*Ghiocei de Martie - Aprilie 2006*(22)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Kim – mie mi s-a parut genial. L-am comandat de pe net, dar probabil in disperarea mea am uitat complet de el. La 2.30 cand am dat-o, am masat bine si imediat dupa aceea a adormit. Cu calgel nu s-a intamplat asa ceva niciodata.

Ciuf – spunem si noi cu intarziere “LA MULTI ANISORI LUCA !!!!!!!!!!!”
Am vazut si tortul …. Mi s-a facut o pofta ………………………….

Aalina – Maia papa cu mult drag iaurt Campina, orice altceva de la danone nu a acceptat. Smantanica cred ca ar papa ….

_
adar si MAIA (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''

CUM AM SLABIT !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Ada,sa stii ca mi-atrecut prin minte ca eu ma cam reped cand e vorba de masa Anei..ce-ar fi s-o las un pic, sa-i fie foame bine, vorba ta, sa vedem ce-o iesi! Ca parca prea alerg la primul semn, semn zic eu, da' m-am mai incurcat in semnele astea..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Degeaba si cu intarziatul mesei (cam cu 30 min), nu vrea decatcateva lingurite..am obosit de tot..ma duc sa-i fac un lapte, poate vrea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

Aalina...persevereaza cu chestia cu "intarziatul" meselor....mai ales daca la masa de dinainte a mancat mai bine...cica daca nu se imbuiba copilul la a doua masa, la pranz cica ar primi mai bine macarea...dupa ce vreo 2 luni am "perseverat" si eu in gol, la masa a II-a ii dau numai cat vrea ea, cum incepe sa deschida gura mai a sila, am sistat masa...acum nu iti inchipui ca mananca un kil de supa, dar oricum e mai bine...acum vezi si tu ce ii pui in piureul de legume, poate e ceva care ii pica "invers"...Mariuca se stramba la supa pentru ca prea puneam de toate in ea, asa ca alternez tipurile de supa ca sa nu devina monoton si s-o invat cu gusturi diferite (cand erau toate laolalta devenea totul un ghiveci si un amestec de arome probabil ciudat pentru ea)...succes

------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

Alesia Ioana - - Bitab, Ana Alexia -- Lady Hawk !!

Emanuela am vazut pozicile voastre!Tare dulcica Daria!

Irina multumesc pt link.am postat si eu acolo

Alinaalex pt dintzisor!!!

Kim felicitari pt cetatenie!! Ai dat examen la limba,istorie si geografie?E scris sau oral? Dupa cati ani vi se da cetatenia?Si eu va trebui sa ma pregatesc si mi-e un pic groaza....
Papa din borcan nu i-am dat niciodata lui Nick si cam evit atata timp cat imi papa ce ii fac eu.Referitor la somn,nici Nick nu mai doare asa mult peste zi.Fii convinsa ca daca le e somn,dorm ei.

Andreea Georgiana si al meu daca eobosit si vrea sa doarme poate sa aibe in fata aur in castron ca tot nu se atinge si maraie.

Tania rabdarica si multa multa sanatate!!

Ana bine ai revenit!!

Ciufuletz multu pt sfaturi!! Sa vad daca gasesc suc de care mi-ai zis.Felicitari pt dintzisor!!Apropo de dintzisor si de tremurat...cred ca tremura si se stramba asa de la dinte.A bagat un deget de-al meu in gura azi dimineata si am simtit un coltisor taaaare timid.Si m-a muscat cu o asa putere si iar tremurat.Si se mai si stramba si-si freaca gingiile intre ele.Ai avut dreptate!!!Cred ca totusi e de la dinte. M-am mai linistit mai ales dupa discutia de aseara.
Mi-a placut la nebunie poza lui Luk la toaleta cu balonul!Ce fascinat era el de balon!!Oricum s-a vazut din poze ca a fost o petrecere reusita!!Felicitari!!

Multumim fetelor pt felicitari!

Am pus filmuletz cu Nick cand se ridica in picioare aici:
www.dropshots.com/dpoli_gr

Pozici:
http://new.photos.yahoo.com/gpoli_ro/#page1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Tania, vorbesti serios, i-ai intins banana pe fatza? Imi amintesc si io ca mi-a venit sa-I fac odata asa, mama, ce draci aveam… am luat bavetzica si am bagat-o in castronul plin cu papa si am si invartit-o bine in maglavais. Si saraca oana… ii era somn, de fapt. Ufffff

ANDREEA, sper sa ai totusi net!! Da, asa e, ai dreptate, am primit Tador io le-am luat pe toate drept Quarelin de concentrata ce eram la carticele si CD-uri! Multumesc!!!!!
Da, oana face mofturi la papica (cu linguritza) daca ii e somn.. La bibe nu - suge dormind… Tu seara ii dai tot cu linguritza? Eu ii dau bibe (si seara si dimineata) in mama si copilul scrie ca daca copiluilui ii place asa, putem sa facem, pana dupa 1 an (si pe mine ma aranjeaza treaba asta si asa fac)

DELIA trebe sa le facem cunostinta nervosilor astora!

ADAR, tu esti grozava, io cred ca asa ai dat tu de fapt kilele alea jos!

ALOREA

LORANDA nu a mai scris de mult! Vrei sa ne vedem de Craciun toate trei (cu MIHASER) in Piata Operei la porumbei?

CIUF, nu o iau peste tot…. pai noi nu am fost in creierii muntilor ca voi, cu fata in marsupiu! Ce v-am invidiat atunci! La multi ani lui Luca!! hop si eu la spartul targului. Hai ca a iesit bine tortul!! Arata super, si-mi ploua in gura!!! Mi-au placut pozele, se vede ca a fost un party grozav!

CRISTINA, bavetzelele alea cu maneci ne mai salveaza si pe noi. Acuma n-o mai imbrac de “scandal” decat de la brau in jos (pt masa). Sa vezi ieri ce mi-a facut “ptrrrr” cu spanac, totul era verde in jur… O sa trebuiasca sa zugravim??!

ROXIVAN, cum a fost poponetzul de la grapefruit?

MICAALSA, greu, dar o mai car - la bazin ma duc cu ea asa, si in sus si in jos pe scari (sa am mainile libere…pt plase

KIM, felicitari pt cetatenie!! La dintzisori, poti sa-I dai Tylenol, da. Tu o tii pe Alicia in salopeta de fash cand o pui in sacul de carucior?
Eu ii dau si din borcanas lui oana. Ii dau cam jumi-juma. Uite, de ex la masa de fructe ii dau cereale+mere (din compot) facut de mine+banana blendata (sau jumate de borcanel de fructe). Merele le fierb si le blendez, si le pun in borcanele la congelat, fac cam cate 5-6. Ii dau deocamdata mere fierte, ca pe alea proaspete nu prea le-a agreat, tot dadea afara. Destul de mult. Asa ca fierb fructele deocamdata.
Nu e putin somnul. Oana doarme asa: dupa masa de dimi de la 7.30 doarme o ora. La 12.30 mai doarme jumate de ora. Dupa pranz, baga cate o ora, o ora jumate, si seara iar jumate de ora. Deci 3 ore jumate. Io zica ca e bine, Noaptea doarme de la 8.30 pana pe la 7.30, deci 11 ore. In total 14 ore jumate. Nu se pun zilele de bazin, cand doarme de la 17.30 pana a doua zi dimineata cu pauza de biberon la 8pm… ce bine eee!

AALINA, bine ca ai mai scris!!! Chiar ma gandeam ce-o fi cu tine! Eu batista bebelusului am folosit-o, e tare eficienta, dar conectata la gura mea. Altfel nu am putut. La ce ore papa Ana?

Wow, POLI, baiatul mare!! Acusi o ia la goana prin casa!

Chiar, fetelor, voi ati securizat casa? Io am mascat cablurile, am acoperit ceva coltzuri…Oana are treaba la masutza pe care sta TV-ul, s-a si dat azi cu barba de partea de jos… ce naiba sa fac, sa o arunc, sa iau alta? Nu stiu cum sa maschez DVD-ul… eheee, dreptate avea ala care zicea ca de-acuma incepe treaba. Pai pot sa zic la lunile 3-7 au fost de-a dreptul relaxante! (in afara de faza cu diversificarea, hehehe)

2 faze: imi iau palton nou. Soacra-mea: “Ia-ti un numar mai mare, cine stie cum evoluezi pana la anu’”. CUM “EVOLUEZ” PANA LA ANU!!!!!
Husband, apropo de burtoiul meu…: “io privesc lucrurile pozitiv. Sa zicem ca-i a treia tzatza…”

Na ja.

NOE, cum fu?

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dea0277 spune:

Salutare fetelor,
eu cred ca m-am damblagit de tot ... v-am spus ca s-a imbolnavit Mia? Sau am avut doar intentia sa va spun?
Eh, va mai spun o data, ma iertati daca ma repet.
A facut o infectie in git, cica inflamatie acuta a cailor respiratorii sau asa ceva, antibiotic si inca vreo 2 medicamente. Are oroare de medicamente, numai cind ma vede cu siringa aia de la nurofen in brate, isi intoarce capul. Pina aseara i-am dat, deci 6 zile de cosmar, si aseara cind incercam sa ii dau nurofenul, cred ca s-a inecat sau nu stiu ce s-a intimplat ca o vad ca se inroseste toata la fata, aproape vinata, inceput de plins, stiti cum fac ei cind incep sa plinga si isi tin respiratia, dar a durat asa de mult ca am intrat in panica si nu mai stiam ce sa ii fac, m-au trecut toate apele asa ca am renuntat sa ii mai dau medicamentele. AM fost azi la doctor si se pare ca este Ok nu mai are nimic la plamini, trebuie sa ii pun niste picaturi in nas pentru muci si panadol care n-am idee de ce ni l=a dat. Prost este ca m-am imbolnavit si eu intre timp de la ea si Mirel, dragutul de el, s-a apucat de renovat hollul asa ca a trebuit sa stau la socrii ... asa ca am avut o saptamina naspa. Am sa pun si pozele de Craciun pentru cine vrea sa le vada, nu sint cine stie ce, dar se pare ca alor mei le plac.
va pupicesc si mai vorbim.

Andreea & Mia (23 ianuarie 2006)
http://new.photos.yahoo.com/dea0277/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Catrinel, sa vezi cum arata casa noastra securizata. Ca nu am mai dat jos artificiile ca stiam ca mai vine cineva din urma. Prizele sunt toate acoperite, cablurile ascunse cu exceptia unuia la care tot da tarcoale Eva, e aici in camera cu calculatorul, asa ca sunt cu ochii pe ea, iar la colturi am cumparat niste coltare din cauciuc. Mai ales la cele de la balustrada. probabil le-ati vazut in poze si v-ati minunat ce "elegante" sunt.
Stiam de la Luca cand a inceput sa mearga de-a busilea, ca trebuie sa ma asez pe jos, pe burta, si sa privesc lumea de la nivelul vazut de copil. Si in felul asta observ la ce poate ajunge si la ce nu. Si apoi trec la securizat.
Uff, plange Eva. Paaa

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dea0277 spune:

gata, am pus si felicitarile de craciun la mine in album ...
daca vreti sa le vedeti ... care se uita, sa-mi spuneti care va place cel mai mult .
enjoy!

Andreea & Mia (23 ianuarie 2006)
http://new.photos.yahoo.com/dea0277/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania2 spune:

sal,

Gata cu raceala de maine putem sa mergem la plimbare!
Bia este vesela eu ma stramb in toate felurile posibile iar ea rade pana cand sughite. Pupa mama stirba ei!
Ciuf, scuze, primiti felicitari cu intarziere? Eu tot zic, la multi ani Lucut, sa fii sanatos ca frumos esti sa ai tot ce-ti doresti!
Eva dintoasa ne-a luat-o inainte!
Dea0277 - la mine nu se vad foto. sanatate multa, pupam Mia cea mare!
Catrinel17, da mai, mama denaturata ce sunt! De fiecare data cand ma enervez si vorbesc mai tare ( nu, nu tip), sau o intorc cu spatele la mine, Bia in masa fiind, imi pare asa rau de-mi dau lacrimile.
Imi spun mereu sa fiu mai calma si sa am mai multa rabdare dar cateodata simt ca ajung la limita. Ne suparam numai cand e vorba de masa. Ma apuc sa-i pregatesc masa cu un elen mama, mama si cand vad ca nu mananca imi vine sa mor.Am incercat tot felul de combinatii, nu vrea fructe si gata, i-am facut pana si morcovi din supa cu mar si tot n-a mers9 cred si eu).
Polixeni, mai vedetelor, frumosilor ne bagarati in zeama! Pup si sanatate multa! Am ramas datoare cu un raspuns. In luna de miere am fos in Neos Marmaras mai precis in Porto Karas aapoi am taiat Grecia pana la Igoumenitsa de unde am ajuns in Italia la bari. E, ce vremuri, Bia era in burtik.....
aalina, dr. mea mi-a zis ca daca ma tine sa-idau o zi numai ceai. deocamdata nu am incercat dar daca nu se intampla nica mai imi vine sa incerc.
Roxi, noi nu cred ca mai ajungem la masaj, dar va invitam pe la noi in vizita cand sunteti in zona. Sucul poti sa-l mai diluezi sa nu fie prea acid.

Hai ca va pupez, ca am treaba sa caut un tarc!

Bianca Alexandra Iris 15.04.2006

http://community.webshots.com/user/red_tania

Mergi la inceput