*Ghiocei de Martie - Aprilie 2006*(22)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Kim, la multi ani pentru sotul tau!
Gabi, sa va traiasca micutul!
Stefanna, bine ati venit!
Rocsana, o sa aveti o vacanta pe cinste! Drum bun mamei tale!
Ati ales gradinita? Dupa ce criterii va ghidati? E scump sa iti duci copilul acolo?
Ileana, sanatate multa mamei soacre. Am toata admiratia pentru tine si pentru ea ca reusiti sa aveti o legatura asa frumoasa si de suflet. Spor la invatat si cand mai ai timp sa ne mai pui poze cu Viv!
Eva mi-a fost azi matzaita la maxim. dau pe seama dintisorilor. Am fost intr-o pasa foarte proasta. Sufar teribil cand imi vad copiii suferind si atunci nimeni nu se mai poate intelege cu mine.
Tot azi fusei la o prezentare de produse Mary Kay si imi luai un fond de ten. Nu am folosit niciodata asa ceva dar se pare ca tipa stiu sa ma convinga. Voi folositi asa ceva?
Va pup

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Salut din nou. Sunt la scoala, am prins o bucatica de timp liber si incerc sa raspund cate putin din urma. So,

Monica ce mult ma bucur sa-ti citesc din nou mesajele luuuungi cu cate o vorbulita pentru fiecare! Imi pare rau de accident dar bine ca s-a terminat numai cu atat. Pe numarul meu de telefon nu pot primi mesaje pt ca e alta retea de comunicatii, in schimb pot primi pe adresa de mail de pe telefon daca ai internet la indemana (adresa e in mailu comun). Si eu ma simt foarte aproape de voi chiar daca nu ne-am cunoscut in persoana, va consider prietene si sunt convinsa ca odata si-odata tot ne vom intalni. Pozele sunt minuate .... uite asa calatorim si noi virtual. Ma bucur ca i-au placut lu Mateiasu sarmalutele. Si eu sper din tot sufletul sa ne putem intalni la vara!

Catrinel chestia legata cu baia la japonezi nu e socializare ca lor nu le place sa se socializeze. Dimpotriva, sufera din cauza faptului ca sunt multi si inghesuiti (nu ca si chinezii dar oricum...). Baia ei o iau ca pe o forma de relaxare si eliminare a stresului. Baile publice sunt dotate cu tot felul de bazine care mai de care avand diverse proprietati, apoi jacuzzi, sauna, scaune de masaj....

Andreea si mie imi place usturoiul la nebunie si la fel, sotul nu e fan, dimpotriva. Se pare ca Maria ii seamana... am incercat sa-i pun usturoi in supica sau in sosul de la carnita si a refuzat de fiecare data. Si eu il fac asa ca tine uneori il fac si ca Ciuf, alteori cu rosii zdrobite.

Ciuf ma bucur ca micuta nu are nimic la urechiuse si sper sa nu aiba nici la nasuc. Si zici ca a durut la vaccin? Sa stii ca japonezii chiar fac economie la apa si la curent electric si la ce pot si ei. Plus ca pun mare pret pe reciclat. La gradinita se plateste 1 $ minutul???? Ce chestie domle... Ce frumos ca ai tai iti cantau romante! La mine bunica ma dansa. Faceam balet cica... Daca eu eram o zghihuita! Si Maria imi seamana ca tare ii mai place sa fie aruncata pe sus si sa faca tumbe!

Camicata bine ati venit tu si micuta Iarina! Ce frumos cadou de 8 martie...

Claudiad eu ii fac ficatelul frecat cu galbenus de ou si cu unt.

Adar felicitari pt cele 7 kg. La multe inainte!

Delia si mie imi ia muuuult timp pana ies din casa cu Maria. Mama ma cearta si ma face moshcaita dar na... prefer sa fiu bine pregatita decat sa ma trezesc ca nu am una sau alta la mine.

Poli prin ce a trecut saracul Nick cu analizele... Mititelul! Felicitari pt aparitia pe prima pagina la galerie . Cate luni avea in poza aia? Era mai mic, nu-i asa?

Gata tre sa fug. Sper sa revin!

rocsana si bebe maria (3 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Revenisi.
Catrinuta vazuram odiseea. Cred ca Mariutza mea o ajuns-o din urma pe Mariuca ta, ca e tare mishcorita (scria pe undeva o definitie cum ca mishcoricii sunt niste microbi care nu-i lasa pe copii sa stea cuminti). La noi e nevoie de doua persoane pt operatiunea schimbat pampars, iar cu masa e jale, tre sa umblam cu farfuriuta de mancare dupa ea prin casa ca nu are rabdare sa stea cuminte in scaunel sa pape pana la sfarsit. Iar de adormit ar fi in stare sa adoarma in picioare la marginea patului...
Aici carnea se recomanda incepand cu 9 luni. Or sti ei cat de "ingrasata" e.... Cu legumele e ok de la 5 luni desi nu se compara cu cele din Romania... deci eu zic ca poti sa-i dai linistita din alea congelate atata vreme cat vesticii le consuma cu succes.

Roxi eu cred ca am mai spus intr-un mesaj anterior ca in Japonia de recomanda mancarea facuta crema pt lunile 5-6, apoi doar un pic pasata si moale pt lunile 7-8, la 9-10 maruntita dar bucatelele ceva mai mari si 11-12 aproape cam cum mancam noidoar ca ceva mai moale, pt ca la 1 an sa pape normal.

Catrinel spre ca esti mai bine cu stomacul. Eu stiu ca sunt recomandate lactatele. pe mine cand ma mai apuca durerea cu iaurt imi trece imediat. Ce bine ca in Germania mama nu tre sa-l tina pe bebe la vaccin cum e aici.... La primele a fost ok dar la ultimul a tipat Maria ca din gura de sarpe. Si mie imi siroiau lacrimele pe obraz...

Andreea tari bancurile!

Doublemom cum sa nu va astept cu mare drag oricand. Ciresii infloresc la inceputul lui aprilie si e frumos tare!
Ce planuri aveti pt vacanta de vara care urmeaza?

Ciuf ce chestie cu tofu amesteca cu fructe sau cu branza. Eu i-am dat Mariei ori cu peste ori cu orez. Ce fain ca Eva papa singurica. LA MULTI ANI sotului si multa sanatate. Deci nu i-ai facut nici o surpriza pana la urma?

Tania foarte bine ca iesiti zi de zi si colindati prin magazine. Iti face bine atat Biei cat si tie. Sper sa am timp sa vad filmuletele cand ajung acasa ca acum nu pot.

Noe ce fain suna pregatirile pt ziua lui Dragos. Abia astept sa citesc mai incolo cum a decurs. LA MULTI ANI sa-ti traiasca si sa fie sanatos!

Poli ma bucur ca sunt bune analizele si ca nu sunt probleme. Slava Domnului! Abia astept sa vad pozele cu casuta ca pe cea de pe prima pagina o vazusem de saptamana trecuta.

Simona si Maria da se se catare pe pereti . Ce-o fi in capul lor oare?!

Tre sa ma retrag iar...

rocsana si bebe maria (3 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salutare mamici si bebici!

In primul rand vreau sa va anunt ca v-am dezinformat...noi avem sus 4 dinti insa toti sunt incisivi-centrali si laterali...inca nu avem canini. Cum prima data au rasarit aia laterali...am crezut ca sunt canininii, insa acum si cu aia centrali la post am vazut ca se leaga siragul de margelute..asa ca asteptam si caninii sa intre in club!

Eu vreau sa-mi cer mii de scuze ca intru rar insa e mami la mine si am enorm de mult de invatat...oricum cum prind un pic liber..hop pe forum (spre disperarea sotului...of course!)
Sa va povestesc ce am mai facut...sambata a fost mare harmalaie in mall cu noapte de shopping cu reduceri si trupe multe de la capitala...bineinteles ca n-am lipsit, insa cu sotu l-a purtator..care a facut criza de nervi ca am stat 1 ora sa aleg decoratiuni de brad si sa le platesc la casa Se ruga tot timpul sa plecam sa plecam, dar pana nu mi-am luat eu ce am vrut n-am plecat Se gandea ca l-a asemenea ingramadeala sa nu faca atentat terorist cineva
Asa ca la oferte promotionale nu mergeti cu sotul!

Cristian e super voios, ii place sa se plimbe prin toata casa, stie sa bata palma cu toata lumea si canta toata ziua. E un scump!

Tania multumim frumos!
Kim ce fain ca ati mers la parada. Cat despre culcat....incepuse si mama sa-l culce pe brate...cand am vazut-o sa lesin...pai eu abia daca il pun 10 min pe picioare...in rest se culca singur langa mine. Sper sa-l obisnuiesc sa se culce singur si fara mine. Daca reusesc asta o sa fiu super fericita!
Ama si Gabi_feram vazut pozele cu baieteii vostri mumosi Sebi si Alex. Sa creasca mari si frumosi!
Noe esti de-a mea cu Linux! Mai vezi glow-urile?
Irina fugi la Bucuresti sa te intalnesti cu Noelino pana nu pleaca la canguri. Si o copie a lu` Bia nu e in plan? Va opriti la Andrei!?
N-shiro vacanta placuta! mama cat te invidiez! nici eu nu am mai iesit de cand am ramas gravi...greu e tare greu!
Ile nu esti singra care invata la greu...si eu am comunicare de afaceri in limba engleza...asa ca spor la treaba. Si la mine exista plan B asa ca nu ma dau de ceasul mortii!
Multa sanatate soacrei tale...avea dreptate Ciufulet e super ca aveti o relatie asa buna! Si bunicutei mele i s-a intamplat ceva asemanator, insa e mai in varsta (a murit o vecina, a fost la ea cand a murit, iar cand a venit acasa sustinea ca vecina respectiva e in spital...tare ciudat...sper sa nu se mai repete ca mi-e mi-e groaza de bola asta!)
Poli multa sanatate lui Nick si tuturor bebeilor bolnaviori!

Mii de scuze fetelor carora nu le-am scris...va citesc mesajele, toate sunt importante, insa raspund pe fuga si nu apuc sa scriu tuturor...neuronu bata-l vina! Sper sa ma revansez pe viitor!

Tcelen voi ce faceti? sunteti in casuta cea noua?

Hasta pronto trupa!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

ROXIVAN, e cam aiurea, medicamentele homeopate se dau fara retete si fara probleme aici. Nu stiu ce sa zic, pacat, ca mie mi se pare ca Chamomilla ajuta.

ADAR , cu OSANIT-ul…Io am mai vazut traduceri idioate de instructiuni… m-am uitat pe prospect si scrie ca se pun PE limba copilului (ca sa le inghita). Atata tot. pai cum sa poti pretinde unui copil de 5 luni de ex, sa tina globulele alea sub limba??

IRINA, io zic ca merita cu scaunel de masa. Pe bune!

ILE, imi pare rau…. Sper sa fie bine cu soacra ta! Sanatate!!

NSHIRO, ce misto o sa fie excursia!! Noi mergem in Ro de Craciun… si poate ciupim un weekend in ian sau feb, cand vine mama incoace. Cam atata. Si incep lucrul din ianuarie….

CIUF, nu stiu Mary Kay, aici nu am vazut…

MIHASER, ce l-ai mai chinuit pe husband!! Daaa, atentat terrorist la mall ce de dinti are Cristi!!!!!

Cine intreba de apa in urechi la bazin… pe Oana a si scufundat-o cu capul in apa, sigur i-a intrat si in urechi. Am sters-o pe pavilion, vata sau betzisoare oricum nu aveam la mine. Si i-am pus caciulitza si gluga si gata.

Noi am fost intr-o vizita ieri, Oana s-a comportat super, s-a tarat pe jos pe acolo, a cercetat cate un pic… a fost fain! Si a adormit in masina la venire

Azi mergem la intalnirea de bebelusi.
Mai scriu mai tarziu

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

ANA MARIAMADALINAMARKUSTUDOR BOGDANSTEFANIAMARIAERIC IONUTTUDORIONUT ALEXANDRUANDREEA GIULIAIOANACRISTIAN!

Claudia d,multumim pt. aprecierile facute vis a vis de poze.Pai ce, crezi ca Vladut nu va frange inimi?

Catrinel,imi pare rau ca Onuta ti-a dat emotii.Si Thea mi-a vomitat zilele trecute toata papica si nu a mai vrut nimic altceva.Felicitari pt. primul MAMA!!!!!Noi inca asteptam astfel de emotii.

Micaalsa,am vazut si ne-au placut pozele cu Iulia cea vesela!Inteleg ca ati inceput sa dormiti?Noaptea.

Kim mi-as dori sa fie si Thea precauta dar,din nefericire,curiozitatea ei este atat de mare incat isi baga nasul peste tot,atat in patutul ei cat si in locurile in care o plasez cand mergem in vizite.Si,chiar daca nu se ridica inca si nici nu vrea sa stea in fundulet,are un randament la pozne!!!!Dulce foc este Alisuca voastra!pt. sotul/tati-ul vostru!Sa va fie alaturi mereu!

Liliprejbeanu,voi papati iepure????

Noe,cam draguta si cam tinerica bunica aveti voi!!!!!Ca Bia a cam imbatranit si i se vad ridurile(printre baloane!).Da' tot dulce foc e!

Irina,sfatul meu este sa-i iei Andreiutului scaunel de masa.Se va obisnui sa pape in el si va asocia asezarea lui acolo cu ora de masa.In plus,te va scuti de artificii si alergatura si va papa mult mai repede.

Ciuf,n-am auzit de Mary Kay.Tocmai m-am inscris la Amway,pt. ca m-am saturat sa iau produsele lor de la fel de fel de distribuitori,cu adaos mare,cand pot sa mi le comand singurica,de pe computerul personal,fara adaos.Si imi vin acasa.ca sa nu mai vb. ca mai si castig puncte.

Noi am fost musafiri weekendul asta,sambata la niste prieteni(unde erau muuuulti bebei),duminica la altii,Thea a discutat cu prietenii de-o seama cu ea,s-au harjonit,au papat bine de tot,au dormit la aer,deci a fost minunat.A facut o pasiune pt. iaurtul Campina amestecat cu biscuiti(sunt la Carefour unii spritati,buni rau de tot si pt. tati).Se gasesc la raionul de bebei si se numesc Baby Star.De trei zile papa aproape un iaurt intreg(de 400)cu biscuiti(4,5).Asta la ora 18.In rest,nu se omoara dupa fructele de la 10(ca papa lapticul la 8,cand se trezeste)dar rade intreg meniul de la pranz.A inceput sa-si pronunte bine de tot numele(adica Bubu),in combinatia AAAAAEEEEE BUBU PIS.Si spune tata in soapta,probabil pt. a nu suferi mami prea tare.Voi pune si poze,dar mai pe seara.pup si revin.Urmeaza papa.
A,era sa uit!Voi adaugati la papica marar/patrunjel/cimbru/leustean/tarhon(crude)?Adica obisnuiti bebeii cu arome?Ca noi nu putem papa altfel.

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Andreea G., eu adaug arome papicii lui Marc, adica patrunjel la fiecare supica sau ma rog, orice fiertura de legume si carnitza, marar am pus la peste, am folosit reteta de la tine si chiar are un gust super bun! aha, la peste am pus si usturoi, un catel, mama ce i-a placut , yamiiii sa stii ca el nu papa daca nu are gust de nici o culoare, cum e de ex. papa din borcanasele de la Hipp, pe care de altfel o detesta.

Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

aaa, ziceati voi de iaurt, Campina eu nu i-am dat inca, nici nu prea gasesc prin magazine la noi, eventual in hipermarketuri; eu i-am dat tot Danonino cu fructe, ii place mult! sau il mai combin cu branza si biscuiti.

Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camicata1976 spune:

Mamicilor!!
Cum sa fac sa ma intalnesc si eu cu voi pe chat?
Vad ca vorbiti mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

alina eu ii fac branzica din iaurt Campina, mi se pare foarte bun.Nu ii mai da Danone, mai ales din cel cu fructe.Asa i-a dat o prietena de-a mea bebelusului ei si a ajuns cu el la dr cu urticarie.Motivul: danonino!Apropo, Seby face saptamana viitoare 7 luni, voi de cand le-ati dat iaurt simplu? Si cand? La urmatoarea masa dupa supa, nu?Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput