Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (109)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

SILVI mersi,acum i l-am aratat lui Ghitza.
Diana nu vrea nicicum lapte inca Baga cate doua guri si gata ... in total a baut 20 ml cca Dar pana sa culca mai e .... O sa vad eu ce efect are asta si daca se kk-reste urat bag zeama de orez cum ai zis.

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Silvi, super!!!
O sa-l rog si pe Cristi sa caute prin Bucuresti cu toate ca am un feeling ca o sa ma trimita la origini ca de cand e la Buc e tare isteric si ofuscat. Se pare ca il enerveaza la culme tot ce tine de CAPITALA, lucru care pe mine nu poate decat sa ma bucure pentru ca la un moment dat era super hotarat sa ne mutam acolo(chiar isi gasise job). Asa vede si el diferentele majore dintre Bistrita si Bucuresti si sigur ii trece febra mutatului

Ioana si www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Ioana Ti-am spuc ca daac vrei ti-l cumpar eu de de aici si ti-l trimit prin verisoara mea, te mai hotarasti tu si ma anunti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Am revenit!
Dana Ene, toate pozele sunt in laptop si acela e la Bucuresti. Nu stiu cat va dura, eu sper ca putin si vedem atunci cu pozele !
Mirela, am mai scris putin pe aici...sper si eu ca nu te-ai suparat ca ti-am dat sfaturi pentru sotz. Sanatate lui Dani, iar tu sa scapi odata de toate necazurile astea!
AnaM, de ce nu? Cand vii, ne putem intalni toate fetele din Timisoara. tie si fetitzei!
Daniela mersi, ti-a vazut si eu dragalasha, e mai mare ca Diana, care se incadreaza la grupa...la grupa...nu cred ca exista asa o grupa de slabanoage!
pt bebeii bolnaviori ai sectei si sa se faca odata sanatosi!
Am fost azi cu Diana la medic, a urlat cand am intrat cu ea pana la plecare...am pus mana pe toate animalele de plus din cabinet si masinutze, doar sa taca, nuuuu, nici vorba, plangea si se agata de gatul meu. Pediatra a zis ca nu are decat tahicardie, eu am benoclat niste ochi, stiam ce inseamna si am spus ca mi se opreste inima acolo. De fapt glumea cica, era agitata si ii batea tare inima...mai, era sa mor de spaima si asta face glume proaste.
Mi-a zis ca iaurtul nu ingrasa, laptele e bun pana la un an si dupa, sa nu-i dau lapte de vaca, nu are vitamine si apoi suntem in sec. 21...in fine. E slaba, asa e ea si s-o las in pace. Imi refuza cerealele, eu insa o sa tot persist.
Ma duc ca ma cheama sotzul la o tigara...cum sa-i zic nu?
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Fetele ia faceti voi un sondaj pe la pediatre sa vedem care ce zice, lapte praf sau lapte de vaca si dupa un an? Ca deja am ametzit de atatea pareri (nu mai pun ca pediatra mea mi-a zis de la trei=3 luni s aii dau lapte de vaca) Pana acum era clar ca lapte de vaca dupa un an,acum se pare ca trebuie lapte praf pana la liceu,ca asta de vaca n-are vitamine Ingrid nu te supara,ca nu e vorba numai de parerea pediatrei tale,mai sunt uite si Deea zicea ca laptele de vaca n-are vitamine si altele au zis cam la fel.Dupa cine sa te mai iei???

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3

Mergi la inceput

Moni si eu zic la fel cu laptele ca si Ingrid, dar asta e optiunea mea. Cum Razvan nu mai are decat 2 mese de lapte parca nu mai simt asa de tare la buzunar faptul ca ii cumpar Nan. Iar Nestle Junior e la acelasi pret. Mie asami-au zis toti pediatrii, ca laptele de vaca doar ii ingrasa (datorita grasimilor pe care le contine) dar cel mai bune tot alptele praf. Dr mea de familie a zis clar ca cel putin pana la un an sa nu-i dau lapte de vaca si o apreciez ca la mamicile care nu prea au posibilitati le da retete pt lapte praf gratuit(chiar si unde nu e cazul, adica bebeii au mai mult de 6 luni) si le ajuta prin orice mijloace sa abia lapte praf sa le dea la puiutzi. Bineinteles ca fiecare face cum crede ca e mai bine pentru copilul lui si fiecare asculta sfaturile pediatrului in care are incredere
Ingrid nu stiu ce fel de ceereale ii dai Dianei dar sper surprinderea mea Razvan mananca mizerabilele alea de "7 cereale-Milupa" care sunt de fapt...tarate din 7 cereale. Daca ii pun cereale astea mananca de sparge. mai incearca si alte marci. A, si lui Razvan i-au mai placut si alea de la Bebelac, cu piersici dar nu-mi placeau mie ca aveau gust de chimicale

Ioana si www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan (03.12.2005)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Mey eu ma uit pe "ETNO" si ma tavalesc pe jos de ras.......habar n-am cine-s aiuritii aia dar is tare faini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Moni, in urma cu o luna mi-a recomandat dr. sa incep sa-i dau bebului lapte pasteurizat 1,8 % grasimi. Al meu oricum nu bea lapte deloc, are direct din cereale ( fel de fel ) de la Milupa. Am vazut pozele cu fratele tau Ma duc sa-i dau puiului sa pape si antibioticul, deja vrea sa doarma. Pupici la bebelusi

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki1

http://www.dropshots.com/maraki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna seara si de la noi..
Dana multumesc ca ai schimbat adresa.
Moni eu chiar am vb cu medicul meu de familie pe tema laptelui. Mi-a spus ca nu e indicat sa ii dau lapte de alimentara pana la 1 an, sa fac tot posibilul sa ii dau lapte praf. Dupa 1 an sa ii dau lapte de alimentara.
Medicul soacrei mele mi-a spus inca de la 6 luni ca as putea sa ii dau lapte de alimentara
Cati medici atatea pareri. Pai o sa scrie toate fetele cum stiu si ele si iti faci tu propria parere.
Vreau sa iti spun ca Sandra mi-a baut lapte praf pana la 2 ani si s-a vazut pe ea...(ma refer la kg) si chiar nu vreau sa fac aceeasi greseala si cu Dani... La tine nu ar fi o problema ca Dia nu e grasutza.
Mi-a mai spus medicul sa ii dau lapte Milli ALBASTRU. (Oare de ce nu rosu???)Adica de 1.8 si nu de 3.5...
Oricum Dani e obisnuit cu el, eu numai cu lapte Milli gatesc deci nu ar trebui sa imi faca nici o recatie, doar sa nu il bea si atunci va fi nasol
Moni, laptele de vaca se dilueaza cu apa..eu asha stiu...
Multumesc ca v-ati facut timp sa v-ati uitat la pozele noastre
Moni, de interviu ce ne zici?>?????????????

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

LA MULTI ANI GEMENEILOR DRAGI SI SPIRIDUSULUI SCUMP!
eu sunt terminata...tuseste dani pana vomita.mi se strange inima cand il aud.sunt iar cu ceapa taiata in camera,i-am facut ceiutz de cimbrisor,roscove,soc si muguri de brad.appoi i-am ras o ceapa,2 catei de usturoi,putina zeama de lamaie si am acoperit cu miere.i-am dat 2 picaturi.se stramba...remediul asta l-am gasit pe net.de muci n u mai zic,ca are si-n cap la cat se sterge cu manutza la nasuc...
ANAM,ai inceput scoala de soferi?drum bun,fara peripetii
ANAS,de aia o fi agitat tiberica,o fi luat vreo boala...sper sa nu...
IOANA,chiriasii au plecat,dar cum sunt la o arauncatura de bat de noi,inca mai profita cate putin...
SILVI,bietul alain,ce o mai fi plans dupa laptic.cum merge cu franceza?
PUPICI LA MAMICI SI BURTICI

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput