Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (109)
Raspunsuri - Pagina 27
Ingrid S spune:
Moni, cum sa ma supar? Asa e, cate capete, atatea pareri. Dar am intrebat in mai multe parti, se pare ca totusi medicii pediatri recomanda pana la un an lapte praf. Laptele de vaca e mai sarat, contine grasimi, dar nu are atatea in componenta ca si cel praf. Desigur, as putea sa-i dau Dianei ca o ingrasa, dar fiind prematura, am ales sa o vitaminizez mai mult, plus ca ii place la nebunie Nan-ul asta...am schimbat vreo 4 marci pana acum.
Maraki, vecina mea are un baietel de 8 luni si i-a dat lapte de vaca de la 5 luni, ca asa i-a recomandat pediatra...dar totusi mai merge si acum in paralel cu cel praf. Copilul vad ca nu are nimik...
Bianca...2 ani mi se pare cam mult..vrei sa zici ca fetitza era grasutza? Ca eu vad ca asta n-o ingrasa, dar toti pediatrii fara exceptie recunosc ca e cel mai bun lapte..o fi!
Ioana, prietena mea ii dau lapte Nan Junior copilului (un an si 3 luni), si tot asa zicea ca e la fel cum ar cumpara lapte pasteurizat, deci nu simte diferenta de pret. Voi vedea eu la un an ce-i dau
.
Ingrid S spune:
Ioana eu ii dau cereale cu lapte Junior Musli de la Milupa, nu le vrea ca sunt bucati mai mari pt masticatie, au si un gust mai naspa, zic eu. Nu mai gasesc pentru varsta ei nimik fara bucatzele mai mari, ea vrea tot pasat, ofof.
La Multi Ani sarbatoritilor zilei si celor din zilele cand am lipsit! 

Mirela, ma bucur ca ati scapat cat de cat de aia, ma intristez pentru Dani, tare greu trebuie sa-ti mai fie. La medic nu l-ai dus? Scuze, poate ai scris si n-am citit eu. 
Ingrid S si
Diana
silvi_2005 spune:
Ingrid parerea mea e ca e bine prinesa ta si mai e si o cumpica pe deasupra. Daca e mofturici la cereae, incearca grisul de la Humana, e are bun, are si fier si vitamine si e si satios pe deausupra.Eu nu-i i-am mai dat lui Alain de vreo 2 luni ca nu vreau sa se ingrase ca el bea oricum prea mult lapte si are si asta calorii cu carul.
Moni, pediatra lui Alain a zis ca pana la un an lapte praf neaparat deoarece altfel risca sa se anemieze.Sfatul meu e sa-i dai praf Dianei pentru ca ea nu are inca o alimetati echilibrata, are zile in care papa si zile in care rontaie doar prostiute....asa ca vitaminele si fierul ii sunt necesare.Eu i-as da de asemenea Nan sau Milumil ca lactovitul sau mai stiu eu ce nu sunt chiar excelente.Pupici si sa nu crezi ca sunt prea invaziva, eu ti-am spus parerea mea, stiu ca de crescut cresc copii cu orice pana la urma(pe mine tot o joiana m-a crescut)
mirela10 spune:
INGRID,am fost ieri la dr si a zis ca mai mult de ser fizilogic in nasuc sa nu-i mai dau nik.eu ii dau si un siropel (bromhexin,ceva de genul asta)ssi paracetamol,dar parcA nu au nici un efect.nici nu prea mananca...
MONI,hai mai,ce-i cu dia de-i in greva foamei?eu ma minunez cum zici ca papa biscuiti si pufuleti.eu i-am dat azi lui dani un biscuite si s-a inecat de nu stiam cum sa-l smulg din carucior sa-l scutur.si eu cred ca o sa manance pasat mult si bine.
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
mirelutza si dani(21.12.2005)
monica70 spune:
Mersi fetele de pareri si inca mai astept!
Eu nu ma gandeam la bani la faza asta cu laptele praf,ea a baut si Nan un pic si Bebelact (cumparate) si acum din Lactovitul asta gratuit.Problema e ca si mie si lui mami nu ne place cum miroase asta si in plus se acreste un-doi
de aia mi-a adus mami lapte de vaca azi,nu de la magazin ci de la tanti de la care cumpara de ani de zile.Deci e graaaaas si buuun.
Dar Diana bea laptic de preferinta cand se trezeste din somn,sau inainte de a se culca,mai ales dimineatza si seara deci. Si cel mult 100-130 ml odata.Mai bea odata sau de doua ori pe zi maxim,dar de vreo saptamana ,doua nu prea mai vrea ,rar peste zi.Eu una nu cred ca e din cauza laptelui,pentru ca la fel face cu toata mancarea,dupa cum vedetzi.Deci acum prefera numai pufuletzi,biscuiti si sucuri 
Acum i-am facut baitza (am pus caditza ei in vana si am pus-o in pozitia inversa la "intre 6 si 12 luni" deci in fund - cred ca va avea loc pana la 2 ani in ea 

) si dupa ce s-a scancit cand am scos-o dintre ratzuste ,a baut juma din bibele de 130 ml de lapte de Joiana,de nici n-a rasuflat
dupa care a tras o gura de aer si s-a trantit dierct pe burta in pat ,deci era KO de somn,asa ca acum o leagana Ghitza un pic sa finalizam somnicul.
Deci a baut exact cum facea si cu laptele praf ... poate ca un pic mai cu pofta 
Eu cred ca o sa ii dau lapte de vaca de la tanti asta ,daca il tolereaza,ca un pic de grasime nu ii strica (ba chiar aare destul loc
)si pentru vitaminizarea aia desteapta
,o sa ii fac branza din laptele praf sa impac si capra si varza
Daca nu imi iese din Lactovit,il tzin pentru baton
si ii cumpar ei Bebelact si ii fac din el branza,ca din ala iesea super.
IOANA si eu cereale din alea ii pun in fructe dimineatza si nu le-a refuzat niciodata,nici macar acum in greva.In schimb alea cu lapte si iaurt de seara nu prea mai vrea si sunt buuuuuune ... alea de aseara le-a halit Ghitza.
Acum incep sa ma uit si eu pe la filmuletze si poze ce n-am apucat azi,si va anuntz oficial ca am un filmuletz interesant de acum seara in drop 3 (al doilea ) CUM A PAPAT DIANA MUSTAR
SI CE GUST ARE HREANUL 
de fapt acum il pun,sper sa mearga,ca e cam lung.Si mai ales finalul,ca la final e faza. A si primul film e cum umblu dupa ea prin tzarc cu sticla cu lapte si nu vrea 
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3
silvi_2005 spune:
Mirela , offf scumpa mea, trebuie sa scapati cumva de tuse.De ce nu i-ai dat ceva siropel, parca Dana a postat ca i-a dat ceva Roxanei, n-am retinut cum se numeste. Bine ca ati scapat de "lacustele" de chiriasi![]()
Maraki, eu ma ingrozesc de cate ori citesc ce mai debiteaza soacra ta, stiu ca acum nu e momentul sa faci tensiuni in familie dar dupa ce isi mai revine Iorgos trebuie sa ii trasezi niste limite.Pupici lui Angelos.
Am uitat s va mai arat o jucarie"educativa"
ii ajuta pe copilasii care nu merg in patru labe sa o faca, la noi nu a fost cazul ca Alain il prinde prea repede si il oreste pe saracul leu
http://www.dropshots.com/silvi
T_Ioana spune:
Ingrid, din punctul meu de vedere este ok sa-i dai si cereale pt 6 luni de ex. Eu consider ca nu e o involutie. Nici lui Razvan nu-i plac cerealele cu bucatele (si eu am acum ceva de la Milupa cu maracuja si bucatele dar nu-l incanta)si noi inca mancam pasat, fara bucatele dar pe la 18.30, cand am papat carnita a vrut si el si i-am dat niste soldatei maricei pe care i-a halit ca un somalez infometat. II inghitea la fel ca pisoii aia nesatui, fara macar sa-i plimbe prin gura ca sa nu am pretentii la mestect
. Ideea e ca se poate si cu bucatele doar ca nu vrea.
Ioana si
www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
monica70 spune:
Nu se vede chiar finalul .A papat mustar si i-a placut,iar dupa o gura de hrean a inceput sa miorlaie si s-a dus la usa din bucatarie sa iasa de acolo 
Revin ca msi am de citit pe aici.
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3
T_Ioana spune:
Silvi sa stii ca si eu am fost curioasa si am comparat valorile vitaminelor, mineralelor etc de pe NAn cu Lactovitul si se pare ca pe Lactovit sunt aproape la jumatate, hai sa zicem, cu indulgenta, 70%.
Eu ii mai pu Lactovit in papica, ca asa nu il simte si il papa (in piure de cartofi de ex) ..daca tot am deschis cutia parca imi pare rau sa o arunc.
Ioana si
www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
anasebe spune:
Mai fetelor, am uitat sa va spun ca de cateva zile merge si Tibi in 4 labe. Dovada, in filmulete 2.
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica