Cirese de Mai-Iunie 2006 (22)
Raspunsuri - Pagina 21
ILDI25 spune:
quote:
Trimise - 09/11/2006 : 14:58:36
--------------------------------------------------------------------------------
Fetelor,
Va multumim celor care ne-au urat La multi ani, de St.Mihail.
Am avut o surpriza ff placuta ieri de la Mihaitza. MI-a facut cadou primul lui DINTISOR. E atit de dragalas, saracutul, nici nu s-a plins ca il doare gingia.
Neda si Mihaita
Felicitari !!!

ILDI25 spune:
Noi www.dropshots.com/day.php?userid=204355&cdate=20061109&ctime=142923" target="_blank">asa am papat.Pana m-am dus sa-mi iau un scaun David s-a gandit ca se descurca si singur .Oricum zeama nu prea ii place asa ca s-a gandit ca daca varsa castronelul scapa de felu-ntai.
Cum eu azi plec la mama si stau pana sambata ,m-am gandit c-ar fi frumos sa-l felicit azi pe KAILAN pt implinirea a jumatate de anisor .
KAILAN
Ildi si David
Diana79 spune:
La multi ani Nichita si Sara. Sa cresteti mari si sanatosi.
Doroti felicitari pt progresele Nataliei.
Neda ce frumos. Numai lui Nicole nu-i mai ies odata ca m-a inebunit asa o doare, saracutza.
Virgi, CamiM si Lili multumesc pt raspunsuri.
Adib am vazut-o pe micutza ta e tare dragalasha.
Gabi ai fata mare deja. Daria e scumpa rau.
Revin mai tarziu un pic.
Diana
de
Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)
carminabulina spune:
quote:
Originally posted by puiudana2004
Buna dimineata cireshele!
In primul rand,LA MULTI ANI!mIHAELE,GABRIELE,MIHAI SI GABRIEL!
LA MULTI ANI,INGRID,SOFIA-ALEXANDRA,ALEXANDRU-MIHAI(de 2 ori) si la mai multe lunitze!
Si daca Mihnea vine de la Mihai,LA MULTI ANI!
Multumim pt aprecieri si ne bucuram tareeee mult ca v-au placut pozele noastre!
O zi cat mai placuta in continuare si sa petreceti bine!
Dana siAndrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei
Varsta Andrei
Da, Mihnea de la Mihai vine, de fapt e invers, Mihai vine de la Mihnea. Multumim frumos Dana....sa stiti ca a fost si ziua mea ieri, ca ma mai intitulez si Mihaela

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihneauite cum cresc
puiudana2004 spune:
quote:
Originally posted by carminabulinaquote:
Originally posted by puiudana2004
Buna dimineata cireshele!
In primul rand,LA MULTI ANI!mIHAELE,GABRIELE,MIHAI SI GABRIEL!
LA MULTI ANI,INGRID,SOFIA-ALEXANDRA,ALEXANDRU-MIHAI(de 2 ori) si la mai multe lunitze!
Si daca Mihnea vine de la Mihai,LA MULTI ANI!
Multumim pt aprecieri si ne bucuram tareeee mult ca v-au placut pozele noastre!
O zi cat mai placuta in continuare si sa petreceti bine!
Dana siAndrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei
Varsta Andrei
Da, Mihnea de la Mihai vine, de fapt e invers, Mihai vine de la Mihnea. Multumim frumos Dana....sa stiti ca a fost si ziua mea ieri, ca ma mai intitulez si Mihaela.
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
Carminutzo-Mihaelutzo LA MULTI ANI!!!!!
Si nu spusei nimic,ai stat ascunsa pana acum?Da' unde fusesi draga mea de ai disparut asa,dintr-o data?Surprize ....surprize????
Dana si
Andrei (6 mai 2006)poze nunta
poze Andrei
Varsta Andrei
carminabulina spune:
quote:
Originally posted by doroti_5quote:
Originally posted by Ursulia
Doroti si eu sunt de acord ca noua rubrica sa poarte acest nume. Noi ne rostogolim de pe la patru luni, iar de stat in patru labe cam de pe la 4 si jum. executam. De ridicat singur in fundulet nu se ridica. Inca ii mai place foarte mult actiunea "la sol", pe care si-o perfectioneaza tot mai mult. In cateva sec strabate patul de la un capat la altul. Si mai face ceva: se leagana singur cu patutul. Sta in patru labe si si-l leagana singur. Doamne fereste sa-l intrerupi!
Imi pare rau ca n-am cum sa va arat inca filmele...
Lili si Mircea
Se tiraste?Facem si asa rubrica,acolo primul va fi domnul Frumusescu. Da de cind sta in 4 labe?
doroti_5cu
Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena1 si 2
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
Pai se intoarce pe burta de la 3 luni fix, se rasuceste de pe la 4 luni cand a iceput evident sa stea si in 4 labutze
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihneauite cum cresc
carminabulina spune:
quote:
Originally posted by magghyc
Nu am indentificat cartoful dulce care e. Lyly, parca tu aveai problema asta mai demult, cat costa aproximativ?Dupa pretz cred ca il identific cel mai repede...
Un psiholog olandez cu care am avut seminar in weekend-ul trecut ne spunea ca o relatie, ca sa continue, are nevoie ca cei doi sa se indragosteasca , din nou, in fiecare zi.
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto" [/teal]
Nic cel Mic
...si nenea psihologul olandez ti-a spus si cum se face chestia cu pricina, cea cu indragostitul?
Eu am luat din cora cartofi dulci made in argentina si pe doi am dar 60 RON
carminabulina spune:
Angelica, dragutz din partea ta ca ai intrebat de noi, insa ca raspuns clasi iti zic ca suntem bine insa adevarul este ca am foat foarte bolnava, acum am ramas doar cu tusea.
Bogdana, o singura data m-am chinuit sa fac in asa fel incat copilul sa manance pana la urma ce i-am facut, dar pe urma am relizat ca desi diversificarea este un stres prin definitie eu nu as face altceva decat sa o transform intr-un cosmat permanent. asa ca daca vad ca nu vrea, si de cele mai multe ori nu vrea, renunt si ii dau biberonul cu lapte.
Am patit-o si eu cu morcovul...dar pana la urma amestecat cu dovleac l-a acceptat..
Insa cel mai rau imi face cu marul iar azi m-a convins macar o luna sa nu-l mai incerc cu mar, saracutzul...stranuta de fiecare data cand ii puneam o linguritza de mar in gura, asa ca m-am prins si eu intr-un final ca nu-i place, ca de o saptamana il tot prepar in fel si chip.
...cred ca vor manca si ei pana la urma, altfel inseamna ca ciresele noastre au ceva...sunt deosebite, asta stiu, dar nici chiar asa
.
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
cocutica spune:
Vivighe, azi in parc cand Elena mea dormea, rasfoiam revista "Femeia" si am gasit definitiile diverselor tipuri de masline. Nu stiu daca acum te mai intereseaza, dar am sa scriu totusi, poate ca ajuta pe cineva:
Ulei de masline extrapur(extravirgin)
Provine din prima presare la rece a maslinelor si este considerat a ficel mai sanatos. Este bogat si in vitamina E, un important antioxidant. Nu-l folositi la gatit.
Ulei de masline pur(virgin)
Este compus dintr-un amestec de uleiuri de masline de diferite calitati, insa pastreaza un nivel scazut de aciditate(sub 1.5%-2%). Nu-l folositi la gatit.
Ulei de masline obisnuit
Este un ulei de calitate scazuta. Prin procesul de rafinare gustrul sau puternic este neutralizat, dupa care se adauga mici cantitati de ulei pur. Poate fi folosit la gatit.
Acum cu gatitul nu stiu ce sa zic, eu am pus in supa Gugustiucei mele ulei extravirgin...pentru ca ii facem masaj cu tipul asta de ulei.
Cocutica si Elena (4 iunie 2006)
cocutica spune:
A, si pentru ca nimeni nu stie sau nu isi da cu parerea la cat de mult lichid are voie sa bea un bebe intr-o zi sau la o masa m-am autoconsolat si m-am hotarat sa ii dau Elenei sa bea car vrea pentru ca dupa cei 330 ml de la pranz nu a avut nici o problema, in afara de faptul ca urmatoarea masa a cerut-o la 5 ore si nu la 4, cum facea de obicei.
Am spus cele de mai sus ca poate mai sunt si alte mamici zapacite ca mine care isi pun intrebari de genul: nu mananca prea mult? nu cumva doarme prea mult?....adica toate intrabarile "cu prea mult"
Cocutica si Elena (4 iunie 2006)

Natalita-Elena (12.05.2006)