Bucurii de sept - oct 2006 (3)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inni spune:

LA MULTI ANI CELOR CARE ISI SARBATORESC AZI ONOMASTICA.
OSNA....LA MULTI ANI !!!

Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Acum a adormit Victor.

Daca voi sunteti fericite dupa o noapte linistita eu in schimb sunt super obosita , Victor a framantat toata noaptea niste partzuri si nu am dormit nici eu .

Ileana Dragos aseara a vrut neaparat sa bea Actimel ca asa a vazut el la gradi desi lui nu-i place si sa nu-ti spun ca l-a imprastiat in toata casa. Am crezut ca-l mananc .
Voi va confruntati cu crize de nervi din nimic?

Putzuruca - parca tu spuneai ca nu se satura Andreea si ca vrei sa-i dai completare- (daca nu esti tu imi cer scuze)- eu zic sa insisti cu sanul. Cu cat o pui mai des la san cu ata vei avea mai mult lapte. Nu te grabi la completare..

Vreau sa va spun ca m-am distrat copios la paginile anterioare - cu privire la statul pe DC(cred ca ma recunosc si eu)

Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

quote:
Originally posted by Roxana01

Buna mamici!

in plus, medicul mi-a spus ca a luat foarte putin in greutate. A luat in luna a doua doar 600 gr. Fetelor care ati nascut copii mai maricei, peste 4 kg, cat au luat copiii vostri in luna a doua?

Am o propunere pentru voi, nu stiu daca este aplicabila si mi-e rusine s-o spun eu, pt ca nu m-am ocupat niciodata de administrarea forumului nostru, dar mie mi-ar fi de ajutor si ma gandesc ca si voua: haideti sa facem o lista cu masuratorile la o luna, doua, macar pt inceput. Sa vedem cum cresc copiii nostri, in comparatie cu cei al celorlalte colege.
va pup, ca s-a trezit cocutza

roxana, mama de daria (06.09.06)

Roxana - o sa treaca reactia de la vccin, pana atunci da-i in continuare paracetamol si daca e tot mare temp da-i la 4 ore algocalmin supozitor.

Nu toti copii cresc la fel. Important e ca a luat in greutate . Eu cred ca lista cu cat cresc copilasii nu e buna deoarece fiecare copil creste diferit

Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

OSNA, LA MULTI ANI, MULTA SANATATE TIE SI PUIULUI MIC!
CRIS, da, da' nu numai nervi, sotul(ca eu numai pe el il mai am)incaseaza toate ragetele mele, si imi repeta intr-una saracu': nu mai tipa la mine. Imi pare rau, dar sa dea naiba daca nu-mi pierd uzul ratiunii atunci, pe moment.

Deja sunt stressata rau ca tre sa ies la plimbare azi, nu de altceva, dar ma plimb ca Bisisica lu' Moromete pe strazi, ca n-am si eu un parc ca lume prin jur.

DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006

www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Buna dimineata mamici,

LA MULTI ANI SARBATORITELOR SI SARBATORITILOR!!!
LA MULTI ANI MCRMIKI SI ENA!!!!!

Inni, multumesc pentru raspunsuri.

Cri, bine ai revenit pe forum. Ma bucur ca sunteti bine si tu si bebe.

Meniul la restaurantul unde am facut noi botezul a fost 750mii fara bauturi, tort, fructe, alune si saratele. Deci, in total a fost 1 milion. Nu mi s-a parut mult, avand in vedere ca acum doi ani cand am facut nunta , a fost acelasi pret. Invitatii, au venit si cu cadouri, dar fiecare si-a platit meniul.

Putzuruca mamica de Andreea-Iuliana(19.09.2006)

poze cu dragoste
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">pagina Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Roxana, Maruca mea inca nu are 2 luni si n-am mai cantarita-o de la 5 saptamani cand luase 1 kg. Dar Ana, care a avut 4300 gr la nastere, a luat in primele 2 luni doar cate 5-600 de grame, iar din luna a treia a inceput sa ia cate 7-800 gr. Asa ca linisteste-te, chiar fiecare copil are ritmul sau! Totul e sa ia in greutate, curba de crestere sa fie ascendenta.

Cata, stai ca nici eu nu mai stiu cine spunea de completare...Oricum, nu va grabiti cu completarea, vedeti mai intai daca chiar este cazul. Intr-o zi ei sug mai mult in alta mai putin!

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
POZE CU PUI DE CUC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

quote:
Originally posted by gripo

OSNA, LA MULTI ANI, MULTA SANATATE TIE SI PUIULUI MIC!

Deja sunt stressata rau ca tre sa ies la plimbare azi, nu de altceva, dar ma plimb ca Bisisica lu' Moromete pe strazi, ca n-am si eu un parc ca lume prin jur.

DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006

www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI

pai dori nu te mai stresa ca nici eu nu am parc in zona,trebuie sa merg vreo 30 min pina la el si singura nu am nici un chef.eu ma plimb pe strada sau merg pina in centru cu matei,mai casc ochii pe la magazine.am observat ca ii place galagia.daca o iau pe strazi linistite,unde trece 1 masina la 10min se trezeste imediat.sambata cand am fost chiar incepuse sa bata ceasul de la biserica ora 6 si cred ca a batut vreo 2-3 min ca noi eram stresati si asta micu dormea dus.

Svetlana,mamica fluturasului Matei

poze matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolstoy spune:

Simone noi am facut la biserica Sf. Spiridon Nou.Au o slujba fff frumoasa.E in apropiere de Unirea ,pana sa intri in pasaj ,pe dreapta cum vii dinspre Budapesta.Am dat 1 000.000 cand am rezervat ca sa zic asa.Noi am facut acolo si nunta si botezul lui Vladut.

Nicol - Vladut (1 aprilie 2003) si Alex (21 August 2006)

POZE
ALEXUTZU si www.totsites.com/tot/alexandruandrei" target="_blank"> PAGINA LUI
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74827" target="_blank"> Nascut pe 1 aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Cristina, da, si Luk face crize de nervi din nimic. Daca ii zic da-te mai incolo si el e tafnos, mai ca ma scuipa, nu alta, cateodata.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

quote:
Originally posted by nicolstoy

[limegreen]Simone biserica Sf. Spiridon Nou.E in apropiere de Unirea ,pana sa intri in pasaj ,pe dreapta cum vii dinspre Budapesta. limegreen]

Pe stanga

Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput