Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (109)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Silvi saracutul Alain. De cate ori povestesti ce cantitati de lpapte bea ma tot minunez unde incap in stomacelul lui. Fi-miu cand bea 250 ml zici ca e , si dupa aia asa de cuminte sta sa nu cumva sa se...sparga[:-)))}. Darb noi fffff rar bem mai mult de 200.
Maraki, in mod nromal trebuia sa ii ajunga 5 zile dar pt ca mi-a vomitat prima doza mi-a mai dat dr de familie o tura de antibiotic si a zis ca acum, daca tot imi ajunge, sa ii dau 7 zile (*si in prospectul dela Zinnat scrie ca se da 7 zile). Si mie mi se pare ca e super bine Razvan doar ca e tot mucios si seara face cam 37,7-37,8 dar e drept ca ne si fugarim o gramada pe covor si e obosit si agitat.
Daca ies maine o sa caut si eu revista sa o vad pe Bianca....desi daca va fi vremea ca azi.........

Ioana si www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Salutare si de la mine ...
M-am intors de la Selgros unde am fost de pomana ,am cumparat doar alimente,servetele si tampoane.Mai bine il trimiteam pe husband ca si asa ma dor toate alea de la ciclu. N-am gasit hinta si nici urma de cub d-ala sau de con si cercuri ... Acum i-am aratat pozele lui Ghitza,care mai bantuie prin oras,paote gaseste el prin magazinele de jucarii,ca eu n-am timp de circulat (si nici chef...)

In alta ordine de idei, Diana a intrat in greva a foamei serioasa,nu mai vrea nici piureurile de legume si carne,nici cerealele de seara.Doar piureul de fructe de dimineatza l-a papat ... In plus nu imi place laptele asta Lactovit cum miroase ,mai il bea ea,dar nu foarte mult.Mami a pus piciorul in prag si acum seara mi-a adus lapte de Joiana de la tanti din piatza ,e tare buuun . A zis ca daca ii mai dau Lactovit din ala rau,o fac de nu mai bea lapte pane-i lumea Asa ca azi inauguram pe muuuuuuuuuu Am pus si un strop de zahar in el,sa nu fie prea brusca trecerea si acum abia astept sa se trezeasca sa vad daca ii place (doarme de la ora 16 )

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Moni, eu din cate stiu, primele dati, se da musai laptele de vaca bine fiert si amestecat cu ceai de musetel, ca sa nu aiba probleme la buritca. Mai ales ca nu e lapte de vaca de la magazin, care e pasteurizat si e trasa grasimea........
Razvan nu a servit LaDorna rosu cand am incercat sa-i dau. Eu am zis ca sunt dispusa sa ii dau Nestle Junior dupa ce face un an!
Pofta buna si abia asteptam rezultatele

Ioana si www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

La multi ani sarbatoritilor de astazi.
Dana multumesc ca ai adaugat poza Iarinei la 8 luni.
Monica si eu stiu ca laptele de vaca primele mese trebuie diluate cu ceai.Fofta mare lui Dia.

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 8 luni

Mergi la inceput

Ioana si Ali ,mersi,am pus 75% lapte si 25% ceai de colici,dar degeaba deocamdata ca nu vrea sa bea,numai cand vede sticla de lapte face crize de nervi si nu cred ca are legatura cu gustul,ca n-a prea apucat sa il guste Asa ca i-am dat iar pufuletzi si biscuitzi si cand i se face sete,incerc iar cu lapticul. Cereale nici nu ii mai fac ,nimic nu-i mai dau,pana bea laptele asta Azi abia a baut cca 100 ml de lapte dimineatza si in rest 130 ml de suc de grapefruit dat de mami si inca 130 ml de suc de mere,lamai verzi si cactus (asta e opera lui Ghitza,numai el gaseste asa tampenii sa cumpere ) Deci daca pana acu ca tot a mai mancat,nu a pus pe ea ce-o fi de acum???
La ora asta papa pufuletzi si ceva biscuiti "bazaconii" cu gust de branza ,si sta efectiv in tzarc,in funduletz cuminteeeee ca sfintzii pe peretzi Asta pana ii termina ... ca dupa aia liniste...Gata ,deja trage de perdea,deci trebuie sa ii mai dam o portie ca altfel e jale ... E clar ca e lihnita de foame (erau 8-9 pufuletzi si 5-6 biscuitzi micutzei)

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3

Mergi la inceput

N-am ce face,i-a adus Ghitza din frigider si niste branza topita ca pe asta o mananca (ca doar e sora cu Emma Asaca meniul de amiaza + sear = pufuletzi + biscuitzi saratzi + baranza topita .Si dupa aia tot io fentez eu si cu niste lapte ...
Deja a terminat un triunghi ...nu cred ca se va satura cu cele 2 ... sa ii mai aduc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Moni, daca Dia are probleme cu burtica, in sensul ca se kk-ceste mai des e mai bine sa ii diluezi laptele cu decoct de orez, plus ca asta nici nu modifica gustul.Cu ceai i se modifica, e parerea mea, tu o sa faci cum crezi ca vrea Diana sa pape.Iaurt natural nu ai incercat sa ii dai?
Ioana, si eu ma mir de cat poate sa manance, ca initial i-am facut 350 ml dar s-a pus pe un plans cand l-a terminat si tragea sticla in gurita, ce sa fac cu el?
Programul lui Alain de astazi a fost asa:
-trezit la ora 9, papica la ora 9,45 350 ml lapte cu o masura cereala.
-ora 11, ceiut 100 ml si nani pana la ora 13
- ora 13 suc din 2 mere +1 kivi cam 130 ml
-ora 14-14,30 papat cam 150 poate mai putin spanac cu 1/2 galbenus fiert
- ora 16 urlat de foame vreo 20 minute(refuzat ceai si apa cu lacrimi cat margelele) si papat la 16,20 350+100 ml lapte
-ora 16,30-18 nani, 150 ml ceiut la trezire
-ora 19 100 gr iaurt de monor clasic, usor acrisor + cateva inchitiruri piure cartof+ brnzica topit
- 0ra 20 facut scandal de foame, papat 200 ml lapte
- acum sa vedem ce urmeaza, la ora 10 o sa ii dau tot 200 sper sa nu faca scandal din nou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Vreau sa va zic ca mi-au dat lacrimile citind postarea lui Nico, care mi-e taaare draga! Deci:
FELICITARI NICO SI DENISA, SA FIE INTR-UN CEAS BUN, SA FIE SANATOSI SI NASTERE USOARA SA AVETI!!
Mie mi-a murit ecranul de la laptop acum 2 zile, l-am trimis la Bucuresti, noroc ca e in garantie si azi m-am pricopsit cu stra-strabunicul laptopului, dar merge...si asta conteaza. N-am apucat sa citesc decat pana la pagina 6, mersi Irinatuntza de complimente, ma bucur ca ai primit parola, frumoasei tale. Atat am retinut, mai citesc si restul dupa ce pap, ca mor de foame. De-abia luni incepe postul...deci bag la greu pana atunci tot ce prind.
Revin dupa papa.
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Ioana si Moni, uitat aici "hezagonul lui Alain" http://www.dropshots.com/silvi

Mergi la inceput

hexagonul

Mergi la inceput