Cirese de Mai-Iunie 2006 (22)
Raspunsuri - Pagina 27
vivighe spune:
Amabela...si mie inainte de sarcina imi venea la 32-33 de zile,dar dupa mi-a venit la 28.Io zic sa faci un test.
Angelica..Ingrid s-a facut bine de tot...adik n-a ramas cu nici un fel de tuse.Intr-adevar cand facea aerosoli tushea noaptea de mama-mama.Noi am facut 14 shedintze de aerosoli,de 2 ori pe zi.Am reluat plimbarile ,mai ales ca a fost vreme frumoasa,dar inca nu exageram.Nu stam mai mult de 1-1,5 ore.
Cocutica...multzumesc de informatziile despre ulei.Deci daca ala virgin si extravirgin nu se foloseste la gatit,inseamna ca trebuie pus la sfarshit,cand papa e gata.Intrebarea e cat punem...ca io gasesc scris peste tot o linguritza...dar o linguritza la portzie sau la toata cantitatea care ne iese?
Mihaela...multa sanatate lui Rado!
Adi...concediu placut.Incearca sa te odihnesti
.
Lacri...menajera vine abia luni sa faca curat.A venit doar sa stam de vorba.I-am zis si de tine si s-a cam strambat.Adik ea i-a fost recomandata lui Bogdan de un colaborator al lui si a zis ca face o exceptzie cu noi...ca ea prefera sa lucreze pt straini.O s-o mai intreb o data luni...poate se razgandeste...ca de facut treaba ca lumea chiar face + ca e si tanara,are 29 de ani...deci se misca repede.Apropos...tu pe la ce ora il mai scoti pe Razacila afara?
Multzumit tuturor pt urarile de "La multi ani!",uram si noi la fel celor care au implinit jumatate de anishor ,dar si Mihaitzilor si Gabitzilor.
Eu n-am mai intrat pe net ca am si eu un Gabitz(sotzul) si am avut si musafiri + reluatul plimbarilor(si m-am gasit sa ma plimb tocmai in TIneretului de vo 2 ori) + chinuiala de la masa.Da dom'le...de bine ce ma laudam io ca ea papa singura sa vezi acush...o ashez in scaunel,ma vede ca-i pregatesc si se bucura nevoie mare...cand vin cu linguritza la ea...nu mai deschide gura...n-are chef...si se uita pe peretzi,nici nu ma baga in seama.Ce imi pare mai rau e cam inceput sa-i ies din fire...Cand ii e somn...la fel...adoarme foarte greu...si eu iar ma enervez...Ma urasc pt asta,ca bietul copil nu intelege de ce tip la ea
.Dar uite ca e bine ca am mai intrat pe forum...imi pare foarte rau de Mariuca...astea da probleme...nu ca n-are chef Ingrid sa deschida gura sau mai stiu io ce.
In legatuta cu cursul acela...m-am hotarat sa-l fac acum...chiar cred ca o sa-mi prinda bine.Plus ca mai e si chestia de bani...anul trecut acest curs a costat de 2 ori mai putizn...la anu' cine stie cat se face.D-aia s-au si retras multi si mi-au facut mie loc
.Nu trebuie sa ma duc decat 4 ore si sunt foarte flexibili...am sa ma duc dimineatza si va sta Bogdan cu ea pana la 12.30 cand vin io.Noroc ca el isi face programul cum vrea el si se poate merge pe varianta asta pana gasim pe cineva.
Parca ma mai intrebase cineva ceva acum vo cateva pagini...dar am uitat,daca nu e cu suparare...sa mai intrebe o data.
POZE
Filmuletze
Amabella spune:
Camelia, nu mai alaptez deloc. De vreo 2 luni deja. Dar am folosit prezervative. Niciodata nu m-am bazat pe calendar si nici nu m-am gandit ca alaptarea ar fi un mijloc de contraceptie sigur. Dar cum sa raman daca am folosit prezervative??? Ar fi culmea! Niciodata n-am ramas insarcinata pana la Rares si sa raman fix acum, cand nu am voie. Ca daca as fi nascut normal, nu aveam absolut nici o problema cu o noua sarcina, chiar daca as prefera sa mai astept. Dar asa...
luiza
de
mic si iubit si Rares (3 iulie 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/luizapadiu/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10501;117;1;1/c/71/t/60/s/77/k/f60b/weight.png
camelia.t spune:
Ramona eu sunt deja la al doilea bb. Dupa primul am zis ca nu mai fac copii ever.Si totusi.....dupa aproape 5 ani m-am hotarat si nu-mi pare rau. Dar cu siguranta Andrei e ultimul.....asta daca nu cumva doctorul nu mi-a legat bine trompele!
As putea sa spun acum ca poate era mai bine daca il faceam cu 1-2 ani mai devreme dar e ok si asa .Cred ca depinde f mult de fiecare femeie in parte, de circumstantele in care traieste, de starea ei psihica, de organism....de muuulte.Dar totusi, va spun din experienta : faceti si bb2.E tare mare bucuria sa-i vezi pe amandoi!
adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm
Baieteii lui mami
AICI
www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
ralucis spune:
salut! lipsesc si eu 2 zile de la calculator si deja ati scris o gramada, ca sa nu mai zic de faptul ca sunt tare trista ca am pierdut si eu pozele angelicai...
. chiar as fi vrut sa vad si eu cum arata protagonistii romanticelor peripetii.
nicolungu, dianaR, multumim si pt raspunsuri, si lyly, multumim pt urari. ca tot a implinit ilinca 5 luni am fost la cora si i-am luat 2 jucarii tare dragute, un spiridus luminos si 2 pasarele zornaitoare de la fisher price, ii plac, mai ales spiridusul, cand se lumineaza scoate niste chiote!
ieri am fost si la dr, avem 6800 si 65 de cm si intr-o saptamana incepem si noi diversificarea, cam cum a zis magda, intai supa de legume, pe urma si piureul pasat, apoi fructe si pe urma mergem la vaccin si ne zice si cu ce sa continuam. dr mi-a zis sa nu-i pun cartof in supa, deocamdata, se pare ca fermenteaza in burtica. , si ne-a zis sa-i dam cu lingurita mancarea, sa se obisnuiasca asa.
virgi, ii inteleg perfect pe japonezi cu spalatul pe dinti. eu am avut o perioada cand mergeam des in strainatate si plecam si eu cu periuta dupa mine, chiar si la restaurant, dupa masa mergeam la baie si ma spalam pe dinti. uite ca acum nu mai plec cu periuta dupa mine, doar cand sunt acasa fac chestia asta.
cami, sofia e o dulce, cum papa ea din canita! sper sa faca si ilinca la fel cat de curand.
ildi, eu sunt fan david, cred ca o sa-l cer de ginere peste ceva timp!
si sa ma mai laud si eu, ieri ilinca a stat sg in fund, cam un minut, dupa care a avut si alte reprize, dar mai scurte, ca si azi, de altfel. deci, doroti, nu stiu daca doar cu timpul asta ne poti trece la progrese, dar pot sa zic ca la 5 luni si 2 zile a stat in fund.
camelia.t spune:
quote:
Originally posted by angelica_g
Sf. Valentin
Surpriza Grecia
Ralucis uite mai sus pozele.....sa ai ce admira!
Baieteii lui mami
AICI
DianaR spune:
quote:
Originally posted by puiudana2004
Fetelor,e prima data cand citesc de Maria Irinei!S-a mai scris aici la noi??/Daca da,eu sunt o mare capiata si uituca!
Dana siAndrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei
Varsta Andrei
S-a mai scris, am mai dat odata linkul... Eu propun sa trecem linkul pe prima pagina sa ne amintim sa mai aruncam si pe acolo un ochi... Doroti? Ce zici?
Diana ,
Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) &
Timeea (18.05.2006)
DianaR spune:
quote:
Originally posted by camelia.tquote:
Originally posted by angelica_g
Sf. Valentin
Surpriza Grecia
Ralucis uite mai sus pozele.....sa ai ce admira!
Baieteii lui mamiAICI
Nu mai merge, le-a facut private. A zis ca nu le lasa decat o zi. Poate iti trimite Angelica o invitatie pe mail, Ralucis, trimite-i un PM cu mail-ul tau.
Diana ,
Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) &
Timeea (18.05.2006)
Amabella spune:
quote:
Originally posted by Amonar
Mamici de cireseici, va multumesc pt urari!!!
Noi am fost la control si avem 8270kg si 68,5 cm al 6 luni.
Fetelor sant curioasa cine mai vrea inca un bb dupa ciresicile noastre!!??? Cam cat vreti sa asteptati?
(poze Kailan)
(nunta si botez 2006)
Pot sa raspund si eu la intrebarea asta, chiar daca eu nu am o ciresica, ci o piersicuta? Eu mai vreau un copil, cu siguranta! Dar nu chiar acum!!! E programat sa se conceapa la anu' pe vremea asta.
luiza
de
mic si iubit si Rares (3 iulie 2006)http://pg.photos.yahoo.com/ph/luizapadiu/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10501;117;1;1/c/71/t/60/s/77/k/f60b/weight.png
ralucis spune:
amonar, La multi ani pt Kailan! eu sper ca prin primavara sa mai am un bb in burtica, de-abia astept. vreau sa fie diferenta mica intre ei, intre mine si fratele meu sunt 2 ani si a fost cel mai bine asa.
wapi spune:
vivighe daca tot faci acest curs, nu-i asa ca o sa primesti toate ciresele la tine la cabinet ? ![]()
Wapi
Stefanita http://good-times.webshots.com/album/554873877UjOwYh