Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (109)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

denisa... doamne cat ma bucur pt tine:) imi traiesti visul:) si tu si nico. si bineinteles ca toate lucrurile vor fi super bine:) sa fie baietel? eu zic ca da:) de nico nu stiu. dar eu zic cava fi un baiatel pt tine:))) pupici:))

miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

multumim de urari fetelor (pt. sot)

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

La multi ani Mihai si Gabriel Mihaela si Gabriela !si desigur Angelino si Vladimir !

Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)

JASMINE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2

http://s121.photobucket.com/albums/o234/bombonicaaa/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

LA MULZTI ANI PT ANGELOS- si un pupci si de la Emma si mine!

Sa avetzi o zi frumoasa si sa te simtzi bine puiule si sa nu mai faci febra!
Miri- multumesc mult, o sa vina si la tine si la Bombo un bebe repede, simt eu. E adevarat ca am vrea sa fie baietzel, sanatos sa fie intai, acest simburel.
Despre EMMA:
1.De Ieri ne dispera cu mersul de o mina de la unul la altul, e asa haiaosa si uneori face asa niste pasi mari si vrea sa ajunga la tine sau in locul care i-l aratzi dc s-ar putea intr-o secunda.
2.Se distreaza din orice,inclusiv la masa cu mama,si nu-mi place asa , eu o s ao las nemincata vreo 2 zie,e dc dupa 15 min nu vrea si gata,, ce pot face..

Merg sa mai rezolv cate ceva ca simbata pleaca mama! O zi buna!

MONIIIIIIIIII- vreau vesti te rog!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_laila spune:

La multe lunite carliontatului Vladimir. Sa aduci bucurii parintilor tai.

LA MULTI ANI celor ce poarta numele Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil.

Theodor – darul lui Dumnezeu

Doina si Theodor (4 februarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_laila spune:

Nicoleta si Denisa, sunteti niste fericite.
Va doresc multa sanatate voua si "sambureilor" din burtica. Sa aveti liniste sufleteasca, sa va menajati (mai ales Denisa) si sa nu sariti nici o masa.
Fetelor lista e deschisa. Cine se mai inscrie?
Sa auzim numai de bine.

Theodor – darul lui Dumnezeu

Doina si Theodor (4 februarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim0 spune:

SALUTARE GAGICI!!!!

M-am luat cu trebile cotidiene (copil, serviciu, scoala etc) si n-am mai apucat sa bag nasul pe la voi. Si cand bag nasu ce vad?????....aglomeratie de burtici pe metru patrat.Multe FELICITARI Denisa si Nico...e foarte misto ca ati ramas in aceeasi perioada si puteti sa va mai sfatuti de una de alta. O intrebare am la voi....au fost ceva simptome clasice care v-au dat de banuit?...e la fel ca la prima sarcina sau organismul reactioneaza altfel???
Noi suntem bine acum, copilutzu a fost bolnav cu febra mare vreo cateva zile, a luat antibiotic...nu se stie insa de la ce a fost pt ca nu erau semne respiratorii iar analiza de urina a iesit ok. Am inceput si noi sa ne ridicam in piciorute si sa mergem in labutze...

AHHHH...sa nu uit...LA MULTI ANI GABRIELELOR, MIHAELELOR etc

poze noi cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Hello gagici,ce liniste....
Totusi vad ca au mai aparut si niste "date disparute" Inclusiv cuscra IRINA
Eu sunt obosita si n-am chef de nimic,am dormit odata cu Diana vreo ora si ceva si acum m-am pus sa lucrez un pic,in timop ce ea misuna pe podea sub suravegehrea husbandului (nervos foc )
Am uitat sa ii zic si lui Angelos felicitari

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Buna seara fete frumoase...
[b]DENISAAAAAAAAAAAAAA...FELICITARI!!!!!!!
Sa dea bunul Dumnezeu sa ne bucuram de bebeii nostri..si sa avem sarcini fara probleme...eu sunt speriata de mor..voi stiti cite probleme am avut cu Dariuca...dar..inainteee....
Fetele....multumesc muuult tuturor pentru gindurile frumoase,nu va enumar sa nu omit pe vreuna....
Bai..mea culpa..dar cind am zis de odisee..n-am zis Doamne Fereste ca am sa plec de aici..Baaaaiii io chiar va iubesc pe toateeeeeeee....
Simo...fata de prima sarcina e devreme sa-ti spun senzatii..dupa socoteala mea..cam 6 saptamini as avea si eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Simo- e tare devreme de vorbit despre senzatzii/stari, eu nu am niciuna, in afara de somnolentza si pofta de mincare- ceea ce s-a intamplat si cu emma!
Mai ce liniste e pe aiciiiiiiiiii!
Nicoo- sa speram ca vom trece cu bine peste aceste priem 3 luni care sunt mai grele- tu cand ai DPN?Mergi la medic pt eco deja?

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput