*Ghiocei de Martie - Aprilie 2006*(22)
Raspunsuri - Pagina 27
catrinutza spune:
Mai fetelor...dar uitasem ceea ce era mai important si mai extraordinar:
1. Puiutul meu a scapat se suspiciunea de dispalzie de sold...
2. Puiutul meu a facut primii pasi fara sustinere si de cateva zile canta pe tema: mama...cu diferite tonalitati si intonatii
Si avem o noua porecla: Duracell
Catrinele...si eu de cand i-am introdus la pranz doua feluri de mancare si seara, inainte de lapte si ceva mai solid, masa de la ora 5 e ceva simboloc: iaurt sau un fruct...sau nimic
Adar...draga mea cura mea de slabire s-a dus pe apa sambetei: saptamana trecuta am luat-o de luni...marti eram asa de constipata si aveam niste crampe atat de amri ca ma gandeam ca daca la bebei colicii sunt pe jumatatea dureriloe pe care le aveam, nu e de mirare ca urla asa saracutii...asa ca dupa 2 zile de carne am trecut la branza, dar am mai scpat si altele...o sa incerc sa mai tin, dar fara atata carne, doar branzeturi si legumo-fructe...
Irina...scaunul de masa e o amagire....Duracell face aceleasi scheme ca mandrul tau chiar daca e in scaunelul de masa...noi experimentam deja alergatul cu linguritza, in scaunel sau nu...mie mi-ar trebui unul cu lanturi sau cu cuie...![]()
Rocsana-fata...salutam Maria-san de Japan...si salutam si miscoricii...si inca nu a invatat Maria-san cum sa deschida usile si sertarele si sa isi bage mana in soba...sau sa busileasca cu viteza luminii...
Andreea...dai inainte cu "aromele"...Thea ta sigur nu o sa fie un mofturici...si ma bucur ca papa asa bine iaurtul si biscuiteii...si a mea ar papa unul intreg dar parca nu imi vine mie sa ii dau atata...mi se apre ciudat sa pape 400 g mai ales cand stiu ca atata e mult si pentru burta mea...
Alina...sfatul meu este sa nu ii mai dai iaurt cu fructe..mai bine il preapri tu din iaurt simplu si adaugi tu fructe...alea au prea multe chestii artificale si alergogene...
AmaKaly....initial asa am inceput cu iaurtul...la masa 4...dar acum ii mai dau si dimineata, ca un fel musli sau cereale....
Gabi_fer...stai linistita cu cele doua cazaturi...se pot si mai multe: la noi recordul a fost de vreo 4 sau 5...
Poli...poti sa ii dai mai multe chestii la o masa...dar atentie sa le primeasca pe amandoua....nu ii dai altceva daca nu vrea sa manace un aliment....se va invata mofturos...ceva de genul: asta avem la masa, nu papi acum, ne vedem la urmatoarea masa...eu incerc sa ma tin de regula asta, dar nu imi iese intotdeauna![]()
...oricum de ex. dimineata ii dau paine cu ceva branzaturi si ou si iaurt sau ceai sau lapte, la pranz ii dau doua feluri de papa si "desert"...
Haideti ca fug sa pregatesc mancarica de pranz pentru Duracell atomic...
------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006)
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."
roxivan spune:
Hop si noi!
Mi-a fost tare dor de voi, dar n-am mai avut timp pentru nimic altceva in afara meselor lui Darius.
Andreea, eu nu i-am pus pana acum in papica patrunjel sau marar, dar asta e urmatoarea incercare pe lista noastra.
Ama_kaly, eu i-am dat iaurt Campina de la 6 luni si a fost fff incantat, chiar si acum papa cate o jumatate de cutiuta de iaurt, dupa ce in urma cu o saptamana manca fara probleme una intreaba. Eu i-am pus in Campina (singurul incercat de noi) para sau biscuiti, dar il papa la fel de bine si simplu.
Poli, felicitari pentru statul in picioruse!
Catrinutzo, tu stai in aceeasi curte cu soacra si cumnata? E nasol cu soacrele astea mai ales de la o varsta, o iau razna rau. N-o mai baga in seama, tu ocupa-te de Mariuca-atomica si nu-ti mai face nervi, ca te simte si copilul ca esti agitata. Saru-mana pentru retete!
I-am dat lui Darius zilele astea: dovleac copt (a fost super incantat), dar nu prea mult pentru inceput ca mi-a fost teama, kiwi, l-a primit bine, branzica calcica la fel, spanacul nu l-a vrut sub nici o forma, strugurii i-au placut...si cam atat.
Roxi si Darius-Mihai (10.04.2006)
mihaser spune:
salut!
la multi ani Ceela sa fii sanatoasa si iubita si sa traiesti multe clipe de fericire alaturi de sot si de Traian!

Alinaalex si eu stiu ca Danonino are multe chimicale in el de la pediatrul lu` Cristian. Mi-a recomandat sa-i dau Zuzu simplu si il mananca.
Poli ce dragut e Nick...si camera lui e foarte reusita! Felicitari!
Catrinutza nu mai baga in seama toate fazele astea! tu si copila trebuie sa fiti linistite. Daca nu va mai baga in seama, cu atat mai bine!
AndreeaG de pe ce site luai crema aia termoactiva ptr slabit? Poti sa-mi trimiti un PM?
Pupici!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
roxivan spune:
Ama_kaly, eu ii dau iaurtelul la masa de la ora 17.
Catrinutza, ma bucur mult pentru vestile bune pe care ni le-ai dat!
Fetelor, voi le-ati dat bebeilor suc de rosii?

sarbatoritilor:
Ionut-Alexandru (Gabi_fer), Cristian (Alorea16), Keane Peter (AlinaMizzi) si Eva Maria (Ciuf)
Sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si frumosi!!!

Roxi si Darius-Mihai (10.04.2006)
adar spune:
Hello, hello ...
Am intrat sa va salutam si sa pupam toata trupa de bebici si mamici!!! Noi suntem bine, cantam, papam bine, spunem TATA in gura mare, sa auda toti vecinii si stam si putintel in fundulet.
Eu personal sunt foarte fericita, numarul kg aruncate la gunoi este de 8, deci ... aplauze va rog!!!
catrinutza - sper sa reusesti sa slabesti si tu, e cam greu daca te opresti, dar sper sa reusesti, asa cum poti.
In rest, la noi toate bune.
Va pupam cu drag si, cand oi avea mai mult timp, intru sa mai povestim. Acum ma duc sa-mi continui smotrul, sa elimin dezastrul lasat de zugrav ..................
_
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
Cati ani are Maia mea ???
claudia_d spune:
Miracol!Bebe doarme!La noi e o minune sa doarma in casa la ora asta.
E obisnuit sa doarma plimbat cu caruciorul.Probabil ca vremea asta mohorata l-a doborat.Oricum pe la ora 13 iesim din casa , ca trebuie sa ajung sa-mi fac vaccinul antigripal.
Nu prea mai am timp sa intru pentru ca am gasit un apartament de 3 camere asa cum ne-am dorit,dar trebuie sa-l vindem pe-al nostru si in fiecare seara avem vizitatori, exact cand Vladut trebuie sa manance.I se face si somn si devine nervos si abia il tin pe linia de plutire.
Am atatea de facut si am impresia ca timpul e prea scurt.In plus primesc tot felul de exemple legate de mame cu copii si cu cariera care se descurca foarte bine.Mie nu-mi iese.
Gabi_fer eu stau in Pantelimon-Iancului si in viitorul apropiat sper ca ma voi muta in Iancului.Merg f.des in parcul de langa stadion, 23 August(denumirea veche).Cand mai e vreme frumoasa poate ne intalnim pe-acolo.
Roxivan,Chamomilla poti s-o iei de la farmaciile Helpnet,fara reteta.Daca vrei trimite-mi adresa ta la claudia_dob@yahoo.com si iti trimit eu cate tuburi vrei.
Mihaser si eu am inceput sa-l culc pe Vladut langa mine,pentru ca mi-e mai comod,dar mi-e teama sa nu dea dependenta.
Andreea_Georgiana si noi suntem fani Campina+biscuiti.O sa incercam biscuitii recomandati de tine.Noi punem Campina si in supa pasata si in budinca cu paste la cuptor.
O sa incepem si noi cu marar,etc mai ales ca noua ne plac mancarurile aromate(busuioc,oregano,rozmarin,etc) si trebuie sa obisnuim copilul cu mancarea familiei.
Catrinuta doctorii mi-au recomndat,mai ales pe timpul iernii sa nu duc copilul in spatii f.aglomerate gen mall-uri si sa-i dau pe perioada rece din 3 in 3 zile un sfert de tubulet de Oscilococcinum.Mi-au explicat ca pana la un an si jumatate,din cauza eruptiei dentare sunt f.vulnerabili la virusi.
N-ShiroVacanta placuta!Sa te gandesti si la mine care nu pot pleca din motiv de "bebe plangacios si galagios"
Ama eu am inceput cu iartul pe la 6 luni,la masa de seara.Initial l-a refuzat,dar dupa ce-am pus biscuiti in el nu l-am mai oprit.
Alinaalex daca nu gasesti Campina,poti incerca cu Prodlacta sau Zuzu
Claudia Gabriela
POZE
mari78 spune:
Am aparut si noi.
Sa incep prin a ura La multe lunite tuturor bebicilor care au mai adugat o lunita de cand n-am mai intrat noi si celor sarbatoriti astazi : Eva Maria, Isabella Maria, Bianca, Mihaela si Keane Peter, Tudor Andrei ! Sa cresteti mari si sanatosi !
Asa...eu sunt racita rau de tot si e tare greu, mai ales ca nu mai stiam cum e de mai bine de 2 ani !!! Da, de 2 ani nu am mai racit si asta datorita vaccinului antigripal pe care il faceam in fiecare toamna...dar, asta e...coldrex, tinctura de echinaceea si pastilute din plante, ceai cu miere si lamaie si multa rabdare. Sper ca Teodora sa nu pateasca nimic, cu toate ca parca si ea are ceva mucisori.
Teodora e foarte activa , merge tinuta de manute si putin tinuta doar de o singura manuta, prinde viteza in patru labe doar daca vede ceva interesant si vrea sa obtina, se ridica in picioare acum sustinandu-se doar cu o singura mana si vorbeste toata ziua. De 2 saptamani zice TATA si cand incepe nu mai termina, MAMA zice de multe ori cu adresa, mai ales cand vrea sa-mi atraga atentia, sa o bag in seama, in rest : da-da, ata, bum-bum, ada, ce-ce, ba-ba etc. Cu somnul stateam bine pana sa mergem la Onesti (Camicata, data viitoare poate organizam o intalnire in parcul vostru frumos pe care-l vizitam de fiecare data ), adica se trezea pe la 2-3 noaptea si pe urma dimineata la 6.30-7, chiar si 8. Pentru mine era ok, fata de 5,6 treziri cate avea inainte...acum a inceput iar sa se trezeasca des.
Cu mancarea stam bine (Andreea, Catrinutza multumim pentru retetele delicioase, am incercat si noi cateva si le vom testa pe toate), fructele nu prea le papa, doar banana, ar manca si 2 la o masa. Piureul de legume cu carnita, ou sau ficatel la pranz papa in medie cam 180 grame (papa si san la o ora dupa, ca sa adoarma), iaurtul nu prea il vrea in cantitati mari, insa papa sera pe la 7.30-8 o portie de cereale cu lapte ca sa fie mai satios entru somnic, ca eu nu prea mai am asa mult laptic, iar formula tot nu vrea... Are 9300 grame si 72-73 cm. Gata, am dat raportul
. O sa incerc sa si raspund astazi , dar mai tarziu putin ca s-a trezit mandra si ma tot bodogane sa ne jucam, adica imi tot flutura cate o jucarie si "tuseste" sa ma faca atenta.
Pupici, pe mai tarziu
Mari si bebe Teodora Maria (26.03.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marybat_78/my_photos
"Eu muncesc, tu muncesti, el fura" - conjugarea verbului "a munci"
emanuelaan spune:

La multi ani la pitici nascuti azi 

CATE UN PIPUC DE LA DARIA 
http://www.totsites.com/tot/dariaa
ANDREEA GEORGIANA spune:
BIANCA
EVA MARIA
IZABELA MARIA
KEANE PETER
CEELA!
Nshiro,poate tu ai mai mult noroc sa-ti obisnuiesti sotul cu mujdeiul.Banuiesc ca merge cu multe feluri de mancare de-ale lor.
frumoasa...migdalata!
Ile,sanatate multa soacrei tale!Si mie mi-e draga soacra mea,chiar daca are ciudatenii.Si ea ma iubeste tare mult!
Revin.Suna cineva la poarta!
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
ama_kaly spune:
Multumesc fetelor pt rapsunsuri!
O sa ii dau si eu azi pentru prima data, incerc cu iaurt simplu daca nu vrea ii pun si biscuiti.Voi de care biscuiti ii puneti, din aceea simpli, romanesti sau biscuiti speciali pt bb? Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

MAIA