Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (109)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Buna dimineata!
Fetelor multumim mult pentru urari!
Razvanelul face nani ca nu a prea vrut sa pape fructele (de grija musafirilor- ca e satul de mine, si cand vine cineva in vizita nu mai poate de bucurie) Ca o "surpriza" azi dimineata imi batea la usa bunica paterna, care ii adusese feciorului (adica lu' taica-mio) numai bunataturi de la tara si ala nemernic i-a golit sacosele si a trimis-o la mine ca el cica nici nu a chemat-o si nici nu are ce sa-i dea de mancare. Asa ca am hranit-o (nu cu lapte batut, ca mai aveam cate ceva prin frigider) si pt prima data am lasat-o sa mearga singura la o masina de ocazie ca doar nu era sa-mi scot musafirii din casa ca sa o pot conduce. Acum ma emotii si sper din suflet sa ajunga la Salva cu bine!
Eu ieri am uitat sa beau al doilea borcan de lapte batut si am mancat doar un mar iar pana la ora asta nu am papat nimik, doar am baut un picut de visinata in cinstea lui Razvanel-Gabriel.poate ma imbat.
Raportez: 63,3 kg
Silvi, nici eu nu am nici un chef de papat.......
Maraki noi luam Zinnat. Am inteles ca e ceva mai nou si e foarte bun dar si foarte puternic in acelai timp. Sa stii ca la noi se vedeau rezultate inca de a doau zi. Acum e ok bb, acum la pranz avea 37,7 dar s-a si jucat si agitat mult, totusi i-am dat Nurofen (el are in mod normal cam 37,3..adica asta e temp lui). faza e ca nu cred ca imi ajunge antibioticul si trebuie sa mai cumpar o sticluta. Multa sanatate lui Angelos si "La multi ani!" ca doar e si sarbatoarea lui, nu? Parca asa tin eu minte ca il sarbatoriti azi ca ii vine numele de la Arhanghelii Mihail si Gavriil. Si sa iti aduca numai bucurii fetita (Roxana) si pentru ea "La multi ani!"
Ioana si www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

LISTA DE -ISTE Partea adoua

NUME ... H .... KG ... OBIECTIV KG Z1...Z2...Z3...Z4...Z5...

SILVI ... 1,65 ... 65 ... (62)... 64,5 ...63
IOANA ... 1,70 ... 65,8 ... (61)... 64,3 ...63,3
IRINEL ... 1,68 ... 67,7 ... (55)... 66,5 ...65,5
ANASOL ... 1,60 ... 63,5 ... (57)... 62,8 ...62
JANINA ... ? ... ? ... ? ... (? )... ? ...

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Toanca, LA MULTI ANI si sotiorului tau de ziua onomastica!
Maraki, LA MULTI ANISORI LUI ANGELOS SI GABRIELEI!

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Anasol, felicitari pentru dintisori!
Si noi ne luptam cu ei, nu tare ce-i drept, dar totusi ne dau de lucru.

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

crsitina,multumim

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Heloo mamici si burtici!
Incep prin ai ura frumuselului VladimirLa mai multe luni!!!sa cresca mare, sanatos si voios! Cuscra si asta de la Ioana pentru Vladimir
LA MULTI ANI Razvan Gabriel si Eduard Mihai precum si tuturor ce-si serbeaza azi onomastica.
Felicitari inca odata noilor burtici Nico si Denisa! Eu zic sa stati la noi, ce va mai trebuie odisee cand avem aici atata experienta!!!
Ma napadesc o gramada de ganduri...Deja avem 2 gravidute printre noi, asa curand! Cu teama as vrea sa ma numar si eu printre ele ca tare imi doresc si bb2. Eu cat am fost gravida am avut repaos total, ma gandesc acum daca as fi din nou in aceeasi situatie cum as putea sta fara s-o iau pe Ioana in brate.
Raportam, la mare o zi superba. Am stat afara fooooarte mult, de unde Ioana dormea pe la 12 azi cu atata fun am intarziat pe afara pana la 13.30. Acum doarme de rupe. Eu cred ca am sa plec prin Selgros sa mai fac niste provizii.
Eu m-am gandit ca de Mos Niculae sa-i iau Ioanei leagan si Un bebelus mare. Nu prea sunt multumita de ce am gasit pana acum ca as vrea unul frumos si eu am vazut numai chinezisme.

daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Am venit si noi de-afara.
Si la Buzau e o zi tare frumoasa. Dar am inteles ca in weekend vine vremea rea, cu ninsori din nou.

Roxanica e mai bine. Azi n-a mai tusit, iar mucii sunt tot mai putini si mai grosi.
Oricum continuam tratamentul cu antibiotic.

Noi de Mos Nicolae nu luam multe cadouri, doar multe dulciuri (biscuiti, ciocolatele, oua Kinder, jeleuri, sticksuri, etc.), ca sa se umple sacose intregi. Si probabil cate-o jucarioara alaturi, dar nu ceva scump, fiindca deja am la jucarii sa-mi pun si-n cap.

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Pupicei la Roxanica sa se faca si ea bine si sa scape de mucisori! Si Ioana luna trecuta a avut o urma de mucuti si un pui de temperatura 38,2 si i-am dat vreo 3 zile panadol, culmea este ca dupa vreo 5 zile a inceput sa tuseasca intr-o noapte asa ca am mers la medic si i-a dat antibiotic, i-am dat 5 zile cate 2,5 ml si a fost ok. Mai greu a fost cu trezitul noaptea.

Felicitari Nico si Denisa si din partea lu` PUFUMIC care nu are calculator!!

daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheba spune:

FELICITARI NICO SI DENISA!!!Sarcina usoara si sa fiti rasfatate de sotii vostri!
OAU!Sinteti niste eroine.Va mai ajuta cineva cu bebelusii?Eu una stau singura cu Andrei si simt ca fizic nu mai pot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

LA MULTI ANI VLADIMIR, RAZVAN GABRIEL SI EDUARD MIHAI!
ASTERY SI TOANCA- LA MULTZI ANI PT SOTZI!
Multa Sanatate bebeilor bolnaviori-Angelos, Roxanica,Razvanel,si putere mamicilor sa treaca peste toate.
Daniela- eu nu plec d ela voi, oricum mie mi-e frica de primele 3 luni si pina nu merg la eco si nu ma vad cu ginecologul sa vb de tiroida si cu reumatologul de durerile mele, nu ma linistesc total. Cu vrea Bunul Dumenezeu asa va fi!
Si noi am fi vrut sa faca intai Emma 1 an si abia apoi sa ne apucam de incercari pt ca stim ca nu iese din prima, va fi greu cu 2 copii mici, la distantza de 1 an jumate, dar vor creste f. frumos impreuna si eu cand ar treb sa vina bebe 2 o sa o dau pe Emma la gradinitza, era oricum programata sa mearga la 18 luni si poate cand nasc mai vine mama 2 luni si gata, apoi singura- o sa fac fatza ca am alta experientza, sanatoasa sa fiu, lui Dragos ii e tare teama de asta, ca el avand afacerea proprie nu poate mereu sa isi ia liber dc am nevoie.

Va pupam si va multumim pt ganduri tuturor!.

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput