*Ghiocei de Martie - Aprilie 2006*(22)
Raspunsuri - Pagina 23
loranda spune:
Micaalsa si Iulia sunteti niste frumoase amandoua.Multi
.Crede-ma ca nu sunt foarte bucuroasa ca se deplaseaza asa.As fi preferat sa fie mai tarziu.Iulia,fiind o fetita "cu greutate',nici nu-i bine pentru articulatiile ei sa "alerge" de pe acum.
Roxivan si Anda mi-a varsat asa odata si stiu ca urmatoarele 2 mese nu a vrut nimic sa manance nimic decat sa bea ceai.
Atomicei cu gatul rosu.Sper sa revine curand la culoarea normala.
Catrinelsper ca bomb(Oana) e mai bine.
Laura&www.dropshots.com/loranda" target="_blank">Anda(28.03.2006)
tania2 spune:
sal,
Fetelor, m-am pomenit cu socrosenia la usa la ora 7 seara!
Au, innebunit pe cuvantul meu!
pup
Bianca Alexandra Iris 15.04.2006
http://community.webshots.com/user/red_tania
Catrinel_17 spune:
Fetelor, multumesc! 
Oana e mai bine, nu a mai vomitat, nici ieri seara, nici azi. Ieri seara era ea vioaie, dar tot pe langa mine statea. Daca plecam, striga dupa mine, cand va scriam voua mesajul, aud o crontz-crontz undeva jos, ma uit, Oana statea in funduletz lipita-lipita de scaunul pe care stateam eu, si rontzaia un papucel… m-am topit.
Plus ca miercuri a zis ma-ma… plus ca da pup, asa cum stie si ea – lipeste buzele de obrazul meu si face ptrrrrr. Eu o pup pe obraz, ea isi lipeste guritza de obraz si face ptrrrrr. Eu ma tot feream cand o vedeam asa, credeam ca vrea sa muste ![]()
POLI, ce fain ca ati iesit!! deci sa inteleg ca nu e inca nici o concluzie cu Nik cel mik?
ILE, tu unde esti, nu mai scrii? sper ca sunteti OK!
ALINAALEX, fix asa si Oana, inghite ca o nehalita, toata saptamana a fost asa. Nici nu apucam sa iau in linguritza, ca ea era cu gura cascata ca puiu de randunica. Pai na, si acuma tragem ponoasele.
CATRINUTZO, naspa nervii dati de socrosenii! Aia-s cei mai rai. A avut ceva idei? ![]()
ROXIVAN,
Darius! Il faci schior! Ce fain rade!!!
Ii dau si eu Oanei Chamomilla (D1) Mi.a recomandat moasa. E bun, o mai calmeaza cand e agitata. Da-i si tu seara vreo 3-4 globule din alea. Fain ca se gaseste si in Ro!
MICAALSA, vazt pozele, Iulia e o scumpa! Ce palarie e aia? Cred si eu ca Iuliei ii place!
Eu am 21 de grade in camera. 26 e mult de tot!
KIM; cand ii dau galbenus nu primeste carne. Si galbenus scrie ca se da numai de 2 ori/sapt.
AALINA, am avut noroc ca a fost numai o indigestie. Ma bucur ca bea ceai, i-am dat amestecul ala de anason, fenicul si chimen…
Azi a mancat bine toata ziua in afara de pranz si masa de lapte de la ora 5, cand a baut numai 50 ml. Prost bea ea mai demult la ora 5, dar nu chiar asa! Poate vrea sa reduca la 4 mese? Este vreun ghiocel cu numai 4 mese?
E cam agitata si maraita… io as da vina pe dinti, numai ca nu se vede nimica! Nici gingie umflata, nika!
Aaaa, si azi s-a inecat cu un biscuite, din ala de la Nestle… eram langa ea, cu spatele, si aud asa, un fel de gajait… Uff, i-am bagat degetul pana in gat, pe bune, si am scos bucata. Ma mir ca nu a vomitat. Plus o sperietura ca am scapat jos o cutie cu carti, si da-i si plangi… si alta faza, cum statea ea asa in funduletz pe covor, trage mai tare de jucarie, se dezechilibreaza si cade pe spate. Evident ca a dat cu capatzana mai tare de podea… si da-i iar si plangi. Eu incerc sa nu fac mare tevatura din chestiile astea, dar mi-a fost asa mila de ea, saracutza!
Si umbla peste tot, cotrobaie, scoate, baga in gura, e de groaza! Bucurati-va cat inca nu au luat-o la goana!! LORANDA, tu stii ce vreau sa zic ![]()
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
Qamar spune:
fetele, multumesc mult pentru urarile de ziua Biei
pentru ca am citit dar nu mai am timp de scris tunait, puteti vedea, daca doriti, cu ce ne-am mai ocupat noi lately:
Bia la 8 luni aici
va pup si va doresc o noapte faina, si sper sa recuperez si eu cu scrisul! multumici maximi fetelor care s-au interesat de noi si multa sanatate bebeilor bolnaviori!
Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)
Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam
kim spune:
Catrinel, ma bucur ca Oana e bine. Auzi incepe showul de acum, a dat si Alicia cu capul, am fost in vizita, si se juca ea pe o patura si patura pe covor, oai ce a mai plans si ce vinovata m-am simitit eu!
Agitata si maraita e si a mea, mai ales cand e sa pape ori sa doarma, s-ar juca non stop, si eu dau vina tot pe dinti, dar se cam lungeste faza asta...
La masa tot cu pacaleli o tin, ii trebuie sa pape singura, ii dau cu lingurita papa ce papa pana se incaptaneaza si nu mai deschide gura, abia mai prind cate o ocazie daca o las si pe ea sa "se serveasca". Si i-am facut meniuri cat am putut de interesante: banana + ananas proaspat, mar copt, tofu + legume, ficatel + cartofi...
Iar cu adormitul nu mai stiu ce metoda sa aplic, mai nou si daca o adorm in brate (pe fotoliu, ca altfel imi rupe bratele) cand o pun in patut se trezeste, nu mai are somnul acela profund!
KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos
aalina2003 spune:
Catrinel, bine c-a fost doar atat!
Poli, micutul de Nick, poate febra e doar de la dinti. Oricum, trebuie sa-ti faci griji de la 37.5 in sus, nu?
Ana a ramas cu o tuse usoara, dupa rosu in gat (de fapt, roz in gat, dupa cum a spus pediatra) si am fost ieri cu ea la doctor, sa o vada din nou. Nu are nimic grav, tusea e iritativa,drept pentru care nu a primit nimic. Treaba e ca eu nu am putut dormi cu ea, din cauza tusei, asa ca a dormit tati..iar eu am dormit pana la 8 jumate, ca m-a sarit si cu masa de 6-7.Ce bine a foost, chit ca am dormit intr-un pat nu prea comod, de fapt,o canapea! Cred ca se va repeta figura..ca si-asa lui tati i se pare fooarte usor sa cresti un copil.
In Mama c si copilul scrie ca la 8 luni, bebe;lusii ar trebui sa doarma 10-12 ore neintrerupt..da' de unde, Ana mai mult de 8 ore nu a dortmit niciodata. Poate Oana mai doarme asa, dupa inot..
. Voiam sa te-ntreb, Catrinel, Oana are in urechi ceva dopuri speciale, la bazin, sa nu-i intre apa?Ca maica-mea m-a innebunit cu apa in urechile Anei la baie..
gabi_fer spune:
sal mamicilor! Ma bucur ca bebeii vostri papa. Al meu pui nu vrea deloc sa pape.Acum toata ziua este in miscare si nu stiu de unde mai are atata energie. Se rostogoleste toata ziua. Vrea mereu in premergator si mai nou ne face pa. Toate bune si frumoase pana la masa. Avand in vedere ca i-am dat tratament ptr raceala acum nu mai deschide deloc gurita la mancare.A prins frica. A mai patit asa cu el dar dupa 2-3 zile ii trece.
La multi ani ptr:
februarie: Maia si Stefana - - Doublemom
februarie: Anna-Lia - - CAT
februarie: Andreea - - Maria28
martie: Nikolas - - Polixeni
martie: Lara - - Elvie
17:
ianuarie: Ana-Maria - - Tcelen
februarie: Markus - - Mariana_1976
februarie: Madalina - - Loriana27
februarie: Tudor Bogdan - - Cameliada
martie: Stefania si Maria - - Adibal
aprilie: Eric Ionut, - - Honeypuma
18:
martie: Tudor - Emii2
Va pup ca Alex nu vrea sa stea cuminte deloc!
El va spune: y v m bvgryygbg vyV
Va pupam
Gabi si bebe Alexandru-Ionut
19.04.2006
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/alex_ferf/my_photos
roxivan spune:
Salutare!
Intru si eu repede, rpede, ca nu mai am loc la calculator la sf saptamanii de sot.
Catrinel, eu am vrut sa cumpar, dar nu mi-a dat farmacistul medicamentul. Mi-a zis ca trebuie reteta de la medic, ca daca ii dau eu, dupa mine, ii poate face mai mult rau decat bine.
Catrinutzo, ce facusi cu soacra?
Roxi si Darius-Mihai (10.04.2006)
adar spune:
Pupicei pupicei multi la toata lumea !!!
Am intrat si eu asa scurt, ca sunt foarte ocupata ... sa mananc negrese
, ca n-avui ce face, si-mi bagai nasu-n culinar ... asa ca ... daca de luni nu ma apuc serios din nou de cura, se duce naibii toata munca mea.
Ma grabgesc la Maia, asa ca pup toti bebeii bolnaviori prima oara, apoi pe toti cei sanatosi, retardati (Maia, te pupa mama!!!
), cuminti, obraznici ... si pe toate mamicile minunate ...
Roxi - am citit scurt despre medicamentul ala, daca e vorba de Osanit sau ceva de genul asta, nu te agita ca oricum se pare ca n-ai sanse cu el. asta se pune sub limba, si copilul trebuie sa il tina sub limba nu stiu cat timp ...nu cred ca se poate, eventual pe la 2-3 ani, cand ........ eu mi-am spus parerea, tu poti incerca si sa ne spui daca reusesti sau nu ![]()
_
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
Cati ani are Maia mea ???
Irina71 spune:
Noe, MP, dar ce scurt ati intrat ..... 
Noe, Vazut Bia frumusica
sa stii ca eu imi doream enorm o fetita (si inca mai vreau, dar sotul cica suntem batrani
) ma gandeam ca va avea ochii albastri, ca ai sotului, si mi-o imaginam ... aratand ca Bia ta ! ![]()

Si am visat intr-o noapte ca ne-am intalnit, dar cum : veneam cu sotul la o terasa si cand sa parcam masina (CT-71-YNA
) o parcam langa un Nissan (B - nu stiu cat- NOE) si mi-am zis "asta e precis masina Dianei) ! Si asa a fost ! Chiar, la masina ta iti pui la numar "NOE" ???
Ile, esti bine ? N-ai mai intrat de mult ...
Eu ma lupt iar cu o raceala, iau antibiotic ca nu se mai poate. 
Andrei e bine deocamdata, sper sa nu ia si el raceala. De cand l-am pus in premergator (la 8 luni) umbla prin toate sertarele, trage si scoate totul din ele si le arunca pe jos
Ce mizerie faceeeee ..... Si n-am cumparat scaun de masa in ideea ca oricum, peste 3 luni maxim o sa-l pun cu noi la masa. Ii dau sa manance stand in fund pe canapea si dupa 4-5 lingurite vrea sa plece, se arunca pe burta, eu il ridic, iar vreau sa-i dau, iar se arunca (pe spate de data asta), iar da-i si ridica-l, se taraste pe mine, il iau pe genunchi si-i mai dau 2 lingurite, plange, ii bag repede in gura
, apoi plange cu gura stransa, cedez si-l pun in premergator, apoi il las sa studieze sertarele, timp in care ma tin dupa el cu lingurita ... of of of asa la noi masa dureaza cel putin 45 minute si cel mult o ora si un sfert. Fara exagerare. 
Asa imi vine sa-l las in pace si sa nu-i mai dau.... dar ideea e ca mananca pana la urma... nu stiu ce sa fac. Parca ma vad, ca-n reclama aia, peste cateva luni, fugind dupa el prin casa cu lingurita intinsa ... 
Mai e cineva care se chinuie asa la masa ? Daca as lua scaun de masa (desi cred ca e cam tarziu acum !) oare sta ?
Andrei se ridica singurel in picioare, stand in fund in tarc. Asta, precum si vreo 9 poze de azi, le puteti vedea la mine la dropshots la semnatura.
Pup mamicile si bebeii !! 
Irina, mami de
Andrei (03.03.06)
www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine

MAIA
minunea cu ochi mari