Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (109)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Dana si eu am observat ca e tare incantat Alain, nu se preocupa el inca sa introduca figurile dar il invarte pe toate partile si se joaca cu figurile.e tare frumos colorat si se desface tot in bucati.merita banii, ce sa zic doar ca acum inainte ed a primii banutii din CIC n cred ca l-as fi luat daca vedeam bine pretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Buna seara!
Nico si Denisa FELICITARI! SA FIE O SARCINA USOARA SI SA AJUNGETI CU BINE IN SAPTAMANA 40! IAR SAMBURELUL SA FIE CE VRETI VOI!

Poze Raisa Ioana
www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete Raisa Ioana

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinel2005 spune:

Silvi, Alain ti-a mincat din cartofii fierti pentru -a?

Irinel, mamica de spiridus fermecat Ilinca Ioana (9 ianuarie 2006)

ingerasul lui mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Silvi si eu caut cub din ala, tin minte de la baiatul nasilor ce distractiv era. S vorba Danei, Alex si acum il iubeste si mai mestereste la el (Are 5 ani si 9 luni).doar ca nu ma asteptam sa coste atat de mult. Si mai vreau si cin din ala pe care se baga cercuri, mi-a zis dr de familie ca e perfect pentru varsta lui Razvan....dar nici din ala nu am vazut
Dana, tare prompta esti. Cum mai e Roxana cu mucisorii?
Maraki, ce face Angelos?
Moni mie nu mi-e de pizza, mie mi-e de cozonacul ala de care ii tot dai Dianei
Restul curistelor cum stati?
Copilul meu a papat in seara asta 250 gr de iaurt cu cereale (250 din care 100 Danonio si 150 lapte batut de la cura mea) si nu s-a saturat si i-am mai facut 100 de lapte batut cu cereale si a papat tot tot si a mai mancat si cartofi la cuptor tot de la cura mea
Si vad ca a si adormit ca de 10 minut e nu se mai aude nimic din dormitor!

Ioana si www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Seara buna la toata lumea.
Am fost azi in Selgros si ca de fiecare data cumpar cate ceva printesei mele. Azi am luat o mingie BEL BEBE de la Clementoni, este plusata si scoate niste sunete atunci cand este lovita, zgaltzaita, etc. Surpriza, Ioanei nu-i place!!!! Nu stiu de ce naiba, poate din cauza zgomotelor pe care le scoate...Dealtfel ea daca ar fi vazut si un porc spinos ar fi mers sa-l mangaie si acum se sperie de o mingie???? I-am scos dracia care facea zgomotele dar tot nu o vrea, chiar incepe a plange cand o vede. M-am gandit s-o ascund si sa mai incerc sa i-o dau peste o luna, daca nu o cadorisim.
va pupic si va urez noapte buna ca tare ma doare capul, asa ca plec la culcare.

daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Deci...Diana n-a vrut cereale de-alea buuune ,in schimb a bagat aluat pe pizza si a bagat si juma de bibe cu lapte dupa aia.
Acume deja la orizontala,aczuta la datorie...

In rest ,acum am observat urme ca se chinuie sa imi vina CM ,asa ca inca nu marim lista ... (Ghitza ar parasi domiciliul conjugal cred ca deja e terminat cu Diana - ca nu sta o clipa si nici nu mananca ca pe vremuri ,nici nu vrea sa auda de bebe 2 - momentan zic eu )

Apropo de cuburi,Diana ma calca pe nervi ca nu da semne ca ar vrea sa construiasca sau sa le asambleze,in schimb darama ce construiesc eu - evident cu o viteza mai mare decat apuc eu sa le imbin Si ce mai face - le mai roade sau arunca cu ele prin casa Sper sa ii vina mintea la cap ... Probabil e pre devreme si nici n-am timp prea mult sa stau cu ea sa o "educ"

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Cusrca cum stai cu 1? Ce face Ilincuta?!!

Ioana si www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

DANIELA Dianei ii plac mingile normale,cel mai mult cand le bat eu de podea sau ... de tavan Iar pe podea deja stie sa mi-o impinga...si eu i-o imping las loc si tot asa .Numai chef sa am
IOANA,SILVI,DANA expicati-mi si mie cum e cubul ala sa caut si eu,de al ce firma si cum arata. (nu o sa ii zic maica-mii cat a costat ... daca gasesc fac un efort financiar de Mos Craciun )

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3

Mergi la inceput

IOANA si chestia aia cu cercuri,cum e?
DANIELA lasa ca si Diana prinde cainii de mustatzi si miorlaie la asta cu bandana pe cap Ce ma enerveaza!

Mergi la inceput

Vad ca vorbesc singura ,asa ca plec si eu
Noapte buna!

Mergi la inceput