Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (109)
Raspunsuri - Pagina 29
T_Ioana spune:
Denisa
apoi sa stii ca eu is rezistenta.......si nu numai atat, sunt si masochista
ca la ora asta caut pe siteul meu favorit tot felul de retete. Ce-mi place cel mai mult e ca exista un fel de mixer unde treci ingredientele pe care le ai si iti da retetele care le poti prepara cu ce ai in casa.
Ce zieti, ce pot face din lapte batut
?!
Ioana si
www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
Biancas spune:
Fetelor, care vrea retete pt copii dati-mi adresa de mail ca am o carte care a circulat pe net si se numeste carte bebe si e plina de retete pt bebei

Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
Denisam spune:
Ioana- potzi face iaurt![]()
Bianca- ce bien ca o ai, dar fii-mea nu mai vrea papa de bebi, un singur borcanas il mai accepta rar- banana cu graham- azi a bagat a prinz- 150 gr spanac exact asa cu il fac , in 5 min a halit, treb sa o filmez ca se intampla f. rar si vreo 60 gr de banana
cand o apuca cu papa de banana baga de cel putzin 2 ori pe zi
In schimb cu sucurile nu se omoara mai deloc, treb sa lucrez la faza asta, desi mai are timp
Trebuia sa se deosebeasca prin ceva de Diana- ca nu sunt gemene![]()
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
Biancas spune:
Denisa, e f faina cartea, macar iti da idei cand esti in pana...(eu am fost de vreo 2 ori si m-am uitat prin ea) Sunt retete si pt 3 ani, asha ca poti face orice crezi de cuvintza.(are 66 pagini aproape toate cu retete
)
Bianca

Albumul nostru
anasebe spune:
Denisa Am vorbit ieri cu Lili. Dar parca a si scris recent pe DC. S-a mutat la apartament, sunt bine cu toii. Nicolas nu merge in 4 labe ci se taraste pe coate ca la armata.
Tibi e bine. Seara ii scade febra, de fapt aproape ca ii dispare complet. Acum la 12 tre' sa ii dau nurofenul. Sa vedem ce-o fi maine.
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica
Biancas spune:
Vad ca bate vantul pe aici si cam vb singurica...merg si eu la nani ca maine iar am scoala la faculta...si sambata iar si duminica iar

Anasebe, nush cine e Lili dar si al meu se taraste ca soldatzii in armata si vad ca nu are degand sa isi ridice genunchii sa umble. Se ridica in genunchi cand e pe burta si vrea sa se puna in fund. In rest...pauza. Azi am exarsat mersul lateral pe langa canapea si merge dar cam greutz...(am un copil puturos..
)
Noapte buna tuturor, santate la bb-ii bolnaviori 

Bianca

Albumul nostru
monica70 spune:
)Asa mi-am luat si eu niste carnatzi oltenesti si ii pap cu hrean 
(
scuze
-istele)
Si vreau sa recapitulez:
1.Nu mai fac branza din lapte praf ca e aiurea.
2.Laptele de vaca se poate da de la un an si Diana mea mai avea o luna jumate pana avea voie,dar cum ea e precoce rau
.... ![]()
3. eu sper ca nu va fi anemica sau nevitaminizata si daca ii dau lapte de vaca,ca si eu cat sunt de slaba am avut intotdeauana analizele super bune,nici anemie n-am avut nici macar in sarcina,desi sunt fatza palida
Si mie mi-a dat mami lapte de vaca si gris ,nici macar cereale d-astea super,ce sa mai zic de banane si alte bunatzatzuri pe vremeea aia.Mere si biscuitzi 
4. am citit ca bebeii si copiii mici in general se hranesc din instinct ,stiu ce le trebuie si ce nu ,daca le dai aleg si papa destul de variat si nu le lipseste nimic,s-a facut parca un experiment pe tema asta.Asa ca daca refuza ceva si vrea altceva,aia ii dau si basta
ca si asa se crizeaza la greu.N-are decat sa bage numai pufuletzi,biscuitzi,sucuri de grape,iaurt danonino,cozonac,branza topita (
si pizza in ea pana se satura
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3
LunaNoua spune:
Sara buna
Burtici
Felicitaaaaaaaaaari !!!!!!
Eu sunt depasita de evenimente.. de aia nu am mai postat pe aici. Mi-a scazut in mod drastic eficienta
Am avut lucrare de predat la scoala, am trimis la un concurs intre scolile de arta, pregatiri, etc, pe langa Daria care de la un timp se culca doar la ora 1 noaptea. Bine macar ca nu plange, dar se joaca, si cere atentie, si etc...
Am reinaugurat rolele de mers cu caruciorul, si azi am tras o tura pana la scoala cu ele, si drept urmare, la 7 eram in pat amandoua
Dar bineinteles ca minunea nu a durat mult, si la 9 s-a trezit mandra mai fresh decat mine ![]()
O sa incerc sa pun ceva filme, poze ...
Mirela, imi pare tare rau de bb bolnavior
si
pentru ca ai scapat de chiriasi, cat despre ajutorul sotului, daca te iubeste, te ajuta. Poate are doar nevoie sa ii ceri tu. Unii nu se prind ca e nevoie de ajutorul lor, mai ales daca tu le faci pe toate.
Moni, mi se pare fara rost sa ii dai branza din lapte praf
La fierbere oricum se distrug vitaminele
Ramane eventual doar calciul lactic...
Pe langa faptul ca laptele de vaca nu este recomandat din cauza lipsei de vitamine, mie mi se pare si incomod de administrat. Iei 2 l .. dai la bb 300ml pe zi ... pastrezi restul in frigider de pe o zi pe alta in conditiile in care laptele este cel mai bun mediu de dezvoltare a bacteriilor... si chestiutelor care fac bubu... Daca ai avea Joiana acasa, ar fi numai bine. Lapte proaspat, nefiert, chiar daca nu are destul fier macar are restul de componente intact, nu ca cel fiert sau pasteurizat.
Dar, repet, ar fi perfect un lapte proaspat, daca ai avea tu Joiana acasa, si sa mulgi laptele ala in conditii cat de cat igienice, nu cine stie ce tanti, care il trimite pe barbacsu la muls, si ala isi sufla mucii in caldarea cu lapte. Soacra-mea a avut vaca, si vindea si ea lapte, dar eu nu am putut bea niciodata lapte de la ea. Trebuia doar sa imi aduc aminte de imaginea lu socrelu de 60 de ani, taraindu-si hainele soioase in grajd, pe drum eventual suflandu-si mucii in aer
cu niste palme ce arata ca talpa de la bocancii mei, si cu unghii scorojite si pline cu negreli. O adevarata fabrica de microbi. Vaca cica o spala inainte de muls, cu niste apa dintr-o caldare, si un botz de carpe imputite. Si descrierea poate continua, dar cred ca v-ati facut ideea. Eu nu sunt cine stie ce simandicoasa, dar ... lucrurile astea ... par a trece pragul ...
Bia, am citit despre Lactovit. Din proprie experienta, eu cand am facut cu lactovit, laptele mi-a iesit direct stricat (branzit) si cutia era deschisa pe loc, si in termen de garantie....
Eu ii dau mai nou bebelac cu milumil3. Asta e prea gros daca il dau simplu, si nu il bea printesa. Ma tenteaza sa incerc Nan Junior.
Cat despre cereale, Daria de mult nu le-a mai vrut pe cele de bb. Dar i-am gasit eu solutie
Fulgi naturali de ovaz, etc.. din aia care au forma de bob zdrobit. Nu sunt deloc prelucrati, au toate enzimele intacte, vitamine, etc...tot ce are bobul mai bun. Si Daria ii mananca cu placere. Ii torn o mana de boabe din astea si in supa, si in fructe, pe unde apuc ![]()
DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1
Ingrid S spune:
Ioana, credeam ca musai sa-i dai cereale pt varsta ei, sunt special adaptate pt nevoile lor...dar o sa incerc si altele de la 6 luni care i-au placut.
Silvi, i-am luat gris de la Milupa, ce sa zic, e alcatuit din bio cereale: orez, tapioca si porumb...pai asta numai gris nu e. Nu prea e fain la gust, cam sec mi se pare, Dianei nu-i place.
Si eu ii dau branza de Fagaras, nu ma mai complic cu laptele praf.
Moni, ai putea sa-i faci gris, orez cu lapte normal, iar de baut lapte praf si atunci ar avea din amandoua cat trebuie. Dar daca zici ca il bea, e ok, unora nu le place. Diana parca a innebunit dupa Nan, bea dimineatza 170 ml, dupa ora 10, adik dupa fructe inca 130, in fine, dupa fiecare masa baga si lapte praf, seara mai baga 170 si uite asa ajungem cu toate pe la 700ml. Eu ma bucur ca bea, vad ca se simte bine, macar de ar mai pune in greutate ca o sufla vantul imediat. ![]()
Va las, merg la nani, o noapte buna sa aveti! 
Ingrid S si
Diana
paula2003 spune:
Eu nu prea am intrat pe la voi. Am si eu o intrebare. Cum sun tcopiii vostri? paul al meu e un capos, tipa si vrea numai ce vrea al sa faca si strice tot. Rupe, se urca, darama, testeaza tot...e jale mare.
Ai vostri cum sunt?
Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)