in topicul despre jucarii..pacat ca nu sint in Europa ca va faceam pachete...aici jucariile sint ieftine(comparativ cu salariile de aici!)...si f ieftine daca stii de unde sa cumperi (evident aceleasi jucarii le gasesti si la 30 si 15$..aceeasi firma!)...
edit la edit:))...Nora a trecut laringita?
Carmen tot singuri! mey ...ividie! ...se simte?![]()
Alice vazut pe Gizmo...un dulce! Mi-a placut poza cu pisica!
Diana voi cum sinteti? Vorbeati de coop baby sitting..aici se practica la greu! Este o idee super!
cristalina spune:
Mama ce frumos ar fi sa facem cu randul pe educatoarele dar Maria nu sta cu altcineva in afara de noi si tanti Ioana...
Kim, am incercat sa-i fac don'soarei poze dar are ardei in fund...
Isi facea culcus ...pun toate pozele desi nu se prea vad bubele de pe fatza...Sunt mult mai urate oricum si mai intinse, dar cu blitz nu se vede...
http://family.webshots.com/photo/2284488190085448124DKzEmX
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
kim222 spune:
Urite bubite, desi ai avut dreptate nu se vad f bine...zici ca sint ca o crusta?.. Nu este eczema si nu-i boala infectioasa a copilariei! Dar asta nu te incalzeste cu nimic...Poate ar trebui sa vezi un dermatolog...eu iti spun din experienta proprie..dermatologie este o specialitate grea...nu-i usor sa pui un diagnostic!Ma gindeam la ..."bube dulci"..are aspect de dat cu miere?
kim222 spune:
Iaca poze cu piratul! Am avut ceva probleme la sedinta foto
..noroc cu vecinul (homosexual dragul de el
)..care a vazut ca ma cam chinui si a iesit afara sa-l tina pe Uka de vorba!![]()
Nora__ spune:
Olivia tinerico
...frumos pirat ai...
...va fura inima fetelor fara cutit intre dinti![]()
Asa....cand ti-am zis ca arati grozav de bine,ziceai ca nu stiu sa ma uit,ai?
Oi fi io chioara,dar tot vad ce trebuie vazut
Multa sanatate.Si eu am avut sinuzita si in studentie am facut 3 punctii
Apoi a fost mai bine.
cristalino...trebuie musai sa mergi la doctor,sa vezi ce zice...sunt cam mari pt o alergie,dar cine stie?...
Sanatate multa si tie si Mariei si samburicii.Nu prea am inteles ce e cu chistii aia...vor disparea...sau poate a vazut rau doctorita??Nu ti-a explicat mai multe?Dar in Germanica n-ai putea face un eco performant?sa vezi exact ce si cum?
Deci azi n-am mai prestat nici o tarta,poate maine.dar astept cu interes tortul lui alice
...si daca e simpla reteta,poate o fac si io in viitor.
Nora
Comorile Norei
Noi doi
Costume carnaval
Noutati
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!