Bucurii de sept - oct 2006 (3)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns osna spune:

matei de o ora se tot screme si stramba,se inroseste si abia acum a reusit sa traga un partz,sa umple pampersul si e fericit, cu zambetul pe buze.nu reusesc sa-l adorm si gata!de la 8 ma tine in priza.

Svetlana,mamica fluturasului Matei

poze matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolstoy spune:

Dap corect pe stanga...
Lasa-ma ca uneori zic stanga si arat cu mana dreapta spre dreapta...

quote:
Originally posted by inni

quote:
Originally posted by nicolstoy

[limegreen]Simone biserica Sf. Spiridon Nou.E in apropiere de Unirea ,pana sa intri in pasaj ,pe dreapta cum vii dinspre Budapesta. limegreen]

Pe stanga

Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Nicol - Vladut (1 aprilie 2003) si Alex (21 August 2006)

POZE
ALEXUTZU si www.totsites.com/tot/alexandruandrei" target="_blank"> PAGINA LUI
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74827" target="_blank"> Nascut pe 1 aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

quote:
Originally posted by Cata_adr
Mai fetelor, si bebeii vostri se screm tare cand ii dor burtica? Al meu saracul, de la colici se inroseste tot, geme, se starmba..mi se rupe sufletul. Asa rau e cu colicii astia? Mi-e teama sa nu fie altceva.

Are simptomele, descrise ca la carte, de colici. Stai linistita ca nu are altceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

osna - la multi ani !

cata_adr asa face si bebele meu
se screme, se inroseste....
am auzit la mai multe mamici...ca asa fac ei

Lilina si Vlad - Alexandru (23.09.2006)

Mergi la inceput

fetelor
lui Vladis al meu i-a cazut parul
numai partea din fata si deasupra
si i-a dat un puf
oare o fi normal ?
o sa-l schimbe pe tot?

bebeilor vostri le-a cazut parul ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

mamici, spuneti-mi si mie cum e cu botezul. se poate face in post? sambata sau duminica? Baita o face nasa in ziua aia sau a doua zi? Ce trebuie dus la biserica in afara de sapunsi prosop?
ne inscriem si noi la capitolul colici cu scremaiala si maraiala. De 2 ore doarme in brate si ar vrea tzatzi din ora in ora. cu greu il pacalesc la 2 ore.mai rau e ca a inceput sa regurgiteze dupa fiecare masa, destul de rau. plus ca tine lapticul in gura si se inneaca ca prostutul.Cum sa-l dezobisnuiesc oare?

Mamica lui Rares
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Tanima se poate face in post, dar, cica, sa nu chefuiesti dupa. La biserica iti mai trebuie o sticluta cu ulei, o panza (asta o ia nasa) si o fasa din aceea cum se infasau copiii inainte. Am inteles ca se gaseste la magazinele cu materiale..metraje..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cata_adr spune:

multumesc de raspunsuri.
abia astept sa treaca

Mergi la inceput

tanima, eu ii dau baby drink intre mese
si asa am reusi cat de cat sa ii dau sa suga la 3 ore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Salutare!
azi mergem din nou la doctor sa aprecieze evolutia piodermitei dupa tratament (eu zicca stagneaza sau a dat inapoi) si sa-i aratam antibiograma din secretia oculara (a iesit desigur tot nenorocitul de stafilococ auriu din spital, rezistent la toate antibioticele posibile si sensibil doar la Pefloxacin, Vancomicina, Teicoplanina , n-am auzit niciodata de antibioticele astea, INNI , exista ceva picaturi pt ochi ce contin asa ceva? Cu ce-o sa-mi tratez copilul?) Apoi vreau sa vad si cum apreciaza ea cresterea lui in greutate dupa o saptamana de alaptat exclusiv si daca e nevoie de supliment, ceva...

CRI ma bucur mult ca ai revenit, ti-am dus dorul (tu noua nu prea, dar te iertam, am vazut ce baiat frumos ai ). Felicitari pentru botez! Imi pare rau ca ati fost raciti, sper ca acum totul e perfect!

RALU am vazut pozele, ce fetita scumpica ai! Poza cu ziarul, excelenta! O sugestie, sa nu te superi pe mine... 28-29 grade e prea mult in casa, nu ii face bine fetitei, o vei sensibiliza la frig si s-ar putea chiar sa devina mai vulnerabila la raceli si gripe, in timp. Uite si eu sunt/eram teribil de friguroasa, cu 7 cojoace pe mine iarna indiferent de temperatura din casa, dar acum am reusit sa pastram 22-23gr pentru copil si eu stau majoritatea timpului in tricou.

ALESSIA, Rufus a reactionat excelent, nu a facut crize de gelozie, nu a devenit agresiv (ma temeam de o schimbare brusca in comportament) a inteles ca avem un nou locatar si s-a conformat regulilor noi ca un caine: stie ca n-are voie in camera lui bebe si ramane in cadrul usii deschise uitandu-se la el. Cand il aduc pe Vladut in sufragerie il priveste de la distanta si rar se apropie putin si-l miroase pe piciorus. Majoritatea timpului Rufus doarme cocotzat pe televizor, e f cuminte, doar o data pe zi mai vine la mine in brate si se pisiceste.

Andra si Vladutz (14.10.2006)
Poze cu Vladutz
Cum a venit pe lume Vladutz
Varsta lui Vladutz

EU

Mergi la inceput