*Ghiocei de Martie - Aprilie 2006*(22)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emanuelaan spune:

[quote]Originally posted by emanuan

multumesc de primire sunteti dargute
am rezilvat cu pozele......si Daria da din cap dar eu am pus pe seama dintisorilor de sus ca pe noi ne chinuie de 2 sap.
pupici dulci

http://pg.photos.yahoo.com/ph/emanuan/album?.dir=/72d2re2

http://www.totsites.com/tot/dariaa
am postat de 2 ori scuze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Kim, , la varsta asta ar trebui sa doarma 12-14ore/24ore, dar exista si exceptii, ca si printre noi. Ana doarme ziua de vreo 3 ori cate 40 min aprox si noaptea cam 8 ore, pauza de laptic, alte 2 ore, deci, in total, cam 13-14 ore. Voi, fetele, harnicutele, cand faceti treaba in casa (Ada, tu cand calci lenjeria aia albastra?), cand dorm bebelusii? Pentru ca Ana picea nu prea sta singurica nici in carucior, nici pe jos si cum doarme asa putin ziua..nu incerc sa caut scuze pentru lenesa de mine, intreb si eu, asa..
Ana (si eu)am cam fost racite (muci,adica) cam de marti incoace. Nu a primit antibiotic, doar ser fiziologic + 1 pic lamaie (uneori), dar eu am mai adaugat ceva picaturi de apa de mare si 1 pic Vibrocil, seara. Pediatra ei practica acum acupunctura, homeopatie, etc si a si intepat-o in cateva puncte cu un acusor fin.In rest, pompita de muci si plansete cat de multe posibil. Nu a facut febra deloc, din fericire. Si seara i-am dat 1ml Peritol, pentru ca nu putea a doarma din cauza nasului si se trezea din ora in ora, ca marti noapte, de exemplu. Nu i-a trecut inca, dar sper ca nu mai are mult.Oricum, am comandat si batista bebelusului, sa fie acolo. Voi ati folosit?..Mrege? ..cu pomita e crima ..
Fetele din diaspora , ce vaccinuri au primit bebelusii vostri pana acum? E adevarat ca nu au primit antirujeolic si ca nu vor primi antirubeola si antioreion? Asa am auzit si sunt curioasa daca e adevarat.
Si pentru perioada in care am lipsit, pentru sarbatoriti si pentru bolnaviorii care sunt acum acasa bine sanatosi (Nick, Mariuca)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

DAVID NICHOLASALEXANDRU!
LUCA!

Ciuf,sa-ti traiasca piticul Luk(in special)dar si mica Eva!Nu ne-ar deranja niscaiva poze de la party.Luk are dezlegare la pozne,nu-i asa?

Catrinel,Tadorul este pt. migrene cauzate de CM,dar nu numai.Nu ti-am trimis si de ala?Oare am uitat?Si Thea a tremurat asa atunci cand am dus-o la spital.De fapt,asta m-a speriat rau de tot.Deci se mai intampla?vazut si placut pozele cu micuta si...maricica,dar unde-i motuuuuuuuuuuuuuuuuuul?

Poli,pupam fotomodelul frumusel si SANATOS!

Aida,ma bucur mult ca am mai aflat vesti despre voi si ca am mai vazut-o pe frumusica Alex.

Emanuelaan,bine ati venit!Daria este tare dulce si ne va ierta ca nu am semnat in cartea de oaspeti,nu-i asa?Ca nu ne-am prins cum vine treaba.

Adar,fetele noastre au un Sori identic(cel vernil).Thea nu-l prea iubeste,ca mami il pupa si il da drept exemplu,ca e cuminte si papa tot,chiar si portia buburuzei sclifosite(mai nou!).Voi pune poze cu ei si cu marele nas vernil...ud.

alinaalex,felicitari pt. primul dintisor!La mai multi,rasariti...fara surle si trambite!

Kim,eu optez pt. papa facuta de mine,dar i-am luat si pureuri de fructe(Hipp) pe care le adaug in diferite combinatii.Mai ales caise(ca nu se mai gasesc cele proaspete).Thea doarme dupa masa de la ora 10(cca 1 ora),dupa masa de pranz(1-2 ore) si ar mai dormi pe la 18,fara succes insa.Daca nu reuseste sa adoarma face scandal,e nervoasa,nu mananca bine si eu devin depresiva,asa ca fac tot posibilul sa-i creez conditii de somn cand este cazul.

Aalina,batista bebelusului este super eficienta,chiar daca este deja o aventura folosirea ei.

Ne preagatim sa plecam spre casa(imediat dupa pranzul Theei)si m-am grabit sa scriu acum(cat ei sunt in parc)ca la Bucuresti imi va fi greu.Asta daca voi avea net.Acasa sunt o fericita daca mai pot face ceva prin casa,iar la mansarda(unde este computerul)ajung numai cand doarme Thea sau cand mai am de spalat/pus la uscat cate ceva(ca acolo este si uscatoria),iar Thea este in toane bune,adica de lasat singura in scaunel.
Intrebare:ai vostri bebei fac mofturi la papica daca sunt somnorosi?Maimutica mea,mai nou,dupa 5-6 lingurite de papa,incepe sa se frece la ochi,sa se traga de par si de urechi(in spatele urechiusei stangi si-a facut rana,aidoma taticului ei iubit care facea la fel,pana cana i s-a spus ca va ramane cu o ureche mica,deci daca intelegea asta,avea vreo 4 ani).Daca o duc in patic,sare somnul brusc si are chef de joaca.Daca o pun in scaunel,incercand sa-i mai dau papa,somnul reapare.Actrita o fac,ca tare multe mutre noi a invatat,care de care mai expresive si mai dulci,trecand peste faptul ca mor de nervi uneori.Pup pa toata lumea,fara exceptie!

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

LA MULTI ANI fericiti LUK,sa fi sanatos si norocos,pui mic!

Aida,deci ai inceput si tu munca.Te admir eu mai astept pana dupa sarbatori.Pupam printesa!
Mihaser,e vorba de restaurantul TRANSILVANIA,e la 42street,la cativa pasi de Queens bulevard,neaparat sa-mi dai de veste cand ajungeti ca sa ne vedem
mariana1976,of....da tare sfios copil mai ai!Eu inca astept cu nerabdare sa ne spui cand afli ce vei avea.
Noi suntem bine,nu avem noutati,ma bucur ca avuram cateva zile pline de soare si cu temperaturi de 15-18 grade celsius,numai bune de plimbari cu caruciorul lui Rudy,deci am stat multe ore pe afara si lui bebe normal ca-i placeee.Si spunea Catrinel,de Oana ca are nervi,pai l-ati vazut pe Rudy ce....nervi are ca mai putin si ne ia la bataie....,daca cumva ati uitat http://www.youtube.com/watch?v=2aeIOvtVqjs .O pupim cu foc pe dulcea faraOana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxivan spune:

Salutare!

Noi am cam lenevit zilele astea. I-am dat lui Darius pentru prima data ficatel si fasole verde si a papat. Am inceput si eu sa nu le mai blendez asa mult,cam face mofturi, da' nici eu nu ma las!

Azi i-am dat si suc de grapefruit, oare e prea devreme, ce parere aveti?

Roxi si Darius-Mihai (10.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania2 spune:

sal,

fetelor, am zis ca o sa scriu de n-o sa mai aibe nimeni loc pe forum si cand colo.... cred ca a trecut o saptamana!
Sunt tare suparata, Bia a racit, se pare ca are de gand sa-mi puna nervii pe moate, am luat-o de la capat cu muci, picaturi stranutate, mofturi si ce sa va mai spun.
Actrit in toata regula Bia, si vad ca nu e singura, tine siropul in gura si 10 min si cand crezi ca l-a inghitit il scuipa.
Mancarica nu mai vrea sa pape asa ca ii dau laptic la bibe. Zilele trecute de nervi i-am lasat castronelul pe masa si i-am intins banana pe fata.
Mi-a parut tare rau dar cand am vazut-o ce incantata era m-am linistit.

Imi pare rau ca nu reusesc sa va raspund.
pupici

Bianca Alexandra Iris 15.04.2006

http://community.webshots.com/user/red_tania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alorea16 spune:

Buna seare fetelor ! Nu stiu daca va mai aduceti aminte de noi. A trecut asa de mult timp de cand nu am mai scris ca nu mai stiam la ce capitol mai sunteti . Va dati seama ca de citit nu am mai apucat sa mai recuperez . Asa ca sper ca sunteti cu toatele bine si cu bebeii sanatosi ca cu vremea asta ba asa ba asa nici nu mai stii tu cum sa te imbraci dar pe bebei . In ultimul timp am fost foarte ocupati si stresati din cauza lu' bebe care nu mai vrea sa doarma noapte si se trezeste din ora in ora si plange . Cred ca stiti despre ce este vorba despre DINTISORI care nu ne mai dau pace Da ... nu va pot da inca vestea ca au aparut ca nu vor sa apara si se lasa asteptati. Eu si tati suntem terorizati de acesti dintisori nazdravani
In rest ce sa va zic de papat papa bine dimineata si seara laptic 170 ml cei drept cam putin dar asta e.La 10 si 17 piure de fructe cu branzica facuta de mami sau biscuiti iar la prans supa si pireul de legume cu carne , ou sau ficatel. Bine pe rand nu toate odata .
De crescut nu cred ca a mai crescut darla kg avem 8500. Cred ca este bine si sper sa fie bine.

Pup dulce toate mamicile care si-au sarbatorit zilele de nastere si le urez LA MULTI ANI MULTA SANATATE SI NUMAI BUCURII . Scuze pentru intarziere
02.11 NOE
05.11 SIMONA_TOMA
06.11 IOANA22
10.11 DOUBLEMOM

Va pup dulce

ANA si CRISTIAN
UITE CUM CRESC
GALUSCA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Kim – vaai, e o reclama la nu stiu ce fier de calcat, cu unii care stau in aceeasi camera cu o tanti care calca, si e ca la sauna, plin de aburi, aia in halate de baie … daca aveam si eu fier din ala poate ma ajuta …

Aalina – eu calc si fac curatenie numai cand doarme Maia sau cand e cumintica si se joaca cu maimutoii ei. In general incep dimineata, dupa ce pun supica la foc, spal vasele si dau cu aspiratorul in restul casei. Cand se trezeste ii dau fierul si vigantolul, dupa care trebuie sa stea o jumatate de ora pana are voie sa pape. In timpul ala dau cu aspiratorul si cu mopul in camera unde doarme ea. Daca am de calcat, imi pregatesc masa si fierul (armele de lupta) si ma apuc dupa ce ii dau sa pape si dupa ce ne-am jucat putin. De obicei ea adoarme asa ca am timp. Povestea cu calcatul se intinde pe tot parcursul zilei, nu stau sa calc tot odata. Ii pregatesc masa de pranz, ne mai jucam, mai bem ceai , ne plimbam…
Cam asta e programul zilei cu rufe de calcat. Celelalte sunt mai simple: cand doarme ea, fac ce am de facut in timpul somnului ei, pe rand. De regula stau seara foarte mult, ca sa imi termin ce am de facut, ma culc dupa 1 in fiecare seara. Dar m-am apucat serios de vitamine, si ma simt mai bine. Am renuntat la Vitamax fiindca nu si-a facut datoria, acum iau Calciu+Magneziu+Zinc de la Ozone si sunt foarte multumita.
Cam asa arat o zi (sau mai multe) din viata noastra …

Andreea – maiii, carut la fel, soricel la fel … ce-I asta ???? Maia il iubeste tare mult, il trage de urechi de nu mai poate (ii plac pt ca sunt mari )
Faza cu frecatul la ochi cred ca mai apare si pe la noi, insa … avem o problema: Maia n-are cum sa se traga de par ca … NU ARE!!!
Altfel Maia face figure mereu la legume. Trebuie sa astept sa I se faca foame rau ca sa le inghita …
Va pupacim si sper sa te lase Theea sa mai intri si pe la noi!

Delia – cum adica Rudy se cearta cu Maia ??????????????? Nu mai vorbi prostii, ca Maia nu s-a certat niciodata cu Rudy, Maia il iubeste pe Rudy …

Roxi – Noe i-a dat Biei o felie sau doua asa nature, si asta in urma cu ceva timp, asa ca stai linistita, nu e devreme …
I-a placut fasolica ????

Tania – incearca cu supozitoarele paracetamol, eu cand vad ca incep mucisorii sau tuseste, bag un supozitor si a doua zi nu mai e nimic. Multa sanatate piticai!

Alorea – si la noi dintisorii isi fac de cap. Noaptea trecuta, la ora 2.30 eram inca cu Maia in brate, plangand amandoua. La 2.30 am dat-o cu dentinox si, ca prin minune … a adormit. Nu stiu de ce n-am dat-o mai devreme … de … vaca, cred !!!

_
adar si MAIA (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''

CUM AM SLABIT !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanuelaan spune:

ANDEEEA GIORGIANA MERSI MULT SI TE IERTAM SE POATEDAR E TARE SIMPLU SE FACE CAM ASA
Sign Guestbook SCRII TOT CE VREI apoi jos e o casuta si niste numere trebuie sa la scrii in casuta si gata
multumim se vizita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

hello
KIM, bine ai revenit! felicitari pt. cetatenie!
...si spor la treaba, mama da' harnica esti, mergi deja la servici si esti asa de matinaaaaala! oau, te admir, io nu-s in stare sa ma trezesc dimineatza, vesnic intarziam si la serviciu, norrocul meu e ca si lui Marc ii place sa doarma (oare pe cine o semana???), ma trezesc pe la 9-10 si mi-e groaza si sa ma gandesc ce voi face cand voi merge din nou la munca. Multumim de urare.
Intrebai de papa, eu ii dau lui Marc papica gatita de mine, ii place mult cam tot ce-i dau. Am incercat sa-i dau si paica din bocanasele de la Hipp, dar nu-i plac de nici o culoare, le scuipa! Am incercat si papica de la Nestle, idem. In afara de cereale. Asa ca am ramas cu borcanasele, in care-i pun papa facuta de mine

ANDREEA G., merci, dintzisoru' asta a fost surpriza, fara surle si trambite, sper sa apara si urmatorii la fel, in liniste, eu nici nu l-am obs., maica-mea mi-a atras atentia! De fapt Marc s-a dovedit pana acum adevarat barbat, n-a avut colici (cel putin nu s-a plans), n-a facut circ la nici un vaccin si in gen. e cumintzel, mai ales de cand sta in fundic si e interesat de tot ce misca .
Si el are exact acelasi program de naneala ca Thea! Fix! Mai nou nu prea doarme nici el pe la 18, mai ales de cand nu mai iesim asa mult pe afara, in schimb la 21 e praf de oboseala, papa putin si !
Am citit in "Mama si copilul" ca la 7-8 luni tre sa doarma pe noapte cam 10-12 ore, iar ziua 2-3 naneli . La noi asa este. Asa ca , revin, KIM, eu zic ca nu e putin 3-4 ore/zi de nani. In cate reprize doarme Alicia?

AIDA, welcome back, am vizionat pozele cu Alex, e o bombonica!

Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)
poze

Mergi la inceput