Bucurii de sept - oct 2006 (3)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Ei da! Dac-ar fi fost si-n in Ro la fel ar fi trebuit sa-mi trimita astia 50 de pachete pana acum! In 2003 cand era David mic am luat unii prin care pur si simplu curgea lichidul. Am facut un test (ca la tv) cu ceai si s-a scurs tot ceaiul prin ei! Pacat ca nu le-aveam cu reclamatiile la Protectia Consumatorului pe atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

La Multi Ani!!! Osna sa fii fericita si iubita.

La Multi Ani!!!! tuturor celor care isi aniverseaza azi ziua numelui de Sf. Mihail si Gavril, sa fii sanatosi cu totii ca asta e cel mai important.

Lexi, sper sa-ti gasesti rochita la care visezi si sa fie totul bine cu botezul

Sheryll si eu zic sa-i dai sa manance mai des ca i-o fi foame la saraca fetita. La 2 saptamani de viata si sa-i dai din 3 in 3 ore sa pape mi se pare cam mult....si eu i-as da suzeta si daca vezi ca nu se linisteste atunci sigur ii e foame. Si lasa ca mai ai vreme sa-i gasesti nasi. Bafta

Oanacn si Crisnemes sunt in aceeasi oala ca si voi, adica haine care sa ma incapa la tonajul meu si care sa-mi vina bine inca nu s-au inventat. Eu am 63 kg si mi-am gasit totusi niste pantaloni dar am un fund si niste picioare in ei de-mi vine sa . Si mi-ar fi placut si mie o rochita la care viseaza cred si Lexi dar a cazut din peisaj...ca ar trebui sa-mi iau un numar mare de tot si apoi ce fac cu ea mai incolo, ca eu am de gand sa slabesc ..daca s-o putea..asa ca azi merg sa-mi iau un maieu sau o bluza la pantalonii pe care-i am si gata....macar o sa am pantofi frumosi, hha Pupici si ne-om descurca noi cumva..noi sambata ne botezam asa ca abia astept sa vedem cum o sa reactioneze Ada cand o baga in apa. Aici la noi ii scufunda in apa sfintita si tin minte ca Alexia a plans ffff tare si numai dupa ce am imbracat-o s-a linistit.

Floricika
mi-a placut tare de tine cum ai fost imbracata la botez desi vazut numai partea de sus...ai avut rochita sau ceva costumas??? a fost cumva ceva tricotat????? ai fost super oricum. Ai reusit sa sa dai jos toate kg???

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

multumesc fetelor de urari.m-am intors si eu cu matei de la plimbare ca aveam frigiderul la dezghetat si mi-a fost frica sa nu curga apa pe jos.am luat in drum sprecasa si un strudel cu branza dulce,l-am pus la cuptor si asa de prost a fost ca efectiv mi s-a scurs umplutura toata in cuptor.acum trebuie sa-l mai spal si pe ala.

v-am intrebat de pampers cat costa ca aici dau pe un pachet de 52 buc 10 euro si cand venim in ro de botez mai avem una alta+caruciorul pt matei si nu vom avea prea mult loc in masina ca sa car si cutia cu ei.

Svetlana,mamica fluturasului Matei

poze matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danidani74 spune:

salutare! Am ramas datoare cu...o nastere... S-a intamplat duminica 5-11-2006.cezariana de urgenta(ruptura de placenta)ora8.22(ora Angliei).3180g Apgar4/1min 10/5 min.Acum totul e ok.Suntem deja acasa, papam tzitzi, facut lu` mami nelipsitele ragade,nu-mi place sa dorm noaptea(fac spectacol)in schimb recuperez ziua.
Inca refuz sa-mi aduc aminte tot ce s-a intamplat de sambata ora 22 cand am inceput sa am dureri si pana cand am intrat a doua zi in sala de operatii. A fost crancen de dureros.Viata fetitei mele se datoreaza unui medic de egiptean si nu in ultimul rand lui D-zeu.Imi tremura sufletul in mine cand ma gandesc ce se putea intampla. Poate intr-o zi voi avea puterea necesara sa va povestesc.Dar deocamdata...nu pot... M-am detashat cat de cat si ma bucur de fiecare clipa alaturi de fetitza mea adorabila Si sunt extrem de fericita ca e sanatoasa si stiu sigur ca nu va ramane cu nici un fel de sechele pt. ca s-a intervenit in timp util.
Pup pe toata lumea

Dana mamica de Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

quote:
Originally posted by inni

Larisa ...panza e pt. asezat copilul dupa ce-l scoate din apa.... si fasa eu ii zic (ca nu stiu altfel cum sa-i spun)..unei fasii de material. Am inteles ca bebe va fi infasurat in panza nasei si apoi il leaga cu fasa asta si il inchina la icoane. Fetele care au facut botezul pot sa ne spuna daca asa e sau nu.

Sheryll esti sigura ca plange de foame ? Ai incercat sa-i dai suzeta ? (Io sunt aia cu suzeta drept rezolvare la orice )

Cu panza il scoate nasa din apa, iar cu fasa il da cu mir!

Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Cu panza il scoate nasa din apa, iar cu fasa il da cu mir!Fasa, uleiul, panza, prosoape, lumanare trebuie cumparate de nasi!

ALESSIA80 cu minunea ARMAND (07.09.06)

poze
uite cum cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Dani bine ai revenit. Felicitari pentru Emma. Sa fie sanatoasa si tie recuperare rapida. Imi pare rau ca ai avut de tras...dar..lasa...recompensa e incomensurabil mai mare.

Dupa parerea mea..daca iti provocau nasterea mai repede nu stiu daca se intampla asa. Trecerea cu o sarcina dincolo de termen implica multe riscuri.

www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DiaB spune:

quote:
Originally posted by inni

Diana nu ti-a dat antibiotic sa iei ?

www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">Amalia si paginutza ei

nu mi-a dat nimic. mi-a zis doar sa pun comprese sterile cu alcool si sa mai opun gheata. am luat imediat dupa operatie augmentin 7 zile. da atat...

Diana de Maia (18.10.06)
POZE MAIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

DANI- bine ai revenit! Sa-ti traiasca minunea! Lasa, bine ca Dumnezeu a fost cu tine! Sa ai parte numai de bucurii de acum inainte!

INNI- done! Muchas gracias!

ALESSIA80 cu minunea ARMAND (07.09.06)

poze
uite cum cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cata_adr spune:

Off fetelor, fraiera nmai sunt. A venit azi la mine in vizita fratele sotului cu sotia. S-au intors din Cehia si pana acum nu l-au vazut pe pitic. Cumnata-mea..l-a pupat si l-a luat in brate si mi-a fost jena sa-i zic. Sotul meu m-a certat, a zis ca trebuia sa-i atrag atentia. Acum imi pare rau. Oare ei nu-si dau seama ca el e mic? Sotul meu zice la toata lumea care exagereaza si multi sunt suparati ca li se atrage atentia:((((((((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

dana felicitari pentru fetita. si tie recuperare rapida!iti doresc ca micuta emma sa fie mancacioasa,sa creasca sanatoasa si sa va bucurati de ea.

Svetlana,mamica fluturasului Matei

poze matei

Mergi la inceput