Cirese de Mai-Iunie 2006 (22)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

cocutica pai mananca f bine, al meu a papat ieri doar 815 ml, de obicei papa cam 950 ml, insa a avut o perioada cand manca 1200 ml...asta inainte sa incep cerealele !

miti, mamica de 20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
http://www.dropshots.com/mitilica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

Miti, multumesc ca m-ai linistit. stiu ca Elena manaca bine, dar ma ingrijoram ca mananca prea mult. Dar acum gata...stau linisttita

Cocutica si Elena (4 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Doroti v-ati mutat pana la urma la parintii tai?

adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI

www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Cocutica, iarta-ma ca iti raspund io acuma, dupa ce tu esti pe deplin linistita ... oricum asta-i doar parerea mea, si poate ca este gresita, dar mie mi se pare cam mult la o singura masa. Adica este ok ca papa mult/zi dar poate ar fi mai bine sa-i dai cinci mese in loc de patru si sa pape mai putin la o masa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

La multi ani Sara si Nichita!!! Sa cresteti mari si sanatosi.

Doroti, La multi ani fericiti si petrecere frumoasa!.

Ana mea pana acum a refuzat toate legumele. Concluzia este ca ori am un copil mofturos care o sa-mi scoata peri albi, ori nu ma pricep io sa-i fac combinatii reusite de legume. Asa ca va rog muuuult de tot, pe voi mamicile care reusiti sa faceti piureutze delicioase care au succes la ciresele, sa scrieti si pe aici retetele minunate.
Ma gandesc ca poate nu am io imaginatie si daca stiu exact ce si cat sa pun in mancarea ei o sa am si eu satisfactia ca papa .... Multumesc anticipat celor care-si vor face mila ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

camelia, na ca nu ai scapat, m-ai strigat si am venit .

Aoleu, dar greu e sa lipsesca omul 2 zile, ca eu citeam si paginile se inmultau si eu mai dadeam un raspuns si paginile se inmulteau si ele...uffff, gata.

Danutza, ntz ntz ntz....nu a fost ceea ce crezi, sa stii, din pacate . Pur si simplu nu m-am simtit bine, si am avut si niste musafiri si uite asa....

stati ca ma duc sa filmez un pui de om...

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Noutati la RAZACIOSI:

Incepand de azi gasesti
RAZACIOASA DIN POVESTI

Danapuiu, am primit, am atasat poza, vezi album limbutze

"La multe lunitze" uram unor membri de baza ai comunitatzii razacioase: Sara-Raza de Soare si Nic cel Mic
Am luat si eu pampersi din Billa azi, pachet 50 buc si sunt identici cu cei din Metro-pachetul jumbo...
Cei din Metro sunt made in Germany in septembrie 2006, cei din Billa sunt made in Poland productie martie 2006. Parca astia din Metro nu miros asa de rau... cei pe care i-am avut din Cora miroseau.

Si inca ceva: eu nu l-am gasit niciodata ud sau manjit de kk pe Alec, pampersii au fost foarte buni, cu sau fara miros.
Am luat si discovery de la Libero, echivalentul numarului 4 de la pampers si aproape i-au facut rani lui Alec, probabil pentru ca Razacila e un tip mai bulanos... asadar, posed 28 bucati Libero Discovery cu care nu am ce sa fac. Raman la pampers, caci n-am motive sa ma plang de ei, repet, mie mi se par buni, absorb foarte bine. Doar n-or fi mai pisaciosi sau kkciosi ai vostri decat Alec

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006
ALBUM MOCUTZ

ALBUM LIMBUTZE

ALBUMUL DEGETZELELOR GUSTOASE

Mergi la inceput

Shori, cred ca am mai scris ca nici Alec nu mananca piure, dar, daca amestec piureul cu supa, obtin supa-crema pe care o mananca zilnic la pranz cu bibe, tetina pentru mancare groasa, astfel ca reuseste cu succes sa faca zilnic kk, si normal pe deasupra.

Eu pun la fiert: ceapa,patrunjel, pastarnac, morcov, ardei, telina, dovlecel, cartof(d=ala normal) si mixez la blender: morcovul, dovlecelul si cartoful pe care le adaug in supa strecurata. Nu combin cu lapte sau cereale.

ALBUM MOCUTZ

ALBUM LIMBUTZE

Mergi la inceput

Uram si noi, cu intarziere, "La multi ani" de ziua lor onomastica lui Smecherutzu Alexutzu ( care e si Mihai), lui Mihaita-Guritza si lui Rado Gabriel(chiar daca nu a venit inca la Razaciosi; inca il asteptam, i-am pastrat un loc caldutz, langa sobitza )

ALBUM MOCUTZ

ALBUM LIMBUTZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Cu permisiunea mamei Mihaelaf , iti pot trimite eu o poza cu rado frumos si razacios, creol cu okii albastri .

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput