Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (109)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

http://www.jucarii-online.com/jucarii-educative-jucarii/piramida-logica-dindolino-831/

http://www.jucarii-online.com/jucarii-educative-jucarii/cub-educational-18/

Aici vedeti conul ala cu cercuri si cubul cu figuri.......mai mult asa, informativ, si pt pret

Ioana si www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Moni, eu am vazut acum filmuletul cu Diana plimbareata in bucatarie, e tare scumpica, imediat va merge singura.Hai ca iti mai zic ceva ca sa imi poti daca vrei.Mie mi-au spus mai multi medci ca e o prostie facutul brazei de vaca din lapte praf, nu se stie cine a inventat-o ca pe cutii scrie clar sa nu se fiarba.Prin fierbere se distrug toate moleculele si vitaminele, branzica se face din lapte cu calciu lactic.Mie asta mi s-a spus si eu asta am facut, poate totusi nu imi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Ioana, mie cubul de la Chicco nu mi-a placut.Adta al meu e de la ceva firma ungureasca dar mi se pare mai atractiv.
Anasebe, vazut filmulet
Cred ca merg si eu sa ma apuc de studiat franceza....

Mergi la inceput

Silvi e logic ce spui tu. Plu sde asta mie nu mi-a iesit branza calcica din lapte praf......doar 1 data si atunci numai din Nan.
Pe mine ma intriga dr de familie care recomanda dupa un an laptele de vaca LaDorna ....ffffff bine ifert. Pai astea pasteurizate mai au rost sa le fierbi, ca doar pasteurizarea se face la niste temperaturi!!!!

Ioana si www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan (03.12.2005)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Fetelor, am si eu o problema: cum tot sunt singura si noaptea se misca multmai bine netul as fi vrut sa recitesc vechi capitole de la Odisee, mai ales cele de dupa nasterea Razvanelului ca eu am lipsit de pe baricade vreo 5 saptamani si voiam sa vad care cum si de ce a nascut mai repede, mai tarziu, cum a fost etc; Si cand apas pe nr capitolului de la noi de pe prima pagina nu ma trimite direct la cap respectiv, ma trimite la pagina de start a forumului.....stiti cumva de ce?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Vazut si eu pe Tibi si pe Diana (azi maine va umbla.
Fetele vreau sa va spun ca Dani bea lapte Vitalact si sunt f multumita de el. Am comparat cutiile de Nan si de Vitalact si nu am vazut mare diferentza. Si ca sa ii fac reclama va dau un link sa il cititi (poate l-ati citit ca e din vara) si are ca titlu:
Nutritie Mai batem si noi, uneori, Occidentul -

http://www.formula-as.ro/reviste_732311lactoferina.html
Si are acelasi pretz cu Nan-ul.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Na seara,
Intru sa va citesc si vad pareridespre lapte vaca si lapte praf si brinza.
Intai sa mentionez ca nu merge drop--deci nu pot vedea pe tibi, diana si restul si nu pot pune ultimee ispravii ale lui fii-mea si cum merge ea de o mina
Moni-parerea mea si a astora pe aici si din cele citite- pina la 1 an formula si apoi de vaca si trecerea se face prin diluare cu apa sau ceai.brinza eu am facut din lapte praf de vreo 3 ori si numai cu biscuite a vrut-o emma si am renuntzat, acu baga din asta dulce din comertz sau topitaMai vreau si eu idei de papa, scuze celor la dieta dar stiu ca Ioana si Silvi is rezistente la astfel de intrebari!
Silvi- perect de acord cu tine cu brinza facuta din formula- e cah la gust si nu vad unde ara vea vitamine si restul.
Anas- ce face Tibi?
Mirela- imi pare rau pt Dani- de acord cu Silvi-tusea treb rezolvata urgent!Sanatate multa!
Maraki- socrela ta e un fenomen neinteles,eu i-as reteza-o la greu, dupa ce-si revine Iorgos!
Pap ceva si revin dc nu disparetzi!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

SILVI cum sa ma supar? Eu am facut branzica doar cu lamaie si in momentul cand vedeam ca incepe sa fiarba opream aragazul si storceam lamaia si a iesit super branzica din Bebelact,adevarul ca n-am prea facut decat odata/de doua ori pe saptamana maxim,asta timp de vreo luna ca dupa aia .... am mai uitat sau mi-a fost lene si am trecut la telemea din piatza
Acum ce sa zic cu viteminele? Pai la cat suc bea Diana io zic ca cel putin vitamina C are berechet ,fier ii mai dau ca n-am terminat sticlutza,calciu la fel ... La micul dejun tot mai baga cel putin o banana si un mar /para sau piersica plus "7 cerele" .Pana mai ieri baga fata si morcovi,tzelina,cartofi etc. zilnic ... Stiti ca eu is maniaca,pro vitamine naturale nu la pachet de aia m-am si luptat si am alaptat-o pana la 9 luni si daca nu era asa pitica mai continuam,dar am zis ca asa o mai ingras si io cu lapte praf...desi nu sunt fan. Bine ca nu-s, ca vad ca are laptele praf destule fane p-aci
Tocmai m-a informat o prietena ca laptele de vaca e pentru vitzei Eu sunt vitzea majora deci,ca beau una cana dimineatza si una cana seara zilnic

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

ANAS- de Lili mai stii ceva si de Nicholas?
Andiaro- cum a iesit prezentarea si lucrarea?
Bianca- ce face Dani- doarme?

Nu am vrut sa dorm si m-am luat cu mama la povesti s-a facut 4 si nu mai bag somn ca incepe serialul eu la 4.30 si apoi vreau sa aspir , sa ma joc cu emma si sa merg la masaj ca am programare.

Moni- hinta e leagan mai?Ca eu i-am cautat emmei si nu ii gasesc decat din ala pina la 25lbs si ea are 26 deja-sper sa ii gasesc pina in dec totusi!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Eu i-am facut lui Dani branza din lapte de alimentara si calciu lactic dar nu e buna deloc
Acum ii dau branza Fagaras (facuta de Monor) si ii place dar nu se omoara dupa ea. Mie imi place mai mult ca branza de vaci din pachet.Pt cine nu stie branza Fagaras e branza de vaci cu putina smantana deasupra si are termenul de expirare mult mai tarziu decat branza de vaci normala.
Mirela, multa sanatate lui Dani
Eu dupa 1 an sunt hotarata sa ii dau lapte de alimentara

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru

Mergi la inceput