*Ghiocei de Martie - Aprilie 2006*(22)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

catrinel am luat si noi aparatori pt priza.In sufragerie am avut o masuta de cafea pe care am dus-o la socorsenie si am facut loc pe jos pt Nick.Masuta cu tv si dvd am acoperit-o cu fotoliul si cu canapeaua (se imbina in V),deci nu are acces acolo...cel putin pana acum.
Faza cu paltonul...despre socrosenie bine ca nu ti-a zis mai rau ...iar huzband-ul are imaginatie bogata

Deea multa sanatate va dorim!! M-am uitat in album dar nu era nici o felicitare..scria doa "This album has no photos shared" (le-ai facut public?poate sunt private si d-aia nu se vad)

Pozici:
http://new.photos.yahoo.com/gpoli_ro/#page1

Filmuletze:
www.dropshots.com/dpoli_gr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

Iar am uitat ceva.... .Cand piticii vostri implinesc 1 anisor le puneti pe tava diverse obiecte?Si daca da,ce obiecte?
Si inca o chestie...azi vb cu huzband-ul si i-am zis ca as lua olita pt Nick.Si el mi-a zis ca e prea devreme pt asa ceva....am vazut ca , Kim a luat deja olita.Voi ce parere aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Alina / Catrinutza – eu mai fac ciorbita din supica Maiei, adica o acresc cu putina zeama de lamaie, tot asa, pentru schimbarea gustului, si ii place foarte mult. Astazi am testat mazarea si sincer nu credeam ca o va manca DAR >>>> a venit nasa la noi, eu fierbeam acolo toate alea, adica; carnita de vita cat o nuca, 1 cartof, 1 morcov si 3 linguri de mazare. Na, avand musafiri, nu m-am dus la castronel din prima. Am mai povestit cu ea, s-a mai strambat la nasa, a mai bolborosit … cam o ora dupa ce s-a trezit am mai taraganat. Dupa o ora … jaleeeeeeeeee …. Am blendat iute toate chestiile enumerate, am pus 3 linguri de zeama pesteele si m-am dus la copil cu blidul. Fara unt, ulei de masline ... Ce credeti ????? A mancat tot. a mai ramas o lingurita doar! Nu mi-a venit sa cred !!!!! Asa ca … apelati cu incredere la “asteptare” daca-s mofturosi.

Poli – vazut film! = LOVE !!! Spune-mi, aia sunt pantalonasi de pijama ???? tare mumosi sunt.

Catrinel – off, nuuuu, nici un gram nu se duce asa, pe cuvantul meu!!!!! Dupa ce ca sunt Izaura in adevaratul sens al cuvantului, mai trebuie sa mai fac si foamea …. Pai unde e democratia mai fetelor ???????????????????????
Auzi … tare faza cu paltonul si cu tzatza … tare de tot ……

Dea – pupam trupa bolnavioara … aa, stai ca Mia ai zis ca s-a facut bine, sa aveti grija sa nu-I dat inapoi … noi folosim masti de-alea din sala de operatii acum - n-are cum sa se mai imbolnaveasca fatuca …. SANATATE MULTA TUTUROR !!!!!!!!!
MEYYYY, FA ALBUMUL PUBLIC CA NU VAZ NIKA !!!!!!

_
adar si MAIA (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''

CUM AM SLABIT !!!

Mergi la inceput

Poli - daa, noi facem asta, adica mai mult eu, ca pe aici cica nu se poarta (zice sotul, da' nu-l cred ca tot asa mi-a zis ca in Ardeal nu se impartasesc oamenii la biserica si ca la Inviere nu se tine slujba - te duci dimineata, iti da paine cu vin dupa obiceiul lor si mergi acasa. Am aflat abia dupa 3 ani, ca totul e normal si pe aici, si sotul a fost taaaaare mirat ... habar n-avea!!!)
Asa ca, la 1 an, ii "taiem motzul" Maiei (cum se zice la noi la Bacau), punem pe tavita bani, carte, creion, foarfece,ac si ata si ... ma mai interesez ce se mai pune si iti spun.

Daca vrei, iti spun ce-a pus Vali Vijelie la fii-su: "6 lantze de haur de fro 900 g fiecare, cheele da la mercedes, fro 2500 da heuroi ... shi alte akarte de-ashtia ce se poarta vere ... manca-ti-as !!!"

_

CUM AM SLABIT !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MP spune:

Hallo/Salutare din Munchen!

Am scapat si eu la net un pic si repede sa va salut. Citesc din urma si va mai povestesc.
Va puuuup!

Monica,Vlad (27.01.2002) si Matei(14.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MP spune:

La multi ani Bia!!!

acum am observat ca in tara e deja 14.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loranda spune:

Buna dimineata tuturor.Nu am mult timp la dispozitie pentru ca trebuie sa ma joc cu Anda si apoi sa-i pregatesc papica.Bebeii vostri se mai joaca singuri? Anda se plictiseste si imi solicita prezenta.Oricum ,acum cu mersul de-a busilea si ridicatul in picioare nici nu o mai intereseaza altceva asa ca trebuie sa fiu permanent langa ea.Vedeti www.dropshots.com/loranda" target="_blank">aici ce patrulare baga prin casa.
Catrinel sigur ca mi-ar placea sa ne intalnim dar eu sunt din Bistrita.( nu am reusit sa ma intalnesc nici cu Micaalsa)
Revin.

Laura&Anda(28.03.2006)

Mergi la inceput

LA MULTI ANI BIA !!!!!!!!
Te pupacim de milioane de ori si iti dorim sa ai parte de o viata cat se poate de frumoasa. Te iubim mult!

_

Cati ani are Maia mea ???

Mergi la inceput

LA MULTI ANI MATEI-CALIN !!!!
Sa fii sanatos, fericit si sa ai o viata frumoasa !

_

Cati ani are Maia mea ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dea0277 spune:

gata, le-am pus acum ... se dusesera in alta parte, scuze!

Andreea & Mia (23 ianuarie 2006)
http://new.photos.yahoo.com/dea0277/albums/

Mergi la inceput