Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (109)
Raspunsuri - Pagina 17
nicoleta raducu spune:
Denisa..inca nu stiu DPN..miine merg la medic la 5 pentru eco...azi am fost la analize..toxo,listeria,etc...
Denisam spune:
Nico- itzi tzin pumnii atunci- eu calculez dpn dupa ultimul ciclu- cel putzin pt inceput, eu nu merg asa repede la eco,am dpn in 10 iulie, itzi urez bafta multa si pupici!
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
silvi_2005 spune:
Salutare, eu am mai putin timp liber ca inainte sau mi-a scazut"eficienta", nu stiu ce sa zic.Alain nu are stare, cu facutul de macarica, plimbatul si facutul treburilor prin casa imi trece timpul f repede, nu mai stau deloc. Inainte de cand venea jean macar il mai ametea el de cap, acum...
.Bunica mea ma mai ajuta prin casa dar nu se descurca prea mult cu Alain ac e prea energic plus ca sta agatat numai de mine.
Astazi am patit o faza super tare, am fost sa imi iau un dictionar si am luat si o jucarie pt Alain super colorata de bagat in ea figurine de diverse forme, care am vazut eu ca ar costa 33000.Cand ajung la casa imi impacheteaza totul si imi spune 580.000 am facut o fata
dar mi-am revenit repede si am scos banii....jucaria costa 330.00olei
silvi_2005 spune:
II zic si eu La multi ani lui Angelo, nu stiu exact de ce
dar banuiesc ca isi serbeaza si onomastica astazi, 
Gravidutelor,
nicoleta raducu spune:
Denisa..eu merg la eco pentru placenta..pentru ca la daria asta a fost problema..proasta placentatie...
Tin pumnii si tie...
Si fara evenimente!!!
dana_ene spune:
Gravidutelor, eu va tin pumnii sa primiti de la controale numai vesti bune.
De fapt sunt sigura ca asa va fi. Sarcinile astea vi le-a trimis Doamne-Doamne si tot el va avea grija ca bebeii sa se nasca sanatosi
!
Maraki,
pentru Angelos, scuza-ma dar nu am stiut.
Si parca
si pentru Roxana ta. Nu-i asa ca o mai cheama si Gabriela ?
Ioana, am primit poza si-am si transferat-o pe site. Doamne, deja incepe luna 11
!
Am completat de altminteri siteul cu ceea ce am primit in ultimele zile.
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
monica70 spune:
Diana e la frate-meu se uita la meci
impreuna cu el,cu Ghitza si cu Dani un prieten de-al lui fratelo. S-a speriat Diana de Dani cand l-a vazut cu bandana pe cap si a inceput sa miorlaieeee - are ce are cand vede pe cate unul cu caciuli de toate tipurile in cap
Acum cred ca s-au imprieteneit deja ,dar ce moaca a facuuuut 
Eu fug sa pap ceva si ma pun sa mai lucrez iar.
Silvi ...
bine ca aia avut suficienti bani la tine si eu mai patzesc 
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3
silvi_2005 spune:
Moni, cu toate ca am ramas cu 20.000 in buzunar am iesit razand din magazin. Ce mai face Dia?
Alain are o pasiune mai nou: sa isi impinga el premergatorul mergand pe langa el.
Azi mi-a mancat din nou ceva cirbita de perisoare si niste cartof fiert, sunt tare happy.
Dana, incerc in seara asta sa iti trimit si eu pozele restante, pupici de la noi.
monica70 spune:
Mai m-am convins iar ca telepatia exista...m-am dus la frate-meu sa ii propun sa comandam pizza sa mancama toti patru si ... el comandase deja
Acum astept
ca n-am mai mancat altceva si mor de foame (scuze
-istelor
)
Diana se distreaza acolo,sta pe langa mobile si danseaza (da din
) si lalaie de numa numa.A zis Ghitza ca actritza o face,mai ales ca joaca si teatru,plange la comandaaa,se face ca se ineaca etc.
Acum dupaamiaza a papat doar cozonac,pufuletzi si 2 iaurtzele,n-a vrut nici lapte,nici ceva dat cu linguritza
Dar poate ii dau pizza...
Sper sa vina odata,ca nici nu mai pot lucre de foame 
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3
dana_ene spune:
Silvi, astept pozele cand poti.
Sa stii ca noi avem cub din acela si pot sa-ti spun ca la Oana a fost una dintre jucariile de baza. A iubit si inca iubeste mult cubul ala. Isi merita banii
.
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006