Bucurii de sept - oct 2006 (3)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

quote:
Originally posted by nicolstoy

Simone noi am facut la biserica Sf. Spiridon Nou.Au o slujba fff frumoasa.E in apropiere de Unirea ,pana sa intri in pasaj ,pe dreapta cum vii dinspre Budapesta.Am dat 1 000.000 cand am rezervat ca sa zic asa.Noi am facut acolo si nunta si botezul lui Vladut.

Nicol - Vladut (1 aprilie 2003) si Alex (21 August 2006)

POZE
ALEXUTZU si www.totsites.com/tot/alexandruandrei" target="_blank"> PAGINA LUI
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74827" target="_blank"> Nascut pe 1 aprilie

Acolo facem si noi, mi s-a parut mie ceva cunoscut de-aia am zis sa te intreb. Nunta si botezul lui David le-am facut in alta parte dar mereu mi-a placut biserica asta. Am cerut si cor, cred ca o sa fie foarte frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

quote:
Originally posted by gripo

ALESSIA, Berceni, departe de tine.

DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006

www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI

offf

ELOISE- super!

CATA- cam spartane metodele de adormit copii!

ALESSIA80 cu minunea ARMAND (07.09.06)

poze
uite cum cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

quote:
Originally posted by inni

Simona da' tie ti s-a pus pata si ai facut rezervare la restaurant asa pe neve ? Nu ai intrebat care sunt preturile dinainte ?

Am intrebat dar tot ne-au dus cu vorba. Habar n-am ce voi face, nu m-am hotarat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Fetelor eu azi sunt foarte suparata pentru ca nu pot sa-i fac fetei botezul pe care mi-l doream. Visam ca botezul ei sa-l facem tot la biserica unde ne-am cununat (la Radu Voda). Nu s-a putut. Vroiam sa-i facem petrecerea la acelasi restaurant la care am facut si noi nunta. Nu ne-am permis (meniul in jur de 1 milion cu bauturi dar fara sucuri, in conditiile in care meniul de nunta fusese 1.200.000). Facem petrecerea acasa! Visam sa-mi pot lua ceva frumos de imbracat si sa merg la cosmetica si la coafor...N-am timp, n-are cine sa ramana cu piticotul... Ce mai, fericire mare pe capul meu!
Danidani, felicitari pentru bebita, sa fiti sanatoase si fericite!
La multi ani tuturor celor care isi aniverseaza astazi onomastica, inclusiv bebeilor nostri

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Poze diverse, Varsta Mariei,Mariuta mamaruta
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Eloise am auzit doar de primele 2 dar nu sub forma de picaturi de ochi. Sunt si sub forma de fiolaje/pulbere suspendabila cu care se poate face o solutie prin dizolvarea in ser fiziol/apa dist. Poate doar asa sa poti pune in ochi.

Inarmeaza-te cu rabdare si nervi de otel. Stafilococul auriu este foarte rezistent si se scapa cam greu de el.

Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

quote:
Originally posted by amarantina

quote:
Originally posted by inni

Simona da' tie ti s-a pus pata si ai facut rezervare la restaurant asa pe neve ? Nu ai intrebat care sunt preturile dinainte ?

Am intrebat dar tot ne-au dus cu vorba. Habar n-am ce voi face, nu m-am hotarat.

Ce naiba sa mai faci acum ?! E prea tarziu. Te duci acolo si asta e. Tzeapa. Data viitoare stii cum sta treaba.

Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

lexi eu zic sa iti faci programare la un coafor de pe langa casa, sa ii dai Mariei sa manance exact inainte de a pleca si sa ramana sotul cu ea o ora. E pacat, te vei simti minunat apoi...Si de imbracat , la fel, te poti duce cu sotul intr-o seara cu tot cu bebe. noi asa am facut.

Poze

Mergi la inceput

Mcrmiki si Ena, la multi ani fericiti cu multa sanatate si bucurii!
OanaCn, superba rochita de botez. Dar eu stiam ca nasa trebuie sa-i cumpere rochita de botez. La noi i-a cumparat nasa rochita, am auzit ca e superba, de-abia astept s-o vad, cred ca Maria mea o sa arate ca o papusica!
Cri, bine ai revenit pe forum. Ai un baietel superb, sa va traiasca!!!
Va las ca se trezeste asta mica si vreau s-o scot la plimbarica (nah, ca fac si rime)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

in sfarsit mi-am adormit odorul si azi pt ca e sarbatoare si ziua mea chiar nu fac nimic.

mai tarziu,pe la 2 si noi

Svetlana,mamica fluturasului Matei

poze matei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by floricika
Si de imbracat , la fel, te poti duce cu sotul intr-o seara cu tot cu bebe. noi asa am facut.

Floricika mamica de David Gabriel (15.09.2006)
Poze

Off, si eu as face la fel dar Cristi lucreaza azi de dupa-masa (pana la 9 seara), maine lucreaza toata ziua si vineri tot de dupa-masa. Iar sambata e botezul... O sa incerc acum cand o scot la plimbare sa ma uit prin piata. Da' ce fac cu carutul, daca e sa probez ceva?

Mergi la inceput