Bucurii de sept - oct 2006 (3)
Raspunsuri - Pagina 21
adameasca spune:
Cri, si tu vrei sa-i faci direct nunta?
Am mai auzit eu la o cunostinta care a avut 100 de inviotati la botez. Noi la nunta am avut 250. 
Somn usor!!!
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
cri19 spune:
Pai nu prea am de ales:gasca noastra 60 pers,fosti colegi de servici cu care am ramas ft. buna prietena 8 pers,parteneri de afaceri 10 pers si rude 2 pers(socrii).
Diferenta la noi e ca atunci cand o sa ne riscam sa facem nunta,cam tot atatia o sa fie.
Dar voi de unde ati scos 250 de pers la nunta?
Sa auzim numai de bine.
CRICRI mamica lui ANDREI ROBERTO-28.08.2006
http://community.webshots.com/album/555408571vGfwGn
amarantina spune:
Mai fumez si eu o tigara si ma duc si eu la nani, ca fi-mea s-a culcat mai devreme azi.
Yo la nunta nu mai stiu cati invitati am avut, cert e ca dupa ce unul dintre ei a facut accident vascular au plecat in hoarde la spital si au ramas vreo 40. Am luat o mare tzeapa la bani dar macar bine ca n-a murit respectivul, ca-l aveam pe constiinta.
adameasca spune:
Si io o tigara si ma duc...
Cri, sa mor io daca mai stiu de unde s-au adunat 50. Famelii mari, prieteni multi, etc, etc. A fost o nebunie nunta asta...
Simona, m-a busit rasu' cu nunta ta. Exact, bine macar ca n-a murit omu'.
Ileana
poze,poze si iar poze...
adameasca spune:
quote:
Originally posted by cristina1974
Wow,fetelor, ce de vesti!!!!!!!!!!!!!!
Vin si eu cu una: "salut. Danidani sunt.Am nascut duminica seara, 8;20 ,c-section,fata-Emma,3180g.Au fost ceva complicatii,dar important e ca bebe e ok si papa tzitzi".Asta e mesajul pe care l-am primit azi, de la Dana.Am si vorbit cu ea. A ajuns acasa, cu fetita,e bine acum, si ea si bebelusha,papa san si totul e bine. o sa intre ea poate maine, sa va zica mai multe.Oricum, ce a fost greu ,a trecut.37+,Iasmina Timeea si bebe Georgia Helia
cristina
Am gasit asta bantuind pe la mamicile de nov-dec.
Ileana
poze,poze si iar poze...
adameasca spune:
Va pup si somn usor!!!
Ileana
poze,poze si iar poze...
Oanacn spune:
Somn usor va zic si io.
Fata mea de cateva zile isi tot mesteca limba. Si ai vostri bbi fac la fel?
Oana, mami de Lisa Maria (24 August 2006)
Poze
Varsta Bebe
Oanacn spune:
Am fost si eu la o tigara ca mi-ati facut pofta, spre rushinea mea m-am reapucat dupa 2 ani de abstinenta 
.
Oana, mami de Lisa Maria (24 August 2006)
Poze
Varsta Bebe
cata14 spune:
Osna, eu beau cafea de cand am nascut. Mia- spus doctorul ca o cafea pe zi e ok as long as I keep it in the morning. Nu face mai rau sau mai bine de la cafea (al meu bb, dar ei sunt fff diferiti). Am incercat si fara cafea si e la fel ... destul de cuminte oricum.
Gripo, am observat ca metodele folosite in Ro sunt ff diferite de ceea ce se promeoveaza aici. Pot sa-ti spun cum se procedeaza aici. Teoretic, intre 3 si 6 luni copilul tb sa doarma cam toata noaptea. daca dupa 6 luni nu doarme noaptea te poti duce la un centru unde stai o saptamana cu el si-l invata sa doarma noaptea
(ce penal suna).
Ideea e cam asta, de la 2-3 luni trebuie sa incepi sa-i faci un program si sa fii consecventa. Sa mearga la culcare cam la aceeasi ora (in jur de 7.30-8 pm) si sa-i oferi un roll over de tzitzi pe la ora 10-10.30. In plus, trebuie sa doarma bine ziua si sa nu stea mai mult de 1.5-2 ore treaz ptr ca devine overtired si e mai nelinistit noaptea (defapt astia spun "aim for 1.5-2 hours up, 1.5-2 hours down).
Partea haioasa acum vine. Noaptea cand se trezeste trebuie sa incerci sa-l linistesti fara tzitzi. mai intai incearca sa amani momentul alaptatului cu 30 de minute fata de ora lui. Fii consistent ptr o saptamana, apoi mai amana-i cu 30 de min si tot asa. Eventual incearca sa-i dai ceai noaptea sau laptele tau diluat cu apa fiarta si racita .... la sticluta, deci poate si tati sa-i dea). Stiu ca suna nebuneste dar cred ca se merita sa faci un efort (mare) vreo cateva saptamani. Oricum nu incercati asta mai devreme de 3 luni ... bebelusii chiar au nevoie de masa de noapte.
Au multe metode destul de neortodoxe medicii de aici ... daca vreti va mai povestesc. Cred ca e important deasemenea sa-i invatam sa adoarma singuri seara ... ceea ce e tareee greu.
Catalina, mamica de Erik (17.09.06)

37+,Iasmina Timeea si bebe Georgia Helia