Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (109)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Monica, uite aici 2 poze cu minunatia de cub pe care o avem noi: POZA 1 CUB POZA 2 CUB
Se desfac toate laturile si in interior sunt 18 piese de forme diferite, care se introduc fiecare prin locasurile care i se potriveste.

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Moni, cubul e un ...cub al caror laturi se desfac. Si pe fiecare latura sunt decupate forme de patrat, triunghi, trifoi, inimioara etc si exista formele respectice care se introduc in cub pprin gaurile aferente, adica patratul prin patrat, triunghiul prin trinughi samd............sper ca m-ai inteles.
Iat conul ala cu cercuri e un...con, pe care se introduc niste inele de diferite marimi in functie de grosimea conului. O sa incerc sa caut pe ceva site-uri sa iti arat!

Ioana si www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI,MULTA SANATATE CA-I MAI BUNA DECAT TOATE!
MARAKI,ma bucur mult ca e angelo mai bine
BURTICI,pupici cu lipici,aveti grija mare de voi
ce impact au avut vestile astea bune,ca au mai intrat fetele care nu au mai scris de mult.pupici la toate
eu,sa ma plang din nou.pe langa muci avem o tuse moaaaaaaaaaama.imi vine sa urlu,aproape vomita.am fost la dr si a zis ca nu are nik,sa am rabdare sa-i treaca raceala.am luat eu din proprie initiativa de la farmacie o alifie cu mentol,camfor si eucalipt si am pus in apa fiarta in camera.miroase tare ,dar la dani nu are efect...sper sa-i treaca,ca ma doare sufletul cand il aud tusind asa...

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Hi-hi-hi
Noi am gasit intr-o punga de pufuleti cu surprize o minune de-asta ca un con cu cercuri.
Uite chiar pe Buburuza o astfel de jucarie: http://www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=2803

Mergi la inceput

Mirela, uite abia azi Roxanica nu mai tuseste asa de rau. Tusea se datoreaza mucilor care coboara din nasuc, fiindca ei nu stiu sa-l sufle.
Eu am fost la pediatra si i-am dat un sirop de tuse.
Oricum e bine ca tuseste, asa mi-a zis si mie doctoritza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DANA SI IOANA mersi muuult .E super ,sigur o sa iau inclusiv con cu cercuri din ala,sper sa gasesc la Selgros sau Metro. Deci pe langa hinta,astea sunt pe lista
MIRELA ce sa mai zic,multa sanatate lui Dani,tie la fel si tu mai ai un pic si mergi la control nu?
Chiar ca merg la nani,ca incepe sa ma doara si salele de la ciclu,o sa bag un No Spa preventiv,mai ales ca dimineatza am interviul ala la 8 ... deci o sa intarzai si la birou vreo ora Si am si zi de salarii Pai ce sa fac daca am adormit,nu?

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Ioana, cubul meu de fapt e un hexagon e mai mare decat cel din pozele puse de Dana, are pe laturile hexagonale niste jucarioare care se detaseaza care se pot umple cu nisipe complex rau.Fac maine poza ca mi-s descarcate bateriile. Am vazut si "chestie" din aceea de bagat cerculete dar nu am luat ca mi se parea periculoasa, ma gandeam sa nu pice Alain in tepusul in care se baga cerculetele... Daca nu gasesti ma mai uit eu si eventual iti trimit de aici unul, ca am prin cine sa iti trimit.
Irinel, chiar ca de la cura erau cartofii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Mirela, sanatate multa puiutului, eu stiu ca nu e bine sa nu-i dai tratment daca are tuse ca se poate agrva dar cred ca tu iti dai seama cel mai bine ca doar esti in domeniu Ce mai face sotiorul?S-a dat pe brazda?
Dana ma bucur ca pana la urma are utilitate investitia in cuburi.Alain s-a jucat cu el azi dar mai mult a ros figurile si le-a dat de l.Ce-i drept e destul de complicat ca pe unele abia le nimeream eu...la 30 de ani

Mergi la inceput

Silvi, eram sigura ca-i mai complexa jucaria ta. Eu pe cubul asta am dat 100 si ceva de mii.
Si din cate am vazut prin magazine si pe net sunt multe-multe tipuri de jucarii pe aceeasi tema.

Ursoaica, gata, am primit, am prelucrat si transferat pozele Raisei. Doamne, frumoasa fata ai !

Gata, ma retrag si eu la nani .
Pe maine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Dana exact la chestia aia cu cercuri ma refeream doar ca ce am vazut eu la niste prieteni era efectiv un con.ca ala de la circulatie, stiti voi, ce se pune pe drumurile in lucru sau existau in poligonul auto. Si Silvi, stai linistita ca nu ii pot face rau lui Alain, ca nu sunt ascutite si sunt usoare, adica si daca e sa cada peste el se rastoarna conul sau in cel mai rau caz se turteste. Eu m vazut o girafa pe gatul careia aruncai cercurile alea, dar nu mi-a placut la fel de mult

Ioana si www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput