*Ghiocei de Martie - Aprilie 2006*(22)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare
La multi ani: Giulia, Timeea, Mihai Dan, Markus Erik, Cristian!
Fetelor, eu avusei o noapte de pomina. Eva mi s-a trezit din juma in juma de ora, plangea, nu vroia nimic decat sa o iau in brate. La 1:30 i-am dat Tylenol ca mi se parea ca are si febra un pic, mi l-a vomitat si apoi i-am mai dat o data. Dupa care mi s-a mai linistit si s-a culcat cam dupa o ora de la trezire. S-a mai foit ea un pic, dar spre dim. a dormit chiar bine.
Vad ca azi fuse in toane bune pana acum (14:00). A dormit trei ore somnul de dim. Si furai si eu o ora de nanica cu piticii.
Sper sa fie dintisorii necazul si nu altceva, ascuns. Aseara, de ex, era tara maraita si i-am dat cu Orajel pe dintisori si s-a calmat timp de o juma de ora, mi s-a jucat, a fost normala.
La voi puiutii au avut si diaree la primii dintisori? La Eva sta sa rasara al doilea dintisor, inca nu a strapuns gingia si cred ca de-aia o doare. Cu toate ca medicii zic ca durerea e mai mare la primul dinte, ca apoi copiii se obisnuiesc cu genul ala de durere si nu vor mai fi asa de iritati.
De saptamana viitoare ma apuc si ii fac camera jos lui Eva. Am hotarat cum sa o pictez, numai rabdare, timp si sanatate sa fie in casuta mea.
Ama, ce baiet mare ai tu! Eu i-am dat micutei iaurt de la 6 luni. Ii place tare mult. Am luat unul pentru bebelusi si organic.
Ceela, la multi ani pentru maine! Sanatate si cat mai multe bucurii!
V-am pupat.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

ciuf aici nu exista iaurturi speciale pentru bebelusi, sa ii dau iaurt normal? Al meu are gata 7 luni, dar e diversificat de pe la 5 luni jumate.Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Ama, merci de raspuns! eu aveam o nedumerire cu Danonino asta, am vazut ca vorbeau fetele de Campina, ca medicii le-au spus NU Danone! Eu ii dau de la 6 luni jumate, am intrebat si dr., a zis ca e ok si toate mamicile pe care le cunosc de prin parc (din Oradea adica) cu bebei de varsta apropiata lui Marc tot danonino le dau, ba chiar de pe la 3-4 luni! Hmmmm...pareri si pareri... Marc n-a facut nici o reactie de la el, eu zic ca asta depinde de toleranta fiecarui copil, dar nici nu l-as indopa cu tot soiul de E-uri...
Ce mare s-a facut Seby! si frumusel foc.
Ciuf, sa fie de la dintzisori noaptea de pomina????
Noi n-am avut nici o manifestare cu prilejul primului dintzisor. Oare asa va fi si cu ceilalti, liniste si pace?

Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Iara nu-i nimeni in zona ?

Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)
poze

varsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_fer spune:

Buna seara!
Azi a fost o zi grea. Mi-a cazut puiul de doua ori.a FOST PTR PRIMA DATA CAND MI-A CAZUT L-am lasat singur in patut si doar ce am fugit pana la bucatarie si l-am auzit plangand. S-a ridicat in picioare singurel si apoi a cazut de partea laterala a patutului iar a doua oara dOar m-am intors cu spatele ptr o secunda si cand m-am intors l-am vazut cum cadea in acelasi mod. Sunt disperata. Voi unde va lasati bebeii sa se joace? Alex nu merge inca in patru labute dar se arunca in fata dupa tot ce vede. Imi este teama ca ar da cu capul de podea. Premergatorul imi pare cel mai sigur dar el este cam mic ptr el desi eu l-am pus deja dar nu vreau sa exagerez cu el.
In seara asta i-am dat ptr prima data cereale, le-am facut cu lapte de la titi. A mancat fff bine.
Mihaser, ciuf si Andreea Giorgiana - multumim ptr urari
CAMICATA are dreptate. Mi-ar placea tare mult sa vb cu voi pe mess. Voi vb? Ar fi mai usor asa si ne-am cunoaste mai bine.
Apropo sta cineva in zona Titan-Socului.Ar fi frumos sa organizam o intalnire. Avem bebei mari si acum le place sa se joace cu cei de varsta lor.
Am mai intrebat dar prt ca nu am primit raspuns ma repet: A tinut vreo mamica care alapteaza cura? Ce fel de cura? Eu ma gandeam sa o tin pe cea care a tinut-o Adar dar nu stiu dc ar putea sa afecteze lapticul.

ptr
20
martie: Andreea Giulia - - Luizax
martie: Ioana Timeea - - Val77
martie: Mihai Dan - - Batentian Dana
martie: Markus Erik -- Diana Forisch
aprilie:Cristian - Alorea16
21:
ianuarie: Bianca - - Nicolle27
martie: Keane Peter -- AlinaMizzi
aprilie: Isabella Maria -- Zuzilici
aprilie: Eva Maria - - Ciuf
aprilie: Mihaela - - Olgutta
aprilie: - Tudor-Andrei - - Corinag
Va !
Noapte Buna!

PS Ama si Andreea vizionat poze si placut f mult.Andreea cred ca si Alex a avut o parere buna despre Thea, a fost f atent cat am vizionat poze cu frumusica. Frumoasa rochita la botez.

LA MULTI ANI CEELA!

Gabi si bebe Alexandru-Ionut
19.04.2006
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/alex_ferf/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_fer spune:

Alinaalex eu sunt prezenta

Gabi si bebe Alexandru-Ionut
19.04.2006
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/alex_ferf/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

alina nu e vorba de toleranta fiecarui copil, ci despre faptul ca acest iaurt e cel mai sintetic, ca sa zic asa, de pe piata! Ia unul romanesc si mai ieftin, garantat e mai bun.Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

: 18: Tudor - Emii2
19:
aprilie: Ionut-Alexandru -- Gabi_fer
20:
martie: Andreea Giulia - - Luizax
martie: Ioana Timeea - - Val77
martie: Mihai Dan - - Batentian Dana
martie: Markus Erik -- Diana Forisch
aprilie:Cristian - Alorea16
21:
ianuarie: Bianca - - Nicolle27
martie: Keane Peter -- AlinaMizzi
aprilie: Isabella Maria -- Zuzilici
aprilie: Eva Maria - - Ciuf
aprilie: Mihaela - - Olgutta
aprilie: - Tudor-Andrei - - Corinag !!

Ceela!!Sa ai parte de tot binele din lume s de multa multa sanatate!!

Am aparut si eu intr-un final...fetelor Nick asta al meu nu ma lasa sa fac nimic!!!!Acum ca a descoperit ca se poate ridica si calca foarte bine pe talpite numai in picioare sta!!!!!! Va dat iseama ca trebuie sa stau de el sa nu-si luxeze vreun picioar,sa nu cada sa se loveasca ..de stat pe paturile si plapumile pe care i le-am intins nu sta,a inceput sa patruleze dincolo de pernele limita...ma credeti ca nici mancare nu apuc sa fac??!Nu de alta,dar NICI NU DOARME!!! De cateva zile incoace,numarat pe ceas,daca doarme 1/2 de ora PE ZI!!! Ati mai pomenit asa ceva?Si are o energie in el!!!Ma doare spatele de nu mai pot!Ma credeti ca uneori ma ia somnul langa el....Noaptea doarme doar ca uneori se mai trezeste plangand,ori ca ii e prea cald,ori ca viseaza urat.
Referitor la papica i-am dat si iepure si broccolo si spanac si marar.Asta ca alimente noi.Am inceput sa-i dau si iaurt numai ca abia daca papa iaurtul ce sa-i mai dau si crema de vanilie (faina de orez).Ghioceii vostri papa si iaurt si cremita la o masa?
In weekend am iesit si noi la cafea pe faleza...a fost minunat...soare,cald,lume...Am facut si poze...
Pupicei voua tuturor si sanatate bebeilor bolnaviori!
O sa recuperez cu cititul si osa raspund la fiecare in parte.
Pupici

Pozici noi:
http://new.photos.yahoo.com/gpoli_ro/#page1

Filmuletze:
www.dropshots.com/dpoli_gr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

Sal mamicilor....gata, I'm back...ceva mai trista si mai ravasita, dar ne punem pe picioare...
Saru'mana pentru incurajarile cu socrosenia...pe scurt:
Am avut o saptamana de cacao....pentru ca dupa controlul de la o saptamana de la externare fata iar avea rosu in gat...iar medicamente si daca nu ii trece , iar spital si injectii...deci va dati seama...si am luat decizia cu sotul sa limitam orice acces a celorlalte persoane din casa ca sa nu o mai "viruseze"...ajung acasa dupa ce am stat o gramada pe la spital, apoi pe la pediatra fetii ca sa ne dea reteta gratuita, ii dau mandrei repede, il chem pe baietelul vecinei cu care fac meditatii, si in timp ce lucram cu el in aceeasi camera cu beba (pentru ca de fiecare data cand o las cu socrosenia am parte de chestii de genul: am facut eu treaba dar nu cat ar fi trebuit, mama ce obosita sunt, etc...da' de altfel se lauda cat ma ajuta ea pe mine cu copilul)...revin, si in timp ce fac meditatiile o apuca pe soacra-mea sa vina in camera si incepe sa se joace cu fata...si ma apuca oaresce spume si ii zic ca nu mai are nimeni acces la fata (baietelului ii explicasem sa ne se apropie de ea si a inteles motivul, desi tare s-ar mai fi jucat cu ea)...socrosenia se 'nerveaza rau, ceva schimburi de replici, pleaca in modul ei teatral si manipulativ la care eu nu pun botul, lacrimi de crocodil si cat e ea de nedrptatita, trantiri de usi...de fata cu copilul ala...
Boooooonnnnnnnn.....a doua zi cand ma intorc cu fata de pe unde am fost, imi azvarle ironic un "nu ma apropii de voi", eu ma uit lung la ea, nu zic nimic si plec...iar imi veneau nervii...iar a doua zi dimineata, razboiul de care v-am pomenit pentru ca enerva ca o auzem cum se plangea prin curte la cumnata cat e ea de nedreptatita...in fine, schimb de replici dure ca mi-a ajuns si mie sa tot fiu fata buna, iar concluzia ei a fost ca ea e vinovata de tot, drept care s-a bagat in baie sa planga in voie...si are aproape 60 de ani...no coment...

Iar ca sa se incununeze saptamana de cacao, duminica seara a murit si bunicul sotului si inchipuiti-va ca atrebuit dus la el la tara pentru inmormantare...

Asa ca acum sunt ceva gen zoombie cu nervii la pamant, nedormita si ametita de cata cafea am bagat in mine ca sa rezist...

Gata cu lamentarile, o sa ma fac bine pentru ca m-am intors la voi...

------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

Biutza...uite retetele iamy-iam...si nu numai pt tine...
Dovlecel cu sos alb:...un pumn de cubulete de dovlecel, juma' de pumn de cubulete de cartof, niste ardei, un pic de ceapa, poate si un pic de usturoi si se pun sa fiarba bine. Cand se apropie de sfarsit, se adauga o lingura de faina amestecata cu cateva linguri de iaurt/smantana...atentie: amestecati faina cu iaurtul si puneti si vreo doua linguri din zeama de la dovlecei, iar cand turnati in cratita, turanti usor si amestecati repede si in continuu ca sa nu se branzeasca iaurtul (cam ca la crema de zahar ars)...deliciu...
Sote de morcov:...de rad vreo 2 morcovi potriviti, ceapa, un pic de ardei, ulei si lasati sa fiarba pana da in batzu'...morcovul trebuie sa se topeasca in gura...
Fasolica verde cu sos de rosii:...de pune fasolea verde la fiert cu ceapa, ardei, ulei, ceva verdeata, iar cand a fiert bine de tot se adauga rosie taiata marunt (atentie: fara samburi, ca aia fermenteaza) sau suc de rosii, tot fara samburi (mamicu meu a facut special pentru mandra un bulion iamy)
!!!!La toate se poate adauga la fiert si carnitza si e si mai iamy-iamy...

Doctora de la spital mi-a zis ca de acum e suficient de mare ca sa ii dau sa pape mancare apropiata de cea de adult, dar dietetica, si chiar cu putina sare: ciorbite cu bors facut in casa, sosuri dietetice (deci nu cu rantas), telemea desarata, cascaval, gem facut in casa...asa ca dimineata am inceput sa papam painica cu unt si cu casacaval/ telemea si cu dulceata facuta de mamicu meu...
!!!! mai fetelor si mi-a mai zis ca singurul peste pe care il pot papa bebeii este salaul: mirosit bine, proaspat, refrigerat bine...

------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput