Cirese de Mai-Iunie 2006 (22)
Raspunsuri - Pagina 28
ralucis spune:
acum am citit si eu cu maria lui irinel si am plans
! nu e drept sa i se intample nimanui asa ceva, dar am vazut si pozele cu ei si mi se par asa niste oameni buni, de ce trec prin asmenea tragedie
? O sa ma rog si eu pt mariuca, sper din tot sufletul sa se faca bine!
Ursulia spune:
quote:
Originally posted by Monnica
Buna fetelor,
Imi cer scuze, nu am citit si nici nu am mai scris de ceva timp.
Alex a fost putin bolnav, apoi am inceput serviciul si nu mai am timp deloc.
Sunt putin suparata deoarece Alex in ultimul timp nu prea a luat in greutate (200gr/luna)fiindca mananca putin. Mana ca f putin lapte (500ml/zi) si la 3,5 luni am fost nevoita sa incep diversificarea. Acum manaca aprox 600 ml lapte Milupa1 (2 nu ii place),fructe si supa de legume. Cerealele nu prea ii plac.Este f pretentios la mancare si nu ii este niciodata foame. I s-a mai intamplat cuiva asta?
Sunt ingrijorata fiindca la 5 luni cantarea numai 6600gr desi are 66 cm. Aproape i s-a inchis si fontanela.
Monica si Alex04.06.2006
Monica si Mircea la 5 luni avea la fel. Nici el nu mananca foarte mult (lapte, rar depaseste/ zi 750ml), dar in schimb nu-mi refuza marul cu cereale si supa-crema. In rest, este vioi, rade, se joaca. Alex cum e? Da semne ca ar avea ceva? Poate ca trebuie sa ne obisnuim cu idea ca asa sunt ei. Pediatrul ce a zis?
Nici eu nu-s prea linistita, mai ales ca trebuie sa incep sa merg la serviciu. Si in mod sigur schimbarea asta se va simti...
Va pupam pe amandoi si succes!
Ursulia spune:
AmonarLa multi ani pentru Kailan! Sa cresteti mari si sanatosi!
Vivighe poate ne faci deja fise, folosind listuta de pe prima pagina. Fiind mamica de cireasa, presupun ca vei incepe cu noi. Bafta la curs! Si nu-ti face probleme, ca patru ore trec repede...
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by DianaR
S-a mai scris, am mai dat odata linkul... Eu propun sa trecem linkul pe prima pagina sa ne amintim sa mai aruncam si pe acolo un ochi... Doroti? Ce zici?
Diana ,Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) &
Timeea (18.05.2006)
Total deacord.
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)BOTEZ
foto Natalita-Elena1 si 2
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
EllaX spune:
Amabella, atata timp cat se secreta hormonil care stimuleaza lactatia (prolactina), ciclurile pot fi foarte neregulate. Se poate de aia sa-ti intarzie ciclul, la fel de bine cum se poate sa fii insarcinata si dupa contacte sexuale cu prezervativ (prezervativ cu o mica fisura sau nepus chiar la timp, putina "joaca" fara...). Eu zic sa-ti faci un test de sarcina, eventual peste vreo cateva zile. Eu as face vreo 2-3
, ca n-a savea liniste altfel! Daca testele sunt negative, nu-ti ramane decat sa astepti ciclul. Si mie mi-a intarziat vreo 5 zile, apoi a venit.
EllaX cu Ana (30 iunie 2006) si tati Andrei
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iulicutu/my_photos
EllaX spune:
Ralucis, intre mine si sora-mea sunt 5 ani si jumatate - si mi se pare perfect asa! Ne iubim de numa'! Si comunicam foarte bine si frumos! Asa ca... eu cred ca cel mai tare conteaza sa te simti gata de al doilea copil si sa-i cresti frumos pe amandoi, impreuna. La anul sa fie, pentru tine, daca asa vrei!
EllaX spune:
Amonar, te gandesti la al doile bebe? Ca tare frumos v-a iesit Kailan! La multe luni si ani!
Amonar spune:
quote:
Originally posted by EllaX
Amonar, te gandesti la al doile bebe? Ca tare frumos v-a iesit Kailan! La multe luni si ani!
Da EllaX! Numai ca trebuie sa astept 1 an din cauza cezarienei. Sincer mi se pare un calvar dar as vrea pt Kailan, sa nu fie singur. Daca stau si ma uit inapoi e mai bine ca nu am stiut ce ma asteapta ca nu cred ca m-as fi hotarat vreodata la copii. Ma refer la sarcina si nastere.....Mi-e groaza de burta mare!!!!
Multumim pt complimente

(poze Kailan)
(nunta si botez 2006)
ralucis spune:
da, ella, cred ca asta cu diferenta mica nu e chiar argumentul perfect, desi eu ma gandeam ca odata intrata in hora sa jucam mai departe, adica tot suntem in priza cu bb 1, sa mentinem starea si la bb 2
ca sa nu mai zic ca mi-e asa de dor de burticaaaa, cred ca dupa nastere am reusit sa imi dau, de fapt, seama de ce minune am avut eu acolo.

04.06.2006