Cirese de Mai-Iunie 2006 (22)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela.f spune:

Muuuuuultumiiiiim de felicitari atat pentru mamica, cat si pentru puiul mic.

Lacri si Carmina sunteti niste dulci! Un pupic pentru voi. Carmina, pe langa faptul ca esti singura cu Mihnea, faci cumparaturi, mancare, rezisti la subiectul "masa", esti inaintea mea la film maai timp sa trimiti si poze cu noi. Ce mai...m-ai dat pe spate..

Fetelor, eu va spun cat se poate de sincer: nu stiu cum imi gestionez timpul dar nu prea mai am timp sa intru pe net; sau daca intru citesc cateva pagini si pana sa ma apuc sa raspund..sigur intervine ceva.

Noi suntem suparati in ultima vreme, nici de sarbatoare n-am prea avut chef. Rado are o viroza digestiva(cel putin asa spune pediatra lui), am avut muuulte zile cu muuulte scaune pe zi. Acum, teoretic suntem mai bine. Suntem pe lapte delactozat si suntem la dieta.Insa dieta prescrisa nu ne place deloc: orez fiert cu piure de morcov, cereale cu orez. Il mai pacalesc si i le dau cu biberonul ca altfel...facem scandal. In ultima perioada numai cand stie ca vine ora de masa de mancat cu lingurita...facem un scandal monstru. mi se pare ca a si slabit putin. azi facem rost de un cantar sa vedem. si cand toate credeam ca se rezolva de la sine...iar am facut kk apos. si eram asa happy cu diversificarea ca imi luase tot ce i-am dat: si supa si piure de morcov cu albitura, fructe, suc...orice. acum trebuie sa ne revenim si sa o luam de la capat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Mihaela multa sanatate pt puiutzul tau si tie multa rabdare cu el. Lasa ca vei reveni la normal numai sa se faca bine.Ei recupereaza rapid. Mult succes!

adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI

www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Fetelor, Mariuca nu se simte bine. Ea si Irinel au nevoie de rugaciunile noastre! Poftiti pe la subiectul Mariucai si scrieti rugaciunile si gandurile voastre bune, au atata nevoie de ele!

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=79667&whichpage=9

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)

Mergi la inceput

am citit si noi despre problemele de cuplu existente. vad ca in situatia respectiva s-au regasit mai multe. la un singur lucru cred ca trebuie avut grija: sa nu se adune prea multe, ca pe urma fac buummm! dar sa luam partea buna a lucrurilor: avem puterea sa vorbim despre asta aici, pe forum, intre noi si asta ajuta. cand vezi ca nu esti singura in aceeasi situatie, parca mai prinzi putin curaj. citit si punctul de vedere al mamicilor si punctul de vedere al taticului nostru. Adevarul e pe undeva pe la mijloc. Nu cred ca trebuie sa uitam sa comunicam cu cealalta jumatate.

scuze ca iar am redeschis discutia, dar daca abia acum am putut raspunde...

sa revin la Rado: (chiar daca in curand implinim o jumatate de anisor) va rog sa ne treceti si pe noi la masuratori: 5 luni, 7660 kg, 68 cm. acum deja am ajuns la 70 cm. Multumim Doroti!

In rest, crestem, ne certam cu jucariile, cutreieram patul noaptea de la un capat la altul, ne rontaim picioarele, stam in fundulet(de la 5 luni jumatate) dar numai pret de cateva minute. Ne place muuultsa fim cat mai aproape de tavan, sa fim facut avion si sa stam in picioare. L-am pus si eu pe Rado putin in premergator dar inca nu stim ce e de facut pe acolo. daca il tin in picioare(bineinteles sustinut) facem cativa pasi, dar numai cand avem chef. vorbeam cu Carmina aseara de ce minunatii facea Mihnea in fata oglinzii :-)..noi daca stam in fata oglinzii radem si facem pasi. probabil vrem sa il ajungem pe bebe din oglinda.

Concluzionand(ca nu stiu cand mai apuc sa mai scriu atata..):
- Lacri, promit ca trimit azi poze.
- multumim inca o data pentru felicitarile frumoase

va pupam

Mergi la inceput

Cami,

multumim pentru gandurile bune. am rabdare muuulta cu el. dar tocmai cand aveam impresia ca totul merge spre bine, o luam de la capat.

Ama,

cred ca sunt cu vaca, dar...nu mai stiu daca ai raspuns la subiectul cu sincai sau nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by mihaela.f

Noi suntem suparati in ultima vreme, nici de sarbatoare n-am prea avut chef. Rado are o viroza digestiva(cel putin asa spune pediatra lui), am avut muuulte zile cu muuulte scaune pe zi. Acum, teoretic suntem mai bine. Suntem pe lapte delactozat si suntem la dieta.Insa dieta prescrisa nu ne place deloc: orez fiert cu piure de morcov, cereale cu orez. Il mai pacalesc si i le dau cu biberonul ca altfel...facem scandal. In ultima perioada numai cand stie ca vine ora de masa de mancat cu lingurita...facem un scandal monstru. mi se pare ca a si slabit putin. azi facem rost de un cantar sa vedem. si cand toate credeam ca se rezolva de la sine...iar am facut kk apos. si eram asa happy cu diversificarea ca imi luase tot ce i-am dat: si supa si piure de morcov cu albitura, fructe, suc...orice. acum trebuie sa ne revenim si sa o luam de la capat.

Mihaela si Rado Gabriel(17 mai 2006)

Mihaela multi pupici lui Rado sa se insanatoseasca cit mai repede!

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena1 si 2
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

Mamici de ciresici, ajutor!

Sunt o mamica de piersicuta, am nascut pe 3 iulie si mi-a venit primul ciclu pe 6 octombrie. Da' al doilea nu mai vrea sa vina!!! Spuneti-mi si mie: la voi al doilea ciclu a venit la timp? A fost regulat de la inceput? Sper sa nu am deja bb2, ca am facut cezariana! Nu as avea motive sa ma ingrijorez, dar sunt in ziua 35 deja, iar mie imi vine de obicei la 32 de zile.

luiza de mic si iubit si Rares (3 iulie 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/luizapadiu/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10501;117;1;1/c/71/t/60/s/77/k/f60b/weight.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Luiza alaptezi?
Daca da, atunci e normal sa vina mai neregulat, chiar si cateva luni de-acuma. Daca nu....atunci ai putea sa faci un test peste vreo 2-3 zile.
Oricum, cred ca stii deja ca alaptarea nu e sigura ca masura contraceptiva.Succes!

adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI

www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

Kailan pt cele 6 lunite!La cat mai multe!
Fetelor,e prima data cand citesc de Maria Irinei!S-a mai scris aici la noi??/Daca da,eu sunt o mare capiata si uituca!

Dana si Andrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei

Varsta Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Mamici de cireseici, va multumesc pt urari !!!
Noi am fost la control si avem 8270kg si 68,5 cm al 6 luni.

Fetelor sant curioasa cine mai vrea inca un bb dupa ciresicile noastre!!??? Cam cat vreti sa asteptati?

(poze Kailan)

(nunta si botez 2006)

Mergi la inceput