*Ghiocei de Martie - Aprilie 2006*(22)
Raspunsuri - Pagina 19
mariana_1976 spune:
Aida ce m-ai speriat! Credeam ca n-o sa mai intri pe la noi! Alex seamana din ce in ce mai mult cu mamica as zice eu.Frumoasa si cea mare si cea mica! Lasa ca si mama mea tot asa la inceput nu prea stia cum sa foloseasca unele aparate de uz casnic, mai ales masina de spalat vase n-o suferea.![]()
Polixeni eu le-am pus pe tavita la copii mai mari: pix, trusa de machiaj, bijuterie, pieptan, bani, carte, masinuta de jucarie, Cd-ul de la Windows, tablou mic, nota muzicala, minge de fotbal in miniatura, o carte postala cu balanta si o alta cu simbolul crucii rosii.
La suedezi le-a placut chestia asta ca nu mai vazusera niciodata asa ceva, iti dai seama.
Delia mie imi ia sa-mi roada fermoarele, nasturii si toate curelusele de la genti.
Catrinel botoseii aia sunt de vis.Noi avem pentru iarna doar din material impermeabil si captusiti cu blanita artificiala.Ii pun in carucior cind doarme afara.
Kim
si eu te felicit pentru cetatenie ca stiu bine cit de mult inseamna culoarea pasaportului oriunde in lume va veti duce.
Andreea - Georgiana tu mereu scrii de papici delicioase si nu ti-e mila de mine deloc?
Monica ce bine imi pare sa citesc ca va plimbati si va simtiti bine.
Ciufulet cu intirziere ii urez lui Luca "Many Happy Returns!".Ai luat cumva o frisca vegetala sau cu continut mai mic de grasime? Ca de obicei alea sunt mai cu chichite si se topesc mai usor.
Vad ca Markus a inceput sa se cam lase de biberon desi nu e bolnavior.Pur si simplu maninca de 5 ori pe zi niste portii maricele si bea doar maximum 5dl de lapte separat in 24 de ore.Cred ca din cauza diversificarii pe care a intensificat-o socrella.In consecinta i-am bagat lapte amestecat in toate mincaricile.
Mariana
23+
mama de Monica, Matei si Markus
dea0277 spune:
Adar, i-am facut poza miei, imbracata asa, am furat de pe internet o poza cu caciula si am pus-o in photoshop pe capul ei si apoi jucarii si prostii pe linga. imi place sa fac asa ceva, asa ca daca vrei, fa-i o poza pe fundal alb sau sa fie culoarea uniforma, si ti-o modific eu, daca vrei.
Catrinel_17, merci ... dar astea sint facute inainte sa se imbolnaveasca, dar oricum de-a lungul bolii ea tot la fel de activa a fost, nu prea ziceai ca este bolnava.
Ciuf, tu ca esti in America, du-te la wal-mart, imbrac-o frumos si o sa iasa si mai faine.... nu este asa scump, cred ca pina in 20, eu am vrut sa ii fac, dar era prea mica cind am plecat de acolo ... sint superdragute fetele de acolo, sau la sears ... sint peste tot.
Andreea & Mia (23 ianuarie 2006)
http://new.photos.yahoo.com/dea0277/albums/
ciuf spune:
Salutare
La mai multe lunite pentru :
Ana, Bianca, Maia si Stefana, Anna, Andreea, Nick, Lara! Sanatate multa!
oglinda, oglinjoara/ cine e cea mai frumoasa din tara?
cine, decat eu?
mama imi deseneaza
yupppi, a gasit mama dintisorul!
Pa
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo
mihaser spune:
Salutare!
Dea sunt super pozele cu Mia! A patra mi-a placut mult, insa si celelalte sunt mumoase. Tu esti super, aproape ca nu te-am recunoscut...ai slabit si arati bine! Si Mia s-a facut asa mare! Imi dau seama ce mandra esti de luptatoarea ta. Si Cristian urla de foame! E cel ai grav lucru ptr el...nu-l pacalesc cu nimic. Trebuie sa-i dau papa. Saptamana asta a papat si din 2 in 2 ore...a recuperat!
Delia asa cotrobaie si Cristian peste tot...prin rucsacul lu` tati, borseta lu` mami cu creme, postea lu` mami. Sunt super haiosi! La restaurant sper sa ajunga cumnatul si cumnata...el locuieste in NY iar ea are o bursa in Colorado. Noi nu stiu daca ajungem...nici nu cred ca ne dau viza. Oricum daca se va intampla evenmentul o sa te anunt. Mi-ar face mare placere sa te vad si sa-l pupacesc un pic pe Rudy.
Andreea, Doublemom si eu i-am dat un pic de salau prospat facut la cuptor in folie de aluminiu. I-a placut! Mie mi l-a facut mama file...i-a scos ea oasele cu un cutit.
Ciuf am vazut pozele cu Eva cocheta si cu tine! Mie imi place freza ta...te intinereste. Vopseaua nu mi-a iesit bine si din cauza Hennei de mai demult. Trec eu si peste asta! Oricum negru e nuanta sigura si roscat in cazul meu. Ce fain v-ati distrat de ziua lui Luk. Ptr topingul de tort eu am ales o glazura de caramel ca am patit si eu multe cu frisca. Mai trantesc ceva figurine de zahar cumparate si arata super! Oricum cel mai important e gustul si cred ca a fost yummy! Luca e fain cu balonul pe WC! Si Cristian e innebunit dupa baloane! Felicitari ptr dintisorul Evei! Noi avem 6 dinti: incisivii si caninii!
Kim felicitari ptr dubla cetatenie! Am vazut pozele cu Alicia si e super simpatica si grasunica!
Ada am vazut pozicile voastre! E super Maia! Ce cuminte sta ea acolo cu jucarioarele! Sa stii ca eu m-am ingrast ca porcu`! Am o pofta de mancare...orice!
Catrinel cred ca pe Roxi ai vrut sa o inviti la intalnleala! Ce faini sunt botoseii! Am vazut si eu ceva asemanator la TCM! Super poze! Al meu nu papa spanac...decat din borcanel, dar il cam da afara. Nu crd ca are sens sa-l mai stresez cu el. Si Cristian papa biscuiti asa ca porcu`. Si eu ii fac poza! In rest papa bine din lingurita nu se murdareste deloc...asa l-am invatat...fara maini in castron si incercari de a duce singur lingurita la gura. Ii dau eu...el da cu plama in masa sau se joaca cu altceva. Nici bavetica nu ii trebuie!
Alinaa2003 Toate simtim esecul asta...trebuie sa treci peste. Nimeni nu e perfect! E si dificil sa ai grija de copil. Eu am facut o pauza la mama si asa de bine m-am odihnit...dupa ce am mai venit pe tren o gramada...tot mai simteam si saptamana asta nevoia sa ma odihnesc...sforaiam noaptea de mama mama! Sotul a zis ca sunt o lenesa, ca nu fac nimic, insa el habar nu are cum e! Crede ca e super relaxant!
Gabifer multa sanatate bubulinului! Norocul tau ca ai titi!
Roxi s-a intamplat cand avea 3 ani...de atunci e bolnava. Acum a crescut, insa trebuie sa faca un tratament..rmn parca! Nu stiu sigur cum se numeste! Oricum mi s-a parut ciudat evenimentul...de aia l-am povestit. Ar fi pacat sa se sperie puiutii. Tata mereu zice ca o sa taie procu cu Cristinelu` si eu mor cand il aud. Nu o sa-l las niciodata sa asiste la asa ceva.
MP cred ca te-ai simtit bine la Munchen...Sotul meu se cazeaza la Hotel Leopold si au si personal roman...e o tipa chiar din Timisoara. Sper sa il insotesc si eu la anu` intr-o delegatie...numai sa vina maman sa stea cu piticu`!
Poli si eu o sa ii iau motul la 1 an! Abia astept! Cu tavita si tot tacamu` ca si nasa tine la traditie!
Tania ce luna de miere super ati avut! Si a mea a fost supersi nu am cheltuit sume colosale! Ne-am simtit super fain, desi eram varza ca pe mine in ziua urmatoare nuntii m-a muscat catelul de fata in timp ce il mangaiam. Si era al doilea semn ce il aveam pe fata de la o muscatura de caine. Primul data de la 3 ani! In fine am trecut peste! Si Cristian e asa nesuferit cateodata si iau si eu obiectele din mana si arunc cu ele de nervi.
Ema Dariuca e draguta! Ce fain ca i-ai facut web site!
Micaalsa ce mai face Iulia? Am vazut o fetita pe un produs...parca Panadol...si semana asa bine cu fetita ta!
Fetele multumim ptr felicitarile adresate ptr dintisori...incisivii de sus tare mult ne-au chinuit...am avut de toate febra diaree lipsa poftei de mancare insomnii...s-a trezit mama saraca...am scapat eu de calvar, dar tot muream de mila lui...acum totul e ok. Cristian papa cat de mult poate, e incantat de mersul in 2 picioare (tinut de maine fireste!) si la fiecare plimbare, culcare el canta...la invatat mamaia cantaret. E super haios, dar si super rasfatat! Abia ii facusem si eu program si il respecta...eram as incantata. Acum trebuie sa o iau de la capat dupa ce pleaca mama!
Fetele care nu va papa copii...sper sa le treaca prostul obicei...imi pare tare rau ca va chinuiti atat!
A Cristian la 8 luni are 8 kg...l-am pus pe cantarul meu! Nu prea are cum sa aiba mai mult ptr ca nu sta locului o clipa! Are un trup atletic...sportiv de performanta il fac (patinator sau gimnast...visez eu!)
Pupici! Am facut un album nou cu poze...7 luni!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
roxivan spune:

Ana, Bianca, Maia si Stefana, Nikolas
Sa fiti sanatosi si frumosi! 
Roxi si Darius-Mihai (10.04.2006)
roxivan spune:
Fetelor, voi ce le dati sa pape dimineata? Eu ii dau dimineata ori mar cu biscuite ori fructe la borcanel, ori para cu biscuite. Azi nu a vrut sa pape sub nici o forma mai mult de 1-2 lingurite mar cu biscuite, apoi am incercat cu fructe la borcanel, nimic. Ma gandesc ca s-o fi plictisit, poate imi dati si mie o idee.
Dupa fazele astea nu i-am mai dat lapte, acum e nemancat, nu a vrut nici suculet.... I-am pus la facut supica, daca nu o vrea sa pape nici la pranz cred ca o sa o iau razna. Ieri nu a vrut sa pape piureul cu lingurita si am fost nevoita sa-l diluez cu zeama de la supa si sa i-l dau cu biberonul...imediat l-a baut si a si adormit.
Roxi si Darius-Mihai (10.04.2006)
aalina2003 spune:
Multumim pentru urarile de 8 luni!
Roxivan, nici Ana nu mai vrea fructe de nici un fel,mai mult de 2-3 lingurite. Daca sunt bebelusi care nu mai vor lapte (Markus), iata ca sunt si bebelusi care nu mai vor mancarici..Eu am incercat si cu branza de vaci proaspata in fructesau poti sa incerci sa amesteci cu putiniaurt, n-a mers, dar poate tu ai mai mult succes.Sper ca e doar o faza si o sa treaca. Ieri am cantarit-o si are aproape 7 kg..de la 2600g, la nastere.De lungime nu stiu, ca nu am masurat-o.Asta e pisicuta mea.
Azi ii pun si putin unt in piure, sa vedem..Voi pe cat timp congelati carnea? O saptamana e OK? Si carnea o fierbeti impreuna cu legumele sau separat?
Catrinel, stiu ce aiure e sa "gatesti' si bebe sa nu vrea nimicuta..sa stii ca nici mie nu-mi parea mai rau dupa borcanase, decat dupa mancarea mea..
emanuelaan spune:
Buna,Daria de 3 zile e racita are rosu in gat ooooo si ce chin avem cu nasucu ca nu sta sa aspir mucuti din nas tipa de mama mama.....si e atat de maraita si mohturoasa abia a mancat cateva lungurite de banana cu branza si de dormit mai mult de juna de ora nu ai sa vezi si ea inainte dormea 2 ore pe putin... sper sa treaca mai repede ca sunt franta 3 nopti de planton,nu poate respira pe nas si se trezeste din 10 in 10 minute si colac peste pupaza mai dau si dinti de sus ca nu era suficient

in rest va pup dulce si va doresc bebei cuninti, sanatosi si papaciosi iar voi mamici frunoasa si vesele
http://www.totsites.com/tot/dariaa
ANDREEA GEORGIANA spune:
Mateias-ardeias!(MP)Sa cresti mare si frumos,norocos si sanatos!La multi ani si celorlati Matei!
Revin
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
tania2 spune:
sal,
Multumim tare mult pentru urari, ieri Bia a fost o slendoare, ca de, a implinit puiu 7 luni, a papat spre surprinderea mea toata mancarica si nu m-am incurcat. I-am facut dimineata banana cu brinza de vaci - mancat destul de bine, legume cu ou - super bine, ananas belndat pe la 6 - l-a ras si seara un bibe de 270ml lapte cu 2 masuri rasfloci.
A, si inca ceva! A adormit singurica cu bibe cu ceai! Nu spun cum era cearsaful, ud, ud, da dormea nu avea nici-o treaba1
Astazi a papat bibe dimineata iar pe la 10 banana, ananas si branzica.
Doamne ce fericita sunt ca papa puiutzu!
Roxi, dr mi-a zis ca pot sa-i dau banana, mar, para, kiwi, ananas, portocala, pepene galben, piersica. Eu nu-i dau biscuiti pana la 8 luni. Bafta! Bia s-a apucat de mancat dupa ce i-am pus gand rau cu o zi de post, adica numai ceai.
Catrinel 17, de 2 zile papa Bia, sunt tare fericita. Sa stii ca am incercat si tot felul de borcanele da nic!
Mihaser, e un dulce Cristian suparici! Pupici!
pup
Bianca Alexandra Iris 15.04.2006
http://community.webshots.com/user/red_tania