Bucurii de sept - oct 2006 (3)
Raspunsuri - Pagina 29
DiaB spune:
quote:
Originally posted by Oanacn
Salutare mamici!
danidani o fi nascut?
Voi ati cumparat hainute speciale pt botez? Eu rochita am comandat de pe net dar o prietena ma tot bate la cap sa iau una speciala pt botez, ca asta e cica prea de strada.
Va place ?
www.onesmallchild.com/productpage.aspx?productid=6334# " target="_blank">Rochita
Oana, mami de Lisa Maria (24 August 2006)
Poze
Varsta Bebe
rochita e f frumoasa. imi place tare mult.
Diana
de Maia (18.10.06)POZE MAIA
alessia80 spune:
CATA- am incercat sa vad pozele, dar nu pot!
Haideti sa va povestesc ce-a facut TAZ! A venit moasa la sed de masaj! Copilul meu refuza sa stea pe burta! Ati mai vazut asa ceva? Moasa mi-a spus ca e primul copil pe care nu-l poate obisnui cu pozitia asta! Toti ceilalti- si a avut multi- adorm pe burtik, ARMAND urla de zici ca-l taie cineva! La ultima sed imi spune: hai sa rezistam sa vedem cat plange, ca trebuie sa se obisnuiasca pe burtik. A inceput ARMANDU' meu sa urle intr-un hal, de era sa fac atac langa el. Abia l-am calmat. Ne ingalbenisem toti ca moare copilul. Taz, cand l-a auzit a venit la usa si s-a arcuit tot, statea cu coada infoiata,intr-o parte de zici ca era coyotul nebun din desene animate
si pregatit de atac! Daca o prindea pe moasa o zgaria rau!. Cand l-a bagat in cada, s-a mai calmat dar Taz nu s-a dezlipit de langa usa pana cand s-a asigurat ca a adormit!
Pt asta l-am iertat pt toate boacanele!![]()
ALESSIA80 cu minunea
ARMAND (07.09.06)
poze
uite cum cresc...
adinazot spune:
Buna mamicilor!
Am revenit si eu printre voi,impreuna cu fetita mea care s-a nascut pe data de 30 oct.,cu 2880 kg,47 cm si scor apgar 9,nastere naturala fara epidurala,pt ca nu a mai fost timp de nimic pt ca am nascut f repede,2 ore cu travaliu cu tot.Eram programata la cezariana dar ma bucur f mult ca s-a intamplat asa,pt ca acum ma simt f bine.Acum avem 9 zile si incercam sa ne acomodam cu noile situatii.Doarme mult peste zi iar noaptea plange ,o doare burtica si e agitata.Acum luam picaturi pt colici,sper sa aiba efect.In spital a facut icter,am vazut ca mai toti copii fac,si a facut cateva sedinte de fototerapie,dar inca mai e galbena la fata.Sper sa treca o data,ca ma ingrijorez .In rest suntem bine si sper sa fim si mai bine!!!
Adina si Alessia Maria
poze
Alessia Mariahttp://new.photos.yahoo.com/adinadorin/album/576460762333504226
osna spune:
adina felicitari pentru fetita,tie refacere rapida si iti doresc ca bebelina sa-ti fie mancacioasa si sanatoasa.
cat despre icter nu te ingrijora,matei a fost galben 1 luna de zile.la unii bebei trece mai greu.
Svetlana,mamica fluturasului Matei
poze matei
gripo spune:
DANIDANI, ADINAZOT, BINE ATI REVENIT! SA VA TRAIASCA MINUNILE! si lasa ca relele se uita si raman numai ingerasii.
DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI
DiaB spune:
quote:
Originally posted by adinazot
Buna mamicilor!
Am revenit si eu printre voi,impreuna cu fetita mea care s-a nascut pe data de 30 oct.,cu 2880 kg,47 cm si scor apgar 9,nastere naturala fara epidurala,pt ca nu a mai fost timp de nimic pt ca am nascut f repede,2 ore cu travaliu cu tot.Eram programata la cezariana dar ma bucur f mult ca s-a intamplat asa,pt ca acum ma simt f bine.Acum avem 9 zile si incercam sa ne acomodam cu noile situatii.Doarme mult peste zi iar noaptea plange ,o doare burtica si e agitata.Acum luam picaturi pt colici,sper sa aiba efect.In spital a facut icter,am vazut ca mai toti copii fac,si a facut cateva sedinte de fototerapie,dar inca mai e galbena la fata.Sper sa treca o data,ca ma ingrijorez .In rest suntem bine si sper sa fim si mai bine!!!
Adina si Alessia Maria
poze
Alessia Mariahttp://new.photos.yahoo.com/adinadorin/album/576460762333504226
Adina, sa-ti traiasca fetita. Bebica mea face azi 3 saptamani si inca mai are icter, asa ca stai linistita.
Diana
de Maia (18.10.06)POZE MAIA
DiaB spune:
Dana, bine ai revenit! Sa-ti traiasca fetita. Bine ca sunteti bine amandoua, asta conteaza cel mai mult.
Diana
de Maia (18.10.06)
POZE MAIA
alessia80 spune:
ADINAZOT- bine ai revenit!
Cum e sa-ti tii minunea in brate?
ALESSIA80 cu minunea
ARMAND (07.09.06)
poze
uite cum cresc...
eloise spune:
Danidani felicitari pentru nasterea fetitei tale!
Imi pare rau ca ai trecut printr-o asemenea experienta, dar bine ca ati avut mult noroc si in final sunteti amandoua sanatoase!
Adinazot si tie felicitari pentru nasterea minunii tale! Ma bucur ca ai avut o nastere asa usoara, compenseaza sarcina grea si cu multe emotii...
Alessia adica Taz se suparase pe tanti care facea cursuri de inot cu Armand pt ca l-a facut pe Armand sa planga? Sa stii ca am mai auzit cazuri de pisici care protejeaza copii. Stiu de la niste prieteni de ai mei de un motan care ii avertizeaza pe parinti cand bebe plange; vine, miauna si ii cheama sa aiba grija de copil.
Andra si
Vladutz (14.10.2006)
Poze cu Vladutz
Cum a venit pe lume Vladutz
Varsta lui Vladutz
EU