Bucurii de sept - oct 2006 (3)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cata14 spune:

apropo de botez, aici e un obicei tare cacacios, fiecare invitat isi plateste consumatia ... eu nu vreau asa dar sper sa vina cu pliculete si nu cu hainute sau jucarii.
la mine e alta problema, preotul va tb sa spuna si in engleza ptr ca nasii mei sunt juma romani (ea) si juma portughezi (el), inca nu am vb cu preotul sa vad ce-o spune...
Hai ca va las ca sunt singura pe net datorita decalajului de fus orar.

Catalina, mamica de Erik (17.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oanacn spune:

Cata nu esti singura, si eu tot pe aici tot din cauza decalajului.

Oana, mami de Lisa Maria (24 August 2006)
Poze

Varsta Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Buna dimineata tuturor!

"La Multi Ani!"celor ce-si serbeaza azi onomastica, Gabriela, Mihaela, Gabi si Mihai

Se pare ca doar atat pt acest mesaj se trezeste printisorul

Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Neata!
Noi azi suntem din nou matinale...Dar Maruca a dormit mult mai bine totusi noaptea asta. De la 1 la 4:30 si poi pana la 7 si ceva. Acum insa e cu ochii mari si nu a mai vrut somnic. Oricum, am prins chiar vreo 5 ore si ceva ceea ce e parfum...Parca cu cat dorm mai mult, cu atat sunt mai obosita... nu stiu daca somnl oarecum mai bun al Marucai se datoreaza faptului ca noaptea trecuta Ana a ramas sa doarma la mama si in casa a fost mult mai liniste, mai putina agitatie. Adica de loc.

Mai nasol e altceva. Cred ca am virusi in pc. Mi-am pus net prin retea de cartier acum o saptamana si iaca ca cred ca am luat-o. EU nici nu ma pricep la nici unele asa ca habar n-am ce sa fac. Mi se tot deschid ferestre de siteuri si reclame. Merge aiurea, ce sa mai. Aveti vreo idee, ati patit asa ceva, ce trebuie sa fac?

LA MULTI ANI MIHAELELOR SI GABITELOR! SA FITI SANATOASE SI FERICITE!

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
POZE CU PUI DE CUC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

'neatza!
si la noi s-a dormit tare bine in noaptea asta. A reusit Luk sa ma scoata din pepeni de dimineata, dar mi-a trecut repede. De nervi can d a auzit ca merge iar la gradi a trantit cu foc cana de lapte pe jos, a facut bucataria praf. Da' mi-a prins bine ca m-am mobilizat la treaba imediat.

Marina, nu ma pricep la virusi, da' banuiesc ca tre sa-ti instalezi un antivirus si sa dai o scanare. Si nu deschide pagini necunoscute, sa nu il busesti mai rau.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

NEATZA!

Mey, mey ce de lume azi-noapte pe-aici!

OANA, e superba rochita, nu mi se pare nimik banal la ea, e chiar deosebita.

RALU, iubim fetita frumoasa si desteapta.

CRI, BINE AI REVENIT! nu m-am suparat ca nu mi-ai raspuns, numai ca mi-am facut griji, si-apoi tot speram sa ne plimbam pruncii impreuna.Frumos flacaul tau, si cand te gandesti ca erai ingrozita ca o sa ai baiat!

Eu am dormit beton azi-noapte. A dormit fi-miu de la 10 la 4 juma dimineata neintors, pe urma a mancat, dupa care stai nene de vb cu donald, a ras la mine pana n-a mai putut a zambit si pana la urma a adormit pana acu la 8 juma cand a mancat iar. Asa ca azi nu ma pot plange de oboseala si ies la plimbare dupa-masa.

Mie iar mi-a venit o picatura si ma bucuram ca mi-a venit cm, cand colo tzeapa! nu stiu ce naiba e asta, cu picatura.

LA MULTI ANI TUTUROR SFINTILOR DE AZI!

DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006

www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cata_adr spune:

neatza si la noi,

doua nopti la rand s-a culcat la 1-2 dar s-a trezit la 7.30-8.00. Eeeeei, azi noapte s-a culcat la 1 si un pic s-a trezit la 4, a papat si s-a culcat. In sfarsit am dormit si eu cu ta-su in dormitor, amindoi.
Eu nu inteleg ceva..copilul asta trebuie sa urle noaptea 1 ora sau 1 ora juma' ca sa adoarma. Oare ar trebui sa-l culc mai devreme si sa-i fac baita tot asa?
Am decis sa testez cate ceva: ca sa scap de stresul ca e flamand, azi ma mulg si diseara ii dau biberon 130-150ml. Daca adoarme repede, inseamna ca asta e, daca nu, maine o sa incerc mai devreme sa-i fac baie si sa-l culc.

cucuoancea - da si eu am patit asa si e stresant ca se mai deschid si pagini d-alea deocheate. Ai luat virusi. Daca ai retea de
cartier, trebuie neaparat sa-ti pui un antivirus bun.

LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE ISI SERBEAZA AZI ZIUA DE NUME!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

Buna mamici!

Nu am mai scris de cateva saptamani si uite ca va gasesc la scutecele!!! Ce bucurie! nici nu-mi vine sa cred! Sunt putin nostalgica, tare bine ne-a fost si in sectiunea "Odiseei in 40 sapt". Adevarul este ca inca nu-mi vine sa cred ca sunt mamica. Inca ma uit cu uimire la puiutzul meu si nu-mi vine sa cred ca eu am facut asa o minune.

Nu am avut timp sa recuperez din urma, dar sper sa nu va suparati ca incep cu noutati despre mine: ieri am facut vaccinele de 2 luni si a fost o zi urata. Saracutza de ea, cand am ajuns acasa nu-si mai misca deloc piciorusele, plangea de ti se rupea inima cand o atingeam si nu a mancat mai deloc.

In plus, pe la 10 noaptea facuse febra 39.4, va dati seama ca eram f ingrijorata. Facuse febra cu toate ca-i pusesem supozitor cu paracetamol. I-am dat Nurofen pt copii si am frectionat-o usor cu otet cu apa. Sa o fi vazut-o cu ochisorii bleguti si maraia asa, incet, cu un glascior stins! avea asa niste ochisori stinsi, nu manca, ardea toata. pare asa de neajutorata, ti se rupea inima.

am dormit cu ea azi noapte, l-am expediat pe tati la sufragerie. si azi dimineata s-a trezit mult mai bine, avea febra doar 37.7, foarte aproape de ce avea ea de obicei. ma bucur ca este bine.

in plus, medicul mi-a spus ca a luat foarte putin in greutate. A luat in luna a doua doar 600 gr. Fetelor care ati nascut copii mai maricei, peste 4 kg, cat au luat copiii vostri in luna a doua?

Am o propunere pentru voi, nu stiu daca este aplicabila si mi-e rusine s-o spun eu, pt ca nu m-am ocupat niciodata de administrarea forumului nostru, dar mie mi-ar fi de ajutor si ma gandesc ca si voua: haideti sa facem o lista cu masuratorile la o luna, doua, macar pt inceput. Sa vedem cum cresc copiii nostri, in comparatie cu cei al celorlalte colege.
va pup, ca s-a trezit cocutza

roxana, mama de daria (06.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

CATA, merci pentru informatii, si m-a amuzat teribil faza cu "reeducarea" pentru un somn mai bun.

ROXY, of, Doamne, m-a durut sufletul cand am citit descrierea cu maraitul usor, ca nu mai avea putere. Of, of, micutza!un mare si dulce de la baiatul meu. Nu stiu daca te ajuta, dar al meu (e adevarat ca s-a nascut cu 2kg900) are acum 4kg600si dr mea imi daduse norma pana face 2 luni sa ia minim pana la 4kg400gr, deci 1kg500 in 2 luni, al meu inca nu are 2 luni implinite. Deci, desi s-a nascut micutz, dr nu ne-a impus o greutate imensa, eu zic ca nu tre sa-ti facu griji. In schimb, al meu a luat 9 cm in prima luna, si acum nimik, fff ciudat.

DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006

www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

buna dimineata dragutelor

va servesc cu sau ,niste felii de virtual ca azi imi serbez al doilea nume-mihaela!.
cred ca fac un chec si de adevaratelea daca am timp azi.

va multumesc de urari si revin mai tarziu la povesti!

Svetlana,mamica fluturasului Matei

poze matei

Mergi la inceput