*Ghiocei de Martie - Aprilie 2006*(22)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi_fer spune:

sal mamicilor!
noi suntem k numai ca suntem fff ocupati. Mami si-a lut f mult de lucru acasa, am mai renovat prin casa una alta, am fost intr-o minivacanta cu nasii in Delta iar de net nu a fost timp nici pentru citit. Speram ca nu vom mai lipsi atat de mult si ca vom recupera cu cititul.
Alexandru nu mananaca f bine, are zile cand nu vrea decat titi. De o saptamana nu prea mai doarme noaptea, vrea titi de vreo 3-4 ori pe noapte.
Pe data de 27 oct ne-a dat primul dintisor iar cel de-al doilea a aparut imediat. Acum se pare ca ne va aparea si cel de-al treilea.
Avem si o mica raceala, ne curge nasucul si tusim, mergem luni la control.
Am vazut ca s-au inscris mamici noi pe listuta. Le pup dulce pe ele si bebeii lor si le urez bun venit!
Am sa pun poze Noi cu Alex.

Gabi si bebe Alexandru-Ionut
19.04.2006
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/alex_ferf/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Ciuf – iti dai seama ca nu-I dadeam tigara adevarat in mana … dar stiu ca arata ca o tigara adevarata!Eu ii pun plapumioara de gura lui tati si cred ca e bine asa. Suntem multumiti cu totii

Roxi – nuu, nu pleaca Maia de pe plapumioara ca-s acolo cu bata!!! Cum o ia la trap, cum o intorc … multumesc pentru felicitari. In primele 2 serii am slabit cate 3 kg pe serie, acum, la ultima, am slabit doar 1 kg, asa ca raman doar 7 date jos … mai am de luptat. Insa va multumesc oricum pentru aprecieri ..

Mihaser – Doamne fereste … saraca fetita … pai cred ca au gresit parintii spunandu-I ca o papa porcul … nu se face asa ceva, uite ce se poate intampla …

_
adar si MAIA (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''

CUM AM SLABIT !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanuelaan spune:

multumesc de primire
cum pot face sa pun pozici sunt noua pe aici......
ce pot sa va spun despre daria, e o bonbonica atomica care nu sta o clipa acum de cand se ridica in picioare e jale se catara de tot ce
poate are o pacere sa steain picioruse.......

Mergi la inceput

aici poze cu daria
http://pg.photos.yahoo.com/ph/emanuan/album?.dir=/72d2re2

acesta e site a lui dari unde puteti afla mai multe despre noi...pupici dulci
http://www.totsites.com/tot/dariaa

cred ca am reusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Emanuela, eu nu reusesc sa vad pozele la primul link. Cred ca ai albumul pus pe privat, intra la Yahoo Photos la setari si fa-l public, sa-l vedem si noi.
Bine ai venit printre noi !!! Daria e o scumpa ! (vazut ceva poze la al 2-lea link).

Polixeni, uite in cate feluri pot face copiii : http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=87610
Eu zic sa nu te ingrijorezi.

Irina, mami de Andrei (03.03.06)

www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

azi am fost tare harnica, , l-am lasat de dimineatza pe Marc la maica-mea si m-am apucat de curatzenie gen., spalat de geamuri ( ca deja erau mizerabile, mi-era greatza sa ma uit pe geam, ultima data le-am spalat de Pasti).
Noutati:
A APARUT PRIMUL DINTZISOOOOOOOOR!

Am intrat si noi in sfarsit in clubul dintzosilor!

CATRINEL, am fost si roscata mai demult, blonda sunt de vreo 7-8 ani incoace. In timpul sarcinii l-am vopsit saten aluna, mai aproape de culoarea mea naturala, dupa nastere m-am facut din nou blonda.

ADAR, da, am iesit pe frigalaul ala afara! cica erau vreo 7 grade, da' mie mi s-a parut ca-i mai frig. Azi nu l-am scos pe Marc cu caruciorul, numai cu masina , atat cat l-am dus la maica-mea si inapoi . A fost mai frig ca ieri si sufla un vant! prietenii nostri erau bine mersi in parc, sadici de-a dreptul, io-s si tare friguroasa , mi-era oricum groaza sa ies azi.

MIHASER, chiar ma intrebam pe unde sunteti, ca n-ai mai scris demult! Oau, 5 dintzisori, 3 sus si 2 jos???? Felicitari!

POLI, nu a mai nins, dar cred ca nici mult nu mai este pana va ninge iara, au anuntzat astia la meteo ca vine un val de frig peste noi zilele urmatoare , din pacate am trecut de la vara direct la iarna! Am vazut fotomodelul Nikolas, felicitari, e super!

LUK MUK cu ocazia implinirii celor 3 anisori, sa cresti mare si sanatos si sa-i aduci lui mami numai bucurii!!

Emanuelaan, bine ai venit printre noi!

Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Dragelor,

n-am patit nimic, suntem ok, doar mici probleme cotidiene ne-au tinut departe de calculator.

Pe 7 nov. am avut examenul si interviul pt cetatenie (evident ca le-am luat, deci acum suntem si canadieni), mai urmeaza ceremonia de depunere a juramantului.

Apoi m-am luptat cu angorjarea, am umblat pe la medici, suspecta de abces, spre fericirea mea nodulul s-a retras, iar acum sunt bine.

Am inceput shoppingul de Craciun, cu bebelina si nasa ei prin centre comerciale, Aliciei ii place la nebunie (are cu cine semana).

Alicia tot nu renunta la lapticul de mami desi papa f bine cam de toate, a acceptat si carnita, maine vreau sa introduc galbenus de ou, si apoi branzica. Azi a papat capsuni si banane blendate, se agita si tzipa sa-i mai dau.

De 2 nopti incoace plange, numai la san se calmeaza, cred ca apar dintzisorii (caninii!), gingiile sunt umflate si se vede alb clar sub ele, roade mai ceva ca pana acum. Ar trebui sa-i dau ceva, Tylenol?

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput

Pupici dragi lui Catrinel si Ciuf care si-au facut griji pentru noi.
Alinalex, felicitari pt dintzisor!
Poli, ma bucur ca Nick e sanatos si il felicit ca s-a ridicat in picioare de unul singur.
Catrinutza, Ciuf, multumiri pt retete, tocmai eram in pana de idei.
Catrinel, intrebai ce le dam in picioare bebeilor, eu cand nu ii dau salopeta si sacul de carucior, ii dau botosei sau chiar papucei, ma tentau si pe mine cizmulite cu talpa moale, dar nu stiu daca are rost sa le luam.
AndreeaGeorgiana, ei ei, ce pacat ca nu ne amintim de cand eram asa mici, se spune ca bebeii au memeoria scurta, ei ce amintiri am depana acum, noroc ca pastram totusi ceva reminiscente de memorie involuntara, mirosuri, senzatii, deja vu-uri... ce ne dau o stare nostalgica deosebita.
Noe, la multi ani husbandului si multa fericire impreuna.
Roxivan, nici eu nu-i mai blendez chiar tot, pt ca am observat ca refuza ce nu era f fin, si aunci m-am smecherit si eu, si am hotarat s-o invat sa pape si mai putin fin, acum de multe ori le pisez cu furculitza si le papa.
Monica, tare ma bucur ca ai revenit, incarcata de energie dupa atata umblat "prin lume", cred ca ti-ai implinit unul din visuri, sa vezi atatea locuri frumoase impreuna cu familia ta.
Mariana, ati facut un pas inainte, numele sunt frumoase, voi sunteti cei care le dati consistenta si sens.
Aida, ma bucur ca ai reaparut, stiam eu ca ti se face dor de noi, iar acum de la servici nu mai ai sentimentul ca furi din timpul copilei, deci te asteptam mai des.
Nshiro, ce de vesti! Maria merge in 4 labe, se ridica in picioare, merge de manuta, da pup, wow! Felicitari!
Adar, cel mai mult imi place sa felicit, stii pt ce: 7 kg! oare sa fie si calcatul camasilor un factor?
Emanuelaan, bine ai venit in gasca noastra!
Mihaser, bine ai revenit. Uite cate se pot intampla, apropo de ce ai povestit tu, eu nu am de gand sa folosesc istorii de genul "papa ca vine lupu" si "te papa balauru'" etc.

Vin si eu cu o intrebare, inteleg ca si voi dati bebeilor mai mult mancare pregatita de voi, din borcanase nu le dati? Alicia adora piureurile din borcanase (in special de fructe -Gerber, Heinz) si incerc sa-i dau mai rar sau numai ca supliment desert. Voi ce parere aveti despre ele?
Pfuai!... Alicia tocmai a adormit in "parcul ei de distractii" (pe jos ii amenajez pe blanuri si paturi un loc de joaca, cu multe jucarii.

photos

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun ca de o saptamana am notat perioadele de somn din timpul zilei, si n-a dormit mai mult de 4 h pe zi in total. Deci cam 3-4 ore pe zi, e cam putin, nu-i asa?

photos

Mergi la inceput

multumesc de primire sunteti dargute
am rezilvat cu pozele......si Daria da din cap dar eu am pus pe seama dintisorilor de sus ca pe noi ne chinuie de 2 sap.
pupici dulci

Mergi la inceput