*Ghiocei de Martie - Aprilie 2006*(22)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

Buna seara,

Sintem pe aici, sintem pe aici.
N-am mai intrat de vreo 2 sapt, pt ca am fost cam stresata si suparata.
In primul rind pt ca s-a imbolnavit soacra-mea,ea care e plina de enrgie si nu se plinge niciodata ca e obosita sau o doare ceva, adica s-a trezit intr-o zi ca nu-si mai amintea nimik, isi pierduse pur si simplu memoria.Am fost f ingrijorati, insa se pare ca a fost numai un blocaj de memorie, inca nu se stie de ce.Din fericire acum e total ok, si speram sa ramina asa,ca asa soacra si bunica, mai rar gasim.

In al doilea rind trebuia sa dau un examen de lb engleza si cind m-am dus sa ma inscriu, deja trecuse perioada de inscriere .
Noroc ca norvegienii astia nu te lasa balta, si mereu exista si un plan B.
Asa ca spre usurarea mea,voi da amaritul asta de examen in martie,mie trebuindu-mi cel tirziu pe 1 aprilie.
Am o droaie de citit si invatat, printre altele istoria si geografia sua si angliei

Nu prea am reusit sa citesc prea mult din urma, insa voi incerca sa recuperez cit mai mult posibil.

Vivian are la activ 7,550g si 75cm.Asta e, tine la silueta inca de acum
Inca ma lupt s-o fac sa manince fructe pt ca am obisnuit-o numai cu piure de fructe la borcanel.
Stam in fundulet perfect si ne tirim prin toata casa in cautare de cabluri si de prize

Va pupam si sa aveti un week-end linistit.

Ile si Vivian (07.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Ce mai ziceti? Observ ca e o mare liniste pe aici, semn ca de acum ne dau bebeii de lucru.
Azi l-am sarbatorit pe tati in familie (noi doua gagicile), a facut 420 de ...luni.
Am fost la traditionala parada a lui Mos Craciun in centru, ce sa va spun, multa lume, copii si parinti, muzica, colinde, fanfara si un alai spectaculos iar la sfarsit mult asteptatul père Noël. Nu stiu cat de impresionata a fost Alicia, dar a fost chiar frumos, drept pt care mai mergem si la anu', cand o sa fie si ea mai maricica. Deocamdata a avut efect aerul rece si plimbarea, dupa care a papat Alicia tot ce i-am dat, ba ar mai fi vrut dar mi-era frica sa nu-i fie rau (supica de legume, orez cu ficatel).

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Salutare sa nu ne dati disparute, suntem prin zona, desi am ramas cu cititul pe undeva pe la pagina 2 a capitolului. Am intrat in febra pregatirilor, mama pleaca in 2 saptamani, am fost ocupate cu alegerea suvenirurilor (inca nu am terminat, cu mici excursii (ieri de ex am plecat de la 5 dimineata de acasa si ne-am intors la 9 seara- Maria s-a comportat exemplar), cu alegerea unei gradinite pt Maria si cu rezervarea unui hotel pt a petrece Craciunul. Aici am esuat caci nu prea am mai gasit locuri pe nicaieri si unde mai erau, foarte scumpe a. i. nu se merita.... Pana la urma am optat pt o excursie in Saipan (Insulele Marianelor) dar inainte de Craciun... e bun si asa decat deloc. Va fi prima vacanta dupa doi ani de zile. Abia astept sa-mi aerisesc neuronu, ca nu mai poate saracu...
Alte vesti nu mai avem, decat ca a iesit si al doilea dinte.
Pupam dulce pe toata lumea si sper sa revin cu raspunsuri pt fiecare.

rocsana si bebe maria (3 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

HEEEEEEEEEEI, NU E NIMENI??????
UNDE SUNTETI???
INTELEG CA E WEEK-END, DAR CHIAR ASA?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

quote:
Originally posted by alinaalex

HEEEEEEEEEEI, NU E NIMENI??????
UNDE SUNTETI???
INTELEG CA E WEEK-END, DAR CHIAR ASA?

sunt eu, dar tocmai am trecut pe Linux ca sistem de operare, si tb sa ma prind cum functioneaza

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam

Mergi la inceput

Irina71, multa sanatate, ai grija de tine!

Kim, lui tati pt. cele 420 lunisoare (=35, nu?) implinite!

Ile, bine ai revenit! sanatate soacrei!

Nshiro, bine ai revenit si tu, felicitari Mariei pt. al doilea dintzisor!

Mergi la inceput

NOE, ma bucur ca nu bantui solamente pe aici
spor la treaba!

Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_fer spune:

Buna seara!
Se pare ca toata lumea a fost ocupata in acest weekend. Noi am intrat putin ptr a ura celui mai iubit baietel. ALEXANDRU, mami si tati te iubesc, tu esti marea noastra comoara.
Nu pot crede ca azi a implinit 7 luni. Parca ieri imi era teama ca nu cumva sa nasc de Paste si sa fiu nevoita sa pertec sarbatorile in spital. Din fericire nu a fost asa ci ne-am petrecut sarbatorile alaturi de pretiosul cadou pe care ni la adus iepurasul in anul 2006. Au fost cele mai frumose sarbatori!
Ma uit la el cat e de mare si nu pot crede cat a crescut. De vreo cateva zile l-am pus in premergator, este asa de haios, imi place la nebunie sa il vad cum alearga cu premergatorul pe hol, vrea sa vada el tot, sa ating tot, se bucura chiar si atunci cand ajunge langa o usa sau perete.
Cred ca asta este cea mai grea perioada, nu stiu cum va descurcati voi dar eu abia il mai pot tine in brate, vrea peste tot.
Kim la multi ani ptr tati de Alicia.Ce bine ca printesa ta papa.
Irina asa ma chinui si eu sa il hranesc pe Alex. Andrei are perisor asemenea lui Alex. Are tepi naturali.
Va pup si ma duc sa vizionez un film alaturi de tati.
Noapte buna!

Gabi si bebe Alexandru-Ionut
19.04.2006
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/alex_ferf/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_fer spune:

am pus poze noi, Alex 7 luni

Gabi si bebe Alexandru-Ionut
19.04.2006
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/alex_ferf/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune: