*Ghiocei de Martie - Aprilie 2006*(22)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxivan spune:

Aalina, stai linistita ca acusi, acusi venim si noi din urma. Darius azi a mancat f putin, mi-a tras de lingurita toata masa, s-a facut ca un porcusor pe hainute, pe maini, fata, scaunel. L-am lasat si eu cu castronelul pe masuta si imediat s-a repezit in el... In final nu i-am mai dat lapte si l-am scos la plimbare, a adormit si acum am intrat in casa deoarece la 16 tre sa manance din nou. Sa vedem acum cum s-a comporta.

Roxi si Darius-Mihai (10.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Loranda, Ana mai are unpic strabism,dar se observa numai daca se uita cineva cu atentie.
De tipat si eatipa de foame, chipurile, dar cand e vorba de mancat propriu-zis..mai rarut!
Maine iau si Campina.
Andreea,mai bine pune tu retetele astea undeva (in contul comun,se poate?)sa le gasesc si eu mai tarziu..cine stie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Andreea – tu esti dementiala …. Cum s-o las sa se joace cu bricheta ????
Asa, vedeti fetelor, cine-I de la Bacau stie!!! Punem si stetoscop, de ce nu ??? Le face mama doctorante …

Dea – acum se vad … sunt superbe, cum le-ai facut ?

NA, UITATI-VA VOI ACILEA, CE FATA MUMOASA ARE MAMA ...

_
adar si MAIA (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''

Cati ani are Maia mea ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

ROXI, uite aici - botoseii. Sunt misto, tin de cald. Dar o pun si in sacul de carucior.

DEA, se vad acuma. Sunt super, foarte faina idee!!! Nu cred ca zisesei de Mia ca a fost bolnava!! Si tu ai grija de tine! Si eu am öuat de la Oana in august, e tare rau, adultii fac forme mai nasoale ale bolii, sau le suporta mai greu. Bine ca ai avut unde sa te duci!

CIUF, o sa iau casa la puricat in 4 labe… Io vad peste tot pericole, nu stiu ce sa zic.

TANIA, io tocmai de-aia i-am dat papa din borcanele la inceput… eram tare frustrata ca trebuia sa arunc tot ce pregatisem cu elan. De borcanele nu-mi parea asa rau. Incearca si tu asa, poate-poate. Eu incercam sa fiu calma la masa, daca ma enervam – vai de capul meu, imposibil la inceput.. Ma duceam in alta camera si aruncam cu chestii…. Pana a inceput sa deschida frumos guritza. Acuma e bine. Si toata rabdarea asta costa nervi, eu ma “razbunam” pe restul – huzband, socru, mama la telefon

LORANDA, de ce oi fi retzinut eu ca tu esti din Timisoara? Am vazut filmuletzul cu patrulatoarea! pazea, de acum incolo!

ANDREEA, ciuful exista, de fapt mai este un motz in crestet (spre spate), dar e asa lung, ca (mai tot timpul) sta pleostit. Suna bine retata ta de peste! O s-o tin minte, si o sa fac si eu salau. Cred ca e portivit, ca e slab. Trebe sa gasesc cum ii spune in germana!!!!!!
Wow, Thea are mooootz! Si ce acrobata e! se face din ce in ce mai frumoasa, mai! Pun si eu poze de la baitza de aici.

Si ca tot vorbiti: aveti aici - dezastrul cu spanac.

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

La multi ani, Bia si Matei! Sa fiti fericiti si sanatosi!
Vazut pozele lui Catrinel, Andreei si Adei. Fete frumoase de frumoase, ca sa fiu in tonul dat de Ada.
Ca vorbeati de pus pe tavita.
Lui Luca i-am pus asa: seringa, calculator de birou (finantist), bani, bijuuri, parfum (l-a si ales, de fapt), foarfeca (croitor, frizer), carti de mecanica.
Apoi i s-a taiat motul de catra moasa, ca nasa era in Ro.
La Eva vom rupe turta. Ca amandoi suntem din Craiova si asta se obisnuieste acolo. Dar pot sa fac si figura cu tavita ca sa combin obiceiurile.
De dat la grinda nu l-am dat pe Luca.
Eva mi-a fost super maraita ieri pe motiv de fundulet rosu. Azi-noapte s-a tot foit, a papat vreo doua biberoane de lapte, Luca a venit peste noi asa ca l-am luat repede si l-am dus inapoi la el in pat, stand cu el pana a adormit, iar de dim. ZOMBIE scria pe mine.
Sotul hotarat sa ii schimbam domiciliul lui Eva, si anume jos, in dormitor. Asa ca sunt in cautare de idei de camera de fetite, dar nici sa nu bag prea multi bani.
Loranda, dulce foc Anda! Dar ce viteza a prins. Si te si ajuta la smotruit gresia, asa e? E captivata de aspirator?
Eva e interesata numai de camioane, jucarii baietesti, ii mai asez si eu cate o papusica sub nas, ntz, ntz, o arunca cat colo.
Off, si eu visez sa am o fetita sensibila, iubitoare de arta, si parca vad ca o sa fie o zgatie, o sa spele rusinea familiei si ii va bate pe cei care ii vor face rau lui Luca, daca nu l-o bate si pe el.
Catrinel, faini de tot botoseii lui Onichka. Asa ceva as vrea si eu pentru mine.
Pup

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Deea, faine de tot pozele. Vreau si eu asa ceva. E o scumpa mica cu caciulita rosie. Superba!
Fetelor, voi v-ati gandit sa faceti poze de Sarbatori cu piticii vostri sau calendare?
Ca pe mine ma bate gandul sa fac niste calendare sa trimit in Ro la bunici. Dar imi trebuie timp sa caut sa vad cum se fac.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

La multi multi ani fericitilor:
Matei-Calin - - MP
Anne Bianca - - Noe

Multumim pt felicitarile legate de cetatenie.
Poli, ma intrebai de examen, e scris, 20 de intrebari despre limba, istorie si geografie, plus interviul oral farte scurt, poti sa aplici dupa ce ai acumulat 3 ani in Canada (se scad iesirile din tara) dar te cheama dupa cateva luni, de ex. pe noi ne-a chemat cu o luna inainte sa facem 4 ani.
Catrinel, fainutzi botoseii de mielutza. Intrebai de sac, inca nu e chiar atat de rece aici, eu ii dau deocamdata ori salopeta ori sac de carucior. Ce bine ca aveti activitatea cu bazinul, eu tot nu m-am interesat ca sa merg si eu aici, asa trec zilele! si mi-s pline, nu stiu ce m-as face daca as lucra.
AndreeaG, vazut pozele Theei, pupam ochioasa mica, seamana tot mai mult cu taticul ei.
Adar, are Maia funda rosie, da' ochisorii de la mama i-a furat?

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_fer spune:

Sal mamicilor!ptr:
14
Matei-Calin - MP
Anne Bianca - Noe
Stefan- Rorosu
fetita- Chichina
15
Ana - aalina2003
Bianca Alexandra Iris - Tania2
Am vazut ca va plangeti ca nu prea papa bebeii vostri. Alex nu papa nimic f bine cu excetia lui titi.Acum fiind racit nu vrea mai nimic.
Eu as vrea sa incep sa tin o dieta dar nu stiu daca este indicat avand in vedere ca alaptez.
Am citit ca Adar a slabit 9 kg. Felicitari! Am vazut ce cura a tinut ea si ma gandeam sa incep si eu. Oare este indicata si ptr femeile care alapteaza? Eu dc as slabi 9 kg as fi exact ca inainte de sarcina.As fi asa de fericita!
Voi fetelor care alaptati ati tinut vreo cura? Aveti pofta de mancare?
Eu as manca non-stop.
Va pupic!

Gabi si bebe Alexandru-Ionut
19.04.2006
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/alex_ferf/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Catrinel,pai iti dai seamacum ar fi casa cu 2 nervosi.....valeu

Andreea,si papa printesa pasta facuta cu usturoi?Ca eu una....ma cam ling pe botic si cred ca as papa eu tot,....la Rudy i face maica-mea zilnic mar ras cu biscuiti,si....asa ma bucur cand nu papa el tot
Ciuf,si eu m-am gandit la calendare.Mi-a dat de craciunul trecut o prietena un calendar dint-asta facut cu fie-sa,si tare mi-a mai placut.Si iti dai seama,tu ai 2 mosi craciunei
A,....sa nu uit,am un hot in familie in persoana lui Rudy,da ,ati citit bine.E fascinat de geanta mia,a dibuit el cum se trage fermoarul ca sa o deschida si de ieri asta face,si e curioas tare si cauta.Azi am pus-o langa mine,si el a venit pe sub masa si....sa vedeti cum cauta el,nu zicea nimic,el de obicei chiraie si silabiseste non stop,mama,papa,lala,gaga,nana,dar atunci nu.....era pus pe fapte mari si scotea tot de acolo,trebuia sa-l filmez,cum scotea el cu manuta,inca o hartie si inca una si uite si un ruj,si asta ce-o mai fi,le scotea si le examina 2-3 secunde pe fiecare.Asa ca I'm in trouble.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doublemom spune:

Saluti fetele,
ciuf - cu scuzele de rigoare pt intarziere - La multi ani, Luca!
Ai un nume foarte frumos, acum cand ma gandesc la tine pot sa te vad pe tine cea din poze in locul unui mare ciuf.
andreea G - sa stii ca le fac si eu peste la fete, doar sa cumpar file proaspat.
kim - felicitari pt cetatenie

Mai vin..

Miha
mamica cu doua fetite
Maia si Stefana (16.02.2006)

Mergi la inceput