Cirese de Mai-Iunie 2006 (22)
Raspunsuri - Pagina 24
CamiM spune:
Vai mai fetelor atatea complimente zau..
asa dragute sunteti.. multumim frumos!!

Sunt tare mandra ca bea apa din canita de fapt i-am oferit canita la indemnul doctoritei care ne-a recomandat sa sarim etapa apa in bibe ca asa se va dezvata mai repede de bibe cand va veni momentul. eram cam sceptica dar se pare ca a prins.
Cami &
Sofia
poze Sofia
CamiM spune:
Kailan la multi ani!Sa cresti mare pui mic!!
Adib ce expresiva si scumpa e Ralucuta voastra sa va traiasca!!
Virgi am vazut poze noi cu papusica .. superba Luana!! da pupa de la noi!! Ce partener de joaca are!!

Doroti la cat mai multe aniversari fericite!!asteptam povesti despre weekend special!
Ildi mai mai ce baiat curajos!! E scump rau .. si ce lupta sa se ridice singurel!!![]()
Neda felicitari lui Mihaita pentru dintisor!!
Gata pupam livada si mai povestim si maine!!
Noapte buna!!
Cami &
Sofia
poze Sofia
adib spune:
buna dimineata
KAILAN 

sa cresti mare, voinic, voios.
DOROTI distractie placuta si ... felicitari.
aseara ne-am distrat. la ultima masa (cina) Raluca a adormit mincind. era ora 21.30. cu toate ca minca tragea din biberon (pina aici nimic neobisnuit). dar la finalizarea laptelui bobocel s-a tezit. si satula si odihnita. asa ca pina la 12.30.-01 distractie tata (si mama). nimic nu era bun. nici in brate, nici in pat, nici ceai, nici lapte, nici... somn. sint 

dar e vineri si de luni mi s-au aprobat 2 (DOUA) saptamini de concediu 

am pleca undeva dar nu stiu unde. niciodata nu am avut un concediu atit de neorganizat.
numai bine va doresc.
Ela si Adi, mamica si taticul lui Raluca Alexandra
Varsta Raluca
avem si site
iulyp spune:
Neda felicitari pt. primul dintisor. asa cadou fara urlete mai zic si eu.
Lyly razacios rau razaciosul tau mic si dulce. Numai cand te uiti la el si ti se insenineaza ziua.
Adib sa inteleg ca de luni nu mai apari pe aici vreo 2 sapt. Eh, atunci concediu placut si te asteptam inapoi dupa.
dolcebaby spune:
Am citeva minutele libere si am intrat sa VA MULTUMESC pentru urarile si gindurile bune pe care le-am primit de la voi 
Magda La Multi Ani si din partea noastra
cu intirziere dar sa stii ca de luni m-am gindit in fiecare zi la tine si uite ca abia acum am reusit..
nu prrea sunt coerenta ca o am si teo in brate
sper sa mai pot intra zilele astea ca am atitea de spus...
angelica an citit sapt trecuta povestea ta ESTI O FEMEIE DE NOTA 10 !
Laura si puiuta Teodora (28.04.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lv_panait/album?.dir=/c91dre2
adelapop spune:
fetelor am si eu doua nelamuriri
bianca are 3 luni si 10 zile si mai nou mananca doar 6-7 minute la un san si mai reusesc sa ii dau peste vreo 45 min - o ora iar 7-8 minute (asta pt ca a luat in ultima luna si 10 zile doar 800 g. e normal???)
este normal?? o alaptez exclusiv la san
si a doua problema sau ma rog nelamurire ar fi ca de cateva zile tipaaaaa de ma lesina.....atunci cand e uda sau cand ii este foame
dimineata la ora 6 a facut concert....imi venea sa mor de ras cum tipa - cred ca am trezit tot blocul 
seara nu mai imi vine sa rad ca sunt prea obosita
va pup si va multumesc
bianca acum incearca sa se ridice in fund-face ca si cand ar face abdomene
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by camelia.t
Doroti v-ati mutat pana la urma la parintii tai?
adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm
Baieteii lui mamiAICI
www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
Nu Camelia, nu neam mutat
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)BOTEZ
foto Natalita-Elena1 si 2
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
adelapop spune:
aaaa si mai am o intrebare despre caruciorul de la brevi - grillo
l-a cumparat sotul meu ieri ca o duceam pe pustoaica in scoica si a ramas micuttza
am vazut carutul pe internet si cand a venit cu el acasa mi se pare ca este cam ingust, stramt nu stiu cum sa va explic
biaca sta cu mainile lipite de ea si umple tot caruciorul
iar ei scriu ca ar fi de la 6 luni pana la 3 ani si bianca are doar 3 luni.
cum o sa incapa ea pe la 9 luni...nu mai zis 3 ani cand ii este fix de pe acum caruciorul?????
camelia.t spune:
Adi concediu placut! Ai in sfarsit vreme berechet sa te ocupi de fetele tale.Si cred ca o sa ai ce povesti la intoarcere. Te asteptam cu noutati si pozeeeee!!! Va doresc sa va simtiti bine si sa va relaxati oriunde veti merge!
adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm
Baieteii lui mami
AICI
www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
Monnica spune:
Buna fetelor,
Imi cer scuze, nu am citit si nici nu am mai scris de ceva timp.
Alex a fost putin bolnav, apoi am inceput serviciul si nu mai am timp deloc.
Sunt putin suparata deoarece Alex in ultimul timp nu prea a luat in greutate (200gr/luna)fiindca mananca putin. Mana ca f putin lapte (500ml/zi) si la 3,5 luni am fost nevoita sa incep diversificarea. Acum manaca aprox 600 ml lapte Milupa1 (2 nu ii place),fructe si supa de legume. Cerealele nu prea ii plac.Este f pretentios la mancare si nu ii este niciodata foame. I s-a mai intamplat cuiva asta?
Sunt ingrijorata fiindca la 5 luni cantarea numai 6600gr desi are 66 cm. Aproape i s-a inchis si fontanela.
Monica si Alex
04.06.2006