Bucurii de sept - oct 2006 (3)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laliq spune:

Salutari mamici si bebici.

La multi ani cu sanatate sarbatoritilor de azi (mamici, tatici si copilasi)!

Raluka - chiar ca-i haioasa Alexia citind ce scrie la gazeta. Parca e putin contrariata...

Ileana, felicitari pentru povestea fara titlu, e foarte emotionanta. Chiar esti norocoasa!

Marina si vecinii mei de sus sunt "melomani" de mahala... Cand nu asculta manele, asculta house music; se mai si bat destul de frecvent. Abia astept sa ma mut ca sa scapam de ei, altfel apartamentul e super bine plasat - e liniste cand nu sunt ei acasa si am gradina in fata fiecarei ferestre.

Gripo, stai cumva in Militari? Aici chiar nu ai unde sa iesi cu copilul decat intre blocuri. Zilnic ii injur pe "urbanistii" care s-au gandit asa frumos...

Unde ma asteptam ca pe la 6 saptamani puiul meu va incepe sa doarma legat si mai mult de 3 ore, iaca surpriza: se trezeste si din ora in ora. Am facut gresala sa-i dau sa pape ca sa nu planga si cum adoarme repede la san am senzatia ca productia de lapte a inceput sa scada . Avem program complet haotic si eu am senzatia ca nu o sa mai dorm o noapte intreaga ever.

Intrebari pt cine a congelat laptic: cum faceti decongelarea? si dupa decongelare mai putem pastra 24 de ore laptele la frigider sau cat timp?

Duminica avem si noi botezul si ma gandesc sa duc lapte la stecluta ca nu stiu in ce masura o sa pot alapta in restaurant.

Inni, de ce trebuie sa ducem la biserica si fasa si carpa? Eu stiam de fasa de 2 m, prosop si ulei de masline - asa ne-a zis si preotul.

merg sa citesc sin urma ca n-am mai intrat de cateva zile.

Larisa
cu darul de la DD, micul Matei (26 septembrie 2006)

sa-l ajutam pe Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Inni si pufymic, multumesc mult pentru PM

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Poze diverse, Varsta Mariei,Mariuta mamaruta
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Larisa laptele nu se decongeleaza la temp camerei ci la microunde sau in bain-marie (sau cum s-o scrie asta) si din cate stiu odata decongelat mai poate fi pastrat max 1 ora. Eu zic sa nu te complici la botez si sa-i dai lapte praf acolo, in cazul in care nu poti alapta. Pana la urma unde faci petrecerea?

Lexi dar mama ta nu poate sa vina sa stea ea un pic cu fata? Sau s-o duci tu la ea acasa si s-o lasi o ora- doua? In fine, pana la urma voi sa fiti sanatoase ca restul e mai putin important.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Buna fetelor,

ma bag si eu un pic in seama, desi nu ma stiti deloc...
N-am citit din urma, doar un pic de pe pagina asta.

Larisa, din cate stiu eu la 6 saptamani e growth spurt asa ca e posibil ca de asta sa vrea puiutul tau sa pape din ora in ora. Ar trebui sa se linisteasca dupa cateva zile si sa revina la programul normal.

Lexi, am vazut ca ai postat la mamicile de sept-oct 2005...am citit dar n-am mai avut timp sa raspund...

Pupici
Meme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheryll spune:

La multi ani tuturor mihaelelor si gabrielelor !

Am vazut ca voi vorbiti de botez si m-a luat groaza, au trecut 2 sapt de cand am nascut si nu am gasit nasi pt copil , nu are cine sa-mi bateze fata.....sunt disperata

Eu nu am avut san deloc si ii dau numai lapte praf . Are 2 sapt si mananca 90ml din 3 in 3 ore dar ii este foarte foame . Am fost la pediatra si mi-a spus sa nu-i dau mai mult, dar imi e f. mila de ea ca planga de foame . Voi ce ma sfatuiti? Sa-i maresc doza la 120ml?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Larisa ...panza e pt. asezat copilul dupa ce-l scoate din apa.... si fasa eu ii zic (ca nu stiu altfel cum sa-i spun)..unei fasii de material. Am inteles ca bebe va fi infasurat in panza nasei si apoi il leaga cu fasa asta si il inchina la icoane. Fetele care au facut botezul pot sa ne spuna daca asa e sau nu.

Sheryll esti sigura ca plange de foame ? Ai incercat sa-i dai suzeta ? (Io sunt aia cu suzeta drept rezolvare la orice )

Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Fetelor eu sunt disperata - haine pe masura mea nu sunt!, La botez o sa ma imbrac in trening iar Cristi o sa ma stranga de gat , lui ii place sa fiu imbracata elegant.

Lexi , multa bafta o scoti tu cumva la capat.

Sheryl, daca nu ai lapte sa suga da-i macar copilului cat ii trebuie. Cum adica sa nu-i dai mai mult de 90 ml daca el cere.Si ce face biata de ea,o tii flamanda?

Laliq- despre lapte ti-a raspuns Cucuoancea si sunt de acord cu ea.

Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oanacn spune:

OF si eu aceeasi pb o am cu hainele de botez, am dat jos aproape toat kg pe care le-am pus in sarcina dar am ramas cu burta si nu-mi vine nimic.
Osna La multi ani!
La multi ani tuturor Mihaelelor si Gabrielelor!

La noi pampers nr 2/3 sunt in cutii mari de 180 de bucati si costa 34 de dolari. Eu am folosit pampers baby dry initial si tot aveam accidente, le-am trimis un e-mail de pe pagina lor explicandu-le problema si surpriza, peste o saptamana am primit cupoane de la ei pentru 3 cutii gratuite de pampers si scuze ca nu am fost satisfacuta de acel produs.

Oana, mami de Lisa Maria (24 August 2006)
Poze

Varsta Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

Eu am revenit de la plimbare, unde am stat 2 ore. A fost bine pana la urma, ca nu am mai bisisicit am gasit niste banci pe unde erau mai multe mamici si m-am aciuat si eu p-acolo, a trecut timpul mai repede. Azi se vede treaba ca nu e prea multa activitate pe forum, ca am ajuns pe pag a 2-a! Nici eu nu am haine, dar sper ca sambata sau duminica sa ajung in sfarsit in pavilionul h unde se gasesc si marimi de elefant.

DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006

www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Oana...jos palaria cu aia de la Pampers.
Numai e-mail-uri din America primesc ???

Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput