Cirese de Mai-Iunie 2006 (22)
Raspunsuri - Pagina 23
Amonar spune:
Multumim ILDI pt urari!!!! Am vazut filmuletul si pozele cu David. E baiat mare deja. Si aveti un tarc ingenios. Aici nu am vazut chestii din astea.
Angelica
Am vazut si eu pozele, am citit povestea ta......nu pot sa-mi inchipui ca o fata atata de frumoasa are frica ca sotul nu o vrea sau ma rog...e indiferent!! Cam invers ar trebui sa stea lucrurile..adica lui sa-i fie frica....la asa o sotie minunata si frumoasa!
Am mai vrut sa raspund la cateva fete dar pana sa scriu ceva am uitat...voi nu aveti probleme cu memoria? Eu sant disperata! Nu ma pot concentra si nu pot sa retin nimic in memorie...
De BOGDI imi aduc aminte. Aici se incepe cu broccoli, conopida, para amestecata cu morcovi. Se da si para separat. Tot fiarta. Si mie mi s-a spus sa incep cu un sort de leguma si sa ii dau vreo 2 saptamani pana se obisnuieste cu gustul. Dupa aceea pot sa trec la alta leguma. Si tot asa, 2 saptamani.
Am mai vazut multe poze cu fete si feciori frumosi. Raluca a lui ADIB, Luana a lui VIRGI, Sofia a lui CAMIsi multi altii!!!! Toti niste frumosi si frumoase si duuuuulci ca ciresele!!!! Sa va traiasca si sa fie toti sanatosi!
(poze Kailan)
(nunta si botez 2006)
LYLY809 spune:
Ia' io fac ce stiu mai bine...
MA HLIZESC DE NU MAI POT... 

Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
ALBUM MOCUTZ
ALBUM LIMBUTZE
ALBUMUL DEGETZELELOR GUSTOASE
carminabulina spune:
Iaca eu am niste musafiri neanuntati si nepoftiti si eu nu mai pot de somn 

...
Lacramioara ti-am trimis poza cu rado, asa ca inventeaza repede niste versuri.
Maine am sa intru sa pun si eu niste intrebari legate de Marea Diversificare. citind ce a scris Amonar, ma tem ca eu am cam gresit cu "dansa". Adica eu nu am asteptat sa se obisnuiasca bebe cu gustul, eu la 3 zile introduceam un alt aliment. Doar cu marul ma chinui de o saptamana, Mihnea tot nu se obisnuieste, si ma gandesc sa nu i-l mai dau vre-o luna, poate uita
, daca intelegeti ce vreau sa spun.
La multi ani Nic cel Mic si Sara...by the way, Angelica m-ai lasat tablou...tu BRUNETAAAAAA????????? asa am patit-o cu Virgi, pe care mi-o inchipuiam Inalta supla si bruneta si pe tine tot inalta tot supla dar blonda cu okii albastri
. Si insafarsit am avut placerea sa-ti cunosc comorile...Stelian este minunat, oricum...genele de la cine le mosteneste?
Si acum Noapte buna, revin maine cu o mare lamurire pentru Virgi
.
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
cocutica spune:
Shoricutza eu nu sunt pe deplin linistita, dar m-am bucurat ca nu a patit nimic dupa fabuloasa masa de la pranz...adica imi reprosam ca am lasat-o sa manance atat...eu tot speram sa se opreasca, dar ea nimic...Chestia e, ca numai la masa cu supa mananca atat de mult, in rest se opreste cand ajunge aproape de 180-190ml. Si pentru ca intre mese bea suc de mar cu morcov si mamanca 1/4 banana cu zeama de portocala, nu prea am cum sa ii dau 5 mese ... de fapt as putea numai daca as trezi-o, ca ea doarme cam 10 ore noaptea...Oricum multumim de sfat, o sa vad cum mai mananca zilele urmatoare si apoi vad eu ce o sa experimetez.
Cocutica si Elena (4 iunie 2006)
gabi25 spune:
Am si eu o mare dilema....cum faceti voi sucul de mere....adica in ce fel stoarceti merele????
www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze
cocutica spune:
Gabi eu pun si marul si morcovul in storcatorul de fructe, dar sucul nu il folosesc decat in urmatoarele maxim 15 minute oentru ca apoi se oxideaza. O prietena de-a mea leda pe razatoarea de sticla si apoi le pune intr-un tifon si stoarce sucul, dar eu nu am incercat asa.
Cocutica si Elena (4 iunie 2006)
angelica_g spune:
Salutare! Salutare!
Mooamaa! Am si eu o zi mai naspa, sunt obosita si inca nu am terminat un proiect de redactat, si voi imi scrieti mesaje (va multumesc muuuult, mult de tot), puneti intrebari care ma intereseaza mai mult ca oricand (in plin proces de initiere a diversificarii) si, mai mult decat atat, puneti poze si filmulete la greu!!!!
V-ati vorbit????!!!!!
Oricat as vrea sa nominalizez ciresele care m-au vrajit, de-a dreptul, cu frumusetea si progresele lor, atat de tare v-ati inghesuit astazi ca trebuie sa aman pt o zi cand am memoria mai proaspata...
angelica_g spune:
Va multumesc pt urarile de LMA, si le adresez si eu sarbatoritilor: Mihnea, Carmina, si ...
Nic cel Mic...
Felicitari progresistilor!!!!
Carmina, ma bucur ca esti bine, ... ma gandeam ca te-am suparat cu ceva...
Mai am putina vlaga sa va multumesc inca o data pt comentarii (abia acum am inteles de ce simteau unele fete sa primeasca aprecieri la adresa odraslelor!!!) - asa de bine m-am hranit cu ele, ca nu-mi mai incap in piele de mandra ce sunt! Deja dau in vanitate!!! Mmmmm! ... sa mai zic ca as vrea sa le cred ...?!
Un ultim comentariu, si va urez somn usor: scopul meu nu a fost sa-mi leg barbatu' de mine, sa nu fuga de acasa (desi, acum imi dau seama ca asta am scris) ci sa pastrez aprinsa flacara pasiunii chiar cu riscuri unor compromisiuri, calcari de orgoliu si alte cele pamantesti si trecatoare...
Va pupicesc dulce, dulce, pe toate ciresele cu arborele lor genealogic, si va doresc o zi minunata, cu mult spor, dragoste, credinta si rabdare!!!!!
Numai bine!
miti2004 spune:
angelica am vazut si eu pozele voastre si sunteti toti fff frumosi !!!
CameliaT am ramas interzisa cand am vazut cum papa bebicul
tau ...pupacim mancaciosul !!!
CamiM dar ce mari sunteti mai domnisoarelor, cum bea ea apica cu canita !![]()
Gabi25 ce haioasa e Daria in filmulet !
pup
toate ciresele,
miti, mamica de
20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
http://www.dropshots.com/mitilica
miti2004 spune:
Lyly pupam si razaciosul tau ! ...am vazut pozica...
miti, mamica de
20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
http://www.dropshots.com/mitilica